Moje mieszkanie |
Autor |
Wiadomość |
Bot
Wysłany: Sro Paź 17, 2007 10:12
|
Imię: Mjeetek
|
Ja polecam przejażdżkę się do Rudy śląskiej Na targ. Tam wystawiają się producenci. Robią kuchnie na wymiar, zabudowe itp. O ile pamiętam jakoś w środe popołudniu i czwartek rano. |
|
|
|
|
ansc
Wysłany: Sro Paź 17, 2007 14:36
|
|
O dobrze wiedzieć. Warto się wybrać. Oczywiście pisząc stolarz miałam na myśli producenta mebli ;) dzięki za informacje. Chciałam dzisiaj wkleić fotki ale niestety jeszcze się nienaumiałam ściągać pliki z komórki. |
|
|
|
|
Aisha Yildirim
Wysłany: Czw Paź 18, 2007 09:22
|
|
Piotrulek napisał/a: | poolgladajcie to i wypowiedzcie sie na ten temat...są to ciete z naturalnego weluru ozdoby pomieszczeniowe. |
bardzo mi sie podobaja :D ....znalazlam juz nawet miejsce na ich umieszcenie.... gdzie mozna je dostac Piotrulku??? |
|
|
|
|
Merii
Wysłany: Czw Paź 18, 2007 11:49
|
|
Aisha Yildirim napisał/a: | Piotrulek napisał/a: | poolgladajcie to i wypowiedzcie sie na ten temat...są to ciete z naturalnego weluru ozdoby pomieszczeniowe. |
bardzo mi sie podobaja :D ....znalazlam juz nawet miejsce na ich umieszcenie.... gdzie mozna je dostac Piotrulku??? |
to tak jak ja też mi się podobają ale szukam miejsca, bo mam go mało, no i oczywiście czeka mnie jeszcze akceptacja mojej połówki :D bądź co bądź mam pole do popisu bo mieszkanie jest jeszcze w stanie surowym narazie robimy łazienkę i narazie szukam do niej pomysłów, trochę to ciężkie jeżeli zależy na każdym centymetrze :kwasny: |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Czw Paź 18, 2007 19:43
|
Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
Merii napisał/a: | trochę to ciężkie jeżeli zależy na każdym centymetrze | znam ten ból, ale już sobie wszystko obmyśliłam i rozmieściłam, narazie tyko w głowie, zobaczymy jak bedzie w rzeczywistości |
|
|
|
|
Wieczorny
Wysłany: Czw Paź 18, 2007 20:08
|
|
ja robiłem w brw, w tym na koperniku.
z kuchni jako takiej jestem zadowolony, natomiast salon zdecydowanie odradzam.
raz, że czekałem chyba półtorej miesiąca to jeszcze mi na raty tę kuchnię robili, bo albo im czegoś brakowało bo zapomnieli, albo nie było na magazynie.
pomijam już takie kwiatki, że nie mają tam ekipy od tego typu rzeczy i w efekcie robią to... pracownicy sklepu po godzinach pracy - czyli od 18 do...
co do stolarza, to się nie zgodzę.
mam znajomego, robił mi w zasadzie wszystkie meble - szafa do wnęki - przedpokój, łazienka, i cały pokój - na wzór z katalogu brw i jestem zadowolony.
terminy trochę długie, ale robi porządnie.
fakt że znajomy = trochę taniej, jednak nie wydaje mi się, żeby były jakieś rzeczy, których nie dadzą rady zrobić. |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Pią Paź 19, 2007 19:08
|
|
Aisha Yildirim napisał/a: | gdzie mozna je dostac Piotrulku??? |
ależ oczywiście,ze u mnie w sklepie...ul.Reymonta 20 i czynne od pon.do piatku od 9-17,a w soboty od 9-13 zapraszam |
|
|
|
|
Basia K
Wysłany: Pią Paź 19, 2007 19:42
|
|
ansc napisał/a: | Gdzie wy robiliście swoje kuchnie jakie one są i ile kosztowały? |
Na giełdzie samochodowej wystawia się kilku producentów.Ja polecam gości z okolic Wadowic,stoją na giełdzie co niedzielę.
Polecam.
Solidne wykonanie,doradzą,w razie potrzeby odradzą.Szybki montaż.Bardzo mili. |
|
|
|
|
katarzyna35k-ce
Wysłany: Wto Paź 23, 2007 07:47
|
|
Ja jezei chodzi o wystroj mojego mieszkania to meble mam z BRW a dodatki z ikei i czesc pierdołek z obi. Firany i rolety mam z obi a lampe kupie w ikei :) |
|
|
|
|
Aessa
Wysłany: Czw Lis 01, 2007 22:59
|
Imię: Paulina
|
Mam problem. Chcę urządzić pokój dla mojego maleństwa, ale nie wiem gdzie mogę kupić meble. Wiecie gdzie są sklepy z meblami? Szukam mebelków do pokoju dla dziecka, byłam tylko w "Agata" tylko ten sklep wiem gdzie jest. :/ |
|
|
|
|
Harcerka
Wysłany: Czw Lis 01, 2007 23:04
|
|
poszukaj jeszcze w Tadeuszu na Pszczynskiej np.
tam maja gl. Black Red White
te meble co prawda sa g.... warte ale biorac po uwage ze dzieciak i tak za kilka lat je zniszczy to akurat wydatek jest zblizony do ich jakosci:) |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Czw Lis 01, 2007 23:36
|
Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
zapraszam też do topiku h t t p;//w w w forumgliwice, c o m/viewtopic.php?t=2915]Sklepy meblowe :) |
|
|
|
|
Arex30
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 13:03
|
Zaproszone osoby: 10
Imię: Arkadiusz
|
Aessa, myśmy z małą urządzili właśnie pokoik z B.R.W |
|
|
|
|
katarzyna35k-ce
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 17:15
|
|
Harcerka napisał/a: | Black Red White
te meble co prawda sa g.... warte |
oj nie zgodze sie z tym , wiadomo ze nie sa to mele buowe czy drzewnianne ale sa dla mnie trwałe . |
|
|
|
|
Aessa
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 19:02
|
|
To super, zawsze jakaś alternatywa. :) Jeszcze tylko jakby mi ktoś napisał gdzie dokładnie jest ten sklep Black Red White to bym była w niebo wzięta. :P |
|
|
|
|
kobi
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 11:30
|
Imię: Bożydar :]
|
Aessa, BRW jest na rogu Tarnogórskiej i Opolskiej, naprzeciwko Billi :) |
|
|
|
|
Aessa
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 12:44
|
|
|
|
|
|
Aessa
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 16:51
|
|
Ale ten BRW ogromny. :O Prawie jak mój duży pokój. ;) Meble kupiłam w Agacie, ale o tym w innym temacie. :kwasny: |
|
|
|
|
kobi
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 19:37
|
Imię: Bożydar :]
|
No ekspozycję mają małą, ale katalog ogromny ;) |
|
|
|
|
ansc
Wysłany: Pią Lis 09, 2007 21:04
|
|
hallo to znów ja ;) Kuchnia zamówiona ! będę ją miała przy sprzyjających wiatrach na moje urodzinki ;) tzn. za miesiąc, o kwocie może nie wspomnę. Dalej siedzę na kartonach i kombinuję jak się urządzić. :) |
|
|
|
|
|