|
Czy znacie fajnego dj/wodzireja okolic Śląska??? |
| Autor |
Wiadomość |
Martini

Dzielnica: Śródmieście
Eski: 10
|
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 11:22 Czy znacie fajnego dj/wodzireja okolic Śląska???
|
|
|
Hejka wszystkim,
Błagam pomóżcie, Może znacie jakiegoś sprawdzonego dj/wodzireja na wesele z okolic Gliwic lub Śląska Jestem już trochę podłamana, bo nic nie mogę znaleźć, a nie chcemy brać kogoś nieznajomego z ogłoszenia. Będę wzęczna za pomoc. Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
| kod_reklamy |
sebek

Dzielnica: Politechnika
Wiek: 23 Dołączył: 28 Paź 2008 Skąd: Mikołów/Gliwice AEiI
Eski: 600
|
Wysłany: Nie Lut 07, 2010 12:10
|
|
|
http://www.myspace.com/jonxsilesia
znam osobiście gościa, ma swój bardzo dobrej klasy sprzęt nagłaśniający, jest rzeczowy, jak się ugada tak jest zrobione, resztę pytań to już chyba do niego
jakby się pytał od kogo namiar to wystarczy powiedzieć że od posiadacza Tarpana |
_________________ W mych żyłach etylina,
zamiast serca turbina... |
| Ostatnio zmieniony przez sebek Nie Lut 07, 2010 12:11, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
ziutek997

Dzielnica: Obrońców Pokoju
Eski: 3667
|
Wysłany: Nie Lut 07, 2010 18:49
|
|
|
Ja gorąco polecam Jacka z Mikołowa www.djmisiek.com.pl
Profesjonalny sprzęt i profesjonalne podejście - to nie jest osoba która sobie dorabia tylko nazwijmy to "zawodowiec". Bardzo fajnie prowadzi imprezy czego dowodem jest to jak bardzo jest rozchwytywany. |
_________________ Już wkrótce pod nowym adresem:
www.gliwice.slask.pl
 |
|
|
|
 |
Martini

Dzielnica: Śródmieście
Eski: 10
|
Wysłany: Wto Lut 09, 2010 13:58
|
|
|
Ziutek, dzięki serdeczne za namiary, już dzwoniłam do niego wcześniej, namiary dostałam od Twojej żony ale niestety nie ma już wolnych terminów |
|
|
|
 |
kajusiaw

Dzielnica: Kopernik
Eski: 173
|
Wysłany: Pią Maj 28, 2010 13:43
|
|
|
Na moim weselu był DJ z Katowic, który przeważnie gra w Hotelu "Żagiel" w Niewieszy
Jeśli potrzebujesz namiary na niego to zadzwoń do tego hotelu a na pewno podadzą |
|
|
|
 |
|
|