Omijajcie tego weterynarza |
Autor |
Wiadomość |
max1904
Wysłany: Pią Kwi 15, 2011 14:33 Omijajcie tego weterynarza
|

|
Witam
Chciałem Wszystkich ostrzec przed nieuczciwym weternyrzem nieuczciwym to bardzo łagodne słowo...
ale może komuś pomoge i nie pójdzie do niego leczyć swojego pupila..
CHODZI O GABINET PRZY UL. PSZCZYńSKIEJ NA ROGU - kiedyś tam była jakaś knajpka
Mój pies ma zmiany nowotworowe których gwałtowny rozrost jest spowodowany podaniem niewłaściwego leku.
Mówiąc innymi słowy pies dostał hormony w okresie kiedy miał już wyczuwalne guzy przy sutkach...
Podano mu hormon antykoncepcyjny który nie może być podawany w momencie wyczuwalnych guzów ... a te były tylko małe.. gdy dostał ostatni hormon guzy rosną jak szalone.. musi miec operacje.. nie wiadomo czy przeżyje...
Pies ma zrobione wszystkie badania, prześwietlenie, krew i nadaje się do operacji tzn nie ma nowotwora w płucach....który dyswalifikowałby operacje guzów sutka.... właściwie dwie operacje bo guzy są po dwóch stronach..
Byłem u pseudo lekarza .... pokazałem książeczke z wpisami o podaniu leku a on bezszczelnie mówi mi czy ja mam na piśmie że te guzy były przy podaniu ostaniego hormonu w postaci zastrzyku.... jak sie wściekłem to mówi że dzwoni na policje ale jakoś nie zadzwonił.....
Zastanawiam się na założeniem mu sprawy w Sądzie.. szukam zdjęć z datą na których widać guzy przed ostatnim wpisem o podaniu leku...
OSTRZEGAM OMIJAJCIE GABINET PRZY UL PSZCZYńSKIEJ TEN NA ROGU ZA ŚWIAT?AMI
MOŻE NIKT WAM NIE BęDZIE CHCIA? UŚMIERćIć PSA....... |
|
|
|
|
Toby
Wysłany: Sob Kwi 16, 2011 09:38
|

Imię: Łukasz
|
Polecam ci weterynarza na Chorzowskiej.
Nie zawiódł mnie ani razu. |
|
|
|
|
Appo
Wysłany: Wto Cze 21, 2011 17:07
|

Imię: Marek
|
Mój psiak jest non stop pod opieką weterynarzy z Rybnickiej.
I szczerze? Czasem mi głupio, że bardziej się troszczą o tego psa niż nawet ja :o |
|
|
|
|
sppati
Wysłany: Czw Paź 27, 2011 18:41 Omijajcie Klinikę weterynaryjną na ul. Toszeckiej i Szobiszo
|

|
Pies przychodzi z katarem a wychodzi martwy i nie słyszymy nawet "przepraszam".
Zgodnie z wypisem "pies przyszedł z lekką poprawą (temperatura w normie), osłuchowo szmer pęcherzyków (brak szmeru nad krtanią). Po podaniu leków pies wyszedł o własnych siłach, a po paru minutach wrócił z objawami wstrząsu. podjęto akcję reanimacyjną. w czasie terapii nastąpił krwotok. pacjent zmarł". Lekarz: Hubert Kucharski. Gliwicka Klinika Weterynaryjna na ul. Toszeckiej oraz Szobiszowicka 2 |
|
|
|
|
kajusiaw
Wysłany: Pią Paź 28, 2011 15:31
|

Imię: Ania :)
|
sppati jest w szoku bo również tam chodzę z psem i kotem, ale wiem jedno, że lekarz Hubert Kucharski jest trochę dziwny. Szczepiłam dwa razy u niego kota i ciężko się z nim dogadać. Wg mnie najlepszy jest lekarz Jakub ......... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
 |
|