Przygarnijcie Wokalistkę ... ;-) |
Autor |
Wiadomość |
gotowear
Wysłany: Nie Lut 14, 2010 22:01 Przygarnijcie Wokalistkę ... ;-)
|

Imię: Anitek
|
Śpiewałam w zespole który organizował karaoke, imprezy okolicznościowe, bankiety i wesela.
Potem los rzucił mnie w kierunku Zabrzańskiego domu kultury gdzie podszkoliłam swoje umiejętności wokalne, przy okazji trafiając do kapeli która właśnie w owym domu kultury działała.
Obecnie trochę mieszam w kapeli u kumpli z Gliwic, ale dzieli nas bardzo duża przepaść jeżeli chodzi o poglądy muzyczne, a w tym wypadku kompromis jest dosyć trudny do realizacji.
Lubię mocne brzmienia, w tle łagodzone dźwiękami skrzypiec, aczkolwiek myślę, że w każdym rodzaju muzyki potrafię się odnaleźć, w końcu przez dobry rok praktycznie co weekend romansowałam ze słynnym przebojem "windą do nieba" ;D
Obecnie wiszę w próżni i nie bardzo wiem co mogę ze sobą zrobić.
Poszukuję ludzi którzy chcą tworzyć coś z pasją, którzy będą czerpać przyjemność z dawania ludziom muzyki, szczęścia.
A i zespołem na wesela nie pogardzę, swoją drogą dobra zabawa i przy okazji pieniążki na swoje potrzeby ;-)
GG 6062090 :] |
|
|
|
|
rastuch
Wysłany: Sro Wrz 29, 2010 22:59
|

Imię: Marcin
|
Aby nie "zatracić" się i nie zapomnieć jak się śpiewa, zapraszam na próby chóru AZM - więcej info na stronie w w w azm.art, p l :D |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
 |
|