Poprzedni temat «» Następny temat
Gimnazjum nr 3
Autor Wiadomość
kisia 
Wysłany: Pią Mar 23, 2007 16:19     

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
Dżini napisał/a:
a Ciebie czemu to nie było?
chciałam zauważyć ze to forum, a nie gg, więc takie pytania czy inne pytania w stlu "i jak było dzisiaj w szkole" itp, nie powinny sie tu pojawiać :lamer:
PW Email Cytuj
Czarnulka 
Wysłany: Pią Mar 23, 2007 17:27     

Aaaaaa jak nie wiecie co to sa tygodniowki a macie matme z p.Obara to załamka...szkoła straciła swoj urok :PHmm..czemu ja tam wchodze bez problemu i mnie sprzataczki nie zatrzymuja? :zdziwko: Moze dlatego,że sie mnie zawsze bały :D
PW Email Cytuj
Dorotka 
Wysłany: Pią Mar 23, 2007 20:19     

=CzArNuLkA=, bo jakoś mnie to ubawiło - co takiego zrobiłaś sprzątaczkom, że się Ciebie bały? :) :zdziwko:
PW Cytuj
Czarnulka 
Wysłany: Sob Mar 24, 2007 01:08     

Aaaa no jako osoba należaca do najgorszej z klas gimnazjalnych miałam swoje przywileje ;) Denerwowalo mnie czasem to,ze zachowuja sie jakby byly wazniejsze od samej dyrki Tyrki wiec troche skarg na nich polecialo ;)Ale oczywiscie nie tylko ja to robilam...poza tym rozne rzeczy sie jeszcze im wyczynialo :rotfl: Ale nevermind ;)
PW Email Cytuj
Arex30 
Wysłany: Sob Mar 24, 2007 08:54     

Zaproszone osoby: 10
Imię: Arkadiusz
a gdzi eje te gimnazjum ??
PW Email Cytuj
Dżini 
Wysłany: Sob Mar 24, 2007 09:52     

Imię: Justyna
Podobno kadencja p.Tyrki się już skończyła, będzie wybierany nowy dyrektor ;]
PW Email Cytuj
Coyote 
Wysłany: Sob Mar 24, 2007 11:38     

Imię: Michał
Dżini, szkoła już chyba schodzi maksymalnie na psy. Stara kadra sie rozpada całkowicie, młodziaki nie wiedza co to masówki z matmy i jeszcze odchodzi Tyrka ? Tak nie może być :P

PS. Czy mi sie wydaje czy odgrodzili Was murem ? :P Ta szkoła bardziej wyglada teraz jak przedszkole :P
PW Email www Cytuj
Czarnulka 
Wysłany: Sob Mar 24, 2007 12:04     

Też mam wrażenie,że szkoła już ma za soba swoje lata świetności. Ciesze sie,ze uczylam sie tam jak miala jeszcze charakterek :)
PW Email Cytuj
Arex30 
Wysłany: Sob Mar 24, 2007 12:12     

Zaproszone osoby: 10
Imię: Arkadiusz
niestresujcie mnie bo młody zaczyna od wrzesnia............
kurna
ludzie
PW Email Cytuj
Dżini 
Wysłany: Sob Mar 24, 2007 14:15     

Szkoła wygląda beznadziejnie!!! już lepszy byłby jednolity kolor... a tak napotykając do "starej" szkoły, co działo sie takiego że teraz jest inna? No nie przecze że jest dużo dużo dużo nowych nauczycieli bo z lat mojego brata chodzi tam garstka nauczycieli którzy jeszcze zostali.
PW Email Cytuj
Czarnulka 
Wysłany: Sob Mar 24, 2007 14:26     

Arex30, nooo nie bede Cie straszyc ale za moich czasow bylo to najlepsze gimnazjum w Gliwicach :) Polowa dzieciakow na konkursy chodzila i w sumie zawsze bylismy w czolowce :) Ja zawsze zyskiwalam punkty na konkursach historycznych dzieki wspaniałej pani Bartnik :)
Nie no kolory sa ciekawe....gorzej,gdyby jakies liceum tak odmalowac,ale do gimnazjum to jeszcze pasuje ;)
No własnie nauczyciele to polowa sukcesu szkoły :) Byli fantastyczni. Super wymagająca i trzymająca w napieciu do ostatniego dnia wystawiania ocen pani Maślankiewicz ( ta kobieta to miała charakterek :hyhy: ).Wspaniale ucząca pani Obara(nie spotkałam juz w życiu lepszej matematyczki :D ). Kochajaca uczyć i godnie przekazujaca wiedze z WOSu i historii pani Bartnik i jej mąż,ktory potrafil wytłumaczyc wszystko na informatyce.Robiaca co innego na lekcji,a zupelnie co innego na sprawdzianach pani Ulkeja,o ktorej nic dobrego powiedziec nie moge ;) Starsznie sie dawała robic w konia :D Nie zapomne mojego numeru z tym zeszytem z listkami (zielnik?),ktory trzeba było oddac :rotfl: Powiedzmy,że trzeba było ;) Hmm...znienawidzeni przeze mnie nauczyciele WFu :looka: No bo ileż można grać tylko w siatke?! :zdegustowany: Wspaniała ciocia mojej koleżanki,pani Florczyk,z która fizyka była przyjemnością :D Pani Kornicka,dzieki której...kochałam chemię :zdziwko: Ale w liceum mi przeszło ;) No mogłabym tak pisać i pisać :oczami: Kurcze naprawde było fantastycznie :super: :)

No i te znienawidzone szatniarki i sprzataczki :evil: Z tymi to były jaja! :D :rotfl:
PW Email Cytuj
Muzyk 
Wysłany: Sob Mar 24, 2007 16:13     

Nic dodać, nic ująć ;) Właśnie niedawno miałem sprawdzian z biologii i zrobiła...coś innego nic przerabialiśmy. I te zestawienia... :zalamany: ah, to tylko jeszcze niecałe 1,5 roku nauki. Ja będę za tym tęsknić!!!

Pozdrawiam
PW Cytuj
Coyote 
Wysłany: Sob Mar 24, 2007 22:05     

=CzArNuLkA=, Twój tekst obudził we mnie dawnego demona z gimnazjum :P :evil:
PW Email www Cytuj
Czarnulka 
Wysłany: Nie Mar 25, 2007 01:12     

Mowia,ze przyjaciol z liceum sie nie zapomina i liceum to taki piękny czas...ja mimo wszystko chyba najlepiej wspominam gimnazjum :) To bylo naprawde cos :)
PW Email Cytuj
DAB 
Wysłany: Nie Mar 25, 2007 17:32     

Imię: Piękne
@ =CzArNuLkA= : Wszyscy nauczyciele których wymieniłaś oprócz pani Florczyk i pana Bartnik są jeszcze ;)
Muzyk napisał/a:
ah, to tylko jeszcze niecałe 1,5 roku nauki.
Jeszcze tylko pół roku ;)

A Kornicka wcale nie pozwoliła mi kochać chemii... Moim zdaniem strasznie przynudza na chemii!

A tygodniówek nie dostajemy, bo w zeszłym roku rodzice trzecioklasistów się burzyli wiec Marysia chyba sobie dała siana z tym... Czy dobrze, czy źle.. ? ZObaczymy w czerwcu jak będą wyniki examów ;)
PW Cytuj
Dżini 
Wysłany: Nie Mar 25, 2007 19:19     

Po egzaminie to dopiero będzie... "dobiore się wam do piór" jak to lubi mawiać p.Obara. Zgadzam że z DAB, ja tym bardziej nie pokochałam chemi przez kornickę a bardziej się nią zanudziłam.A co do nauczycieli to jeszcze mąż pani Bartnik odszedł na jakiegos dyrektora czy co, słyszałam że zawsze miał swój sweterek i buty.Codziennie! chyba miał tego po kilka egzemplarzy :D .Ale tak szczezre mówiąc to go nieznałam,podobno uczył inf. ? bo potem w drugiej klasie to miałam ze Sztokało inf. :kwasny: to było straszne!!!!
"No to tu to tam i tu sie to pisze, więc róbcie"
A jak już go o coś poprosiłam zeby przyszedł do kompa to wsadzał ten swój ogromy brzuch
tak że musiałam się posunąć.Nie no lol.

=CzArNuLkA= napisał/a:
Arex30
No i te znienawidzone szatniarki i sprzataczki :evil: Z tymi to były jaja! :D :rotfl:

One się nie zmieniły ;)
PW Email Cytuj
Coyote 
Wysłany: Nie Mar 25, 2007 20:15     

Dżini napisał/a:
Po egzaminie to dopiero będzie... "dobiore się wam do piór" jak to lubi mawiać p.Obara. Zgadzam że z DAB, ja tym bardziej nie pokochałam chemi przez kornickę a bardziej się nią zanudziłam.A co do nauczycieli to jeszcze mąż pani Bartnik odszedł na jakiegos dyrektora czy co, słyszałam że zawsze miał swój sweterek i buty.Codziennie! chyba miał tego po kilka egzemplarzy

Mój idol ^^ Dało się z nim normalnie porozmawiac [ pod warunkiem, że mówiło się w tym samym specjalistycznym języku ].
Trudno zapomnieć jego charakterystyczny styl noszenia okularów.
A Sztokało... Pomine lepiej go- w kazdym bądz razie lepszego informatyka i historyka jak pan Bartnik nie spotkałem.

Cytat:
A jak już go o coś poprosiłam zeby przyszedł do kompa to wsadzał ten swój ogromy brzuch tak że musiałam się posunąć.Nie no lol.

A nie śmierdziało może kiedyś od niego piwem ;) ?

Dżini napisał/a:
One się nie zmieniły

Ja chcem do Zizoli i jej tramposzczałów :rotfl:
PW Email www Cytuj
Dżini 
Wysłany: Pon Mar 26, 2007 11:56     

Hmm czy ja wiem, no raczej nie.Przynajmiej nie wąchałam xP.A tak wogóle to jestem w czasie lekcji informatyki ze wspaniałą panią Nieradą, pewnie nieznacie bo jest od dwóch lat szkolnych.Podobnbo ona przejeła sale informatyczną ze względu na to ze "kochany" pan Sztokało nie miał nigdy uprawnień do tego, więc lol.Musi się zadowolic techniką BU HA HA HA.Teraz lekcje informatyki są o wiele lepsze.

A od jakiegos czasu dotarła nowa pani sprzątaczka, dosyć młoda ale sie wogóle nie odzywa.Jak dotąd kruluje pani w okularach i krótkich włosach :D
PW Email Cytuj
MF666 
Wysłany: Pon Mar 26, 2007 13:42     

Jaki dzisiaj byl wkurzający dzień :dobani: Na matmie zamiast Lady O. (poszła do lekarza - kolejny raz w tym roku!) mieliśmy z Blachowską. Niby fajna babka, ale z pozoru. Jest drętwa i nudna, aczkolwiek ma ciekawą sylwetkę i jest w miarę. Ma ktoś z nią? Co o n iej sadzicie?
PW www Cytuj
MF666 
Wysłany: Pon Mar 26, 2007 13:52     

zgadzam się z Dżini. Nierada to spoko babka. Dzisiaj na infie miała zgryza z naszymi stronkami internernetowymi. A w liceum jacy są nauczyciele z infy?
PW www Cytuj
Odpowiedz do tematu