Jarmarki pełne zdrowia w Forum - DAM PRACę |
Autor |
Wiadomość |
dietetyczka
Wysłany: Pią Sty 01, 2010 16:32 Jarmarki pełne zdrowia w Forum - DAM PRACę
|

Imię: Aleksandra
|
Nie wiem czy można to tu zamieścić, ale sprawa jest dosyć pilna i liczę na przychylność opiekunów forum <zwow>
Zaledwie kilka dni temu dostaliśmy od organizatorów propozycję uczestnictwa w JARMARKACH PE?NYCH ZDROWIA w naszym gliwickim Forum. Pierwszy jarmark już 8,9,10 stycznia! I tak w każdy jeden z góry zaplanowany weekend miesiąca 2010 roku. Akcja zdrowego stylu życia i odżywiania dopiero rusza, a szersza reklama zaplanowana jest jak to zwykle bywa tuż przed ...
Co zaplanowano ?
Tylko na jarmarkach będzie można posmakować pysznych, ekologicznych wędlin, tradycyjnie wypiekanego chleba czy domowych konfitur. Kilkunastu wystawców z całej Polski zaprezentuje najwyższej jakości eko-produkty z najlepszych polskich gospodarstw oraz firm. Na stoiskach znajdą się ekologiczne oscypki z okolic Zakopanego, owocowe dżemy, syropy oraz soki, konfitury z owoców leśnych, wędzone ryby, naturalne wędliny bez konserwantów, ciasta, miody i wyjątkowo aromatyczne herbaty, także ziołowe, o właściwościach leczniczych – wszystko oparte na starych recepturach, ekologiczne lub tradycyjne.Dla smakoszy nie braknie naturalnie wytwarzanych trunków – długo ważonego piwa oraz ekologicznego wina.
Dzieciom będzie można kupić drewniane zabawki oraz zabrać je do eko-zagrody, gdzie czeka wyjątkowa niespodzianka. Dodatkowo, już podczas lutowych targów zdrowia w FORUM, maluchy będą mogły wysłuchać eko-bajek. Przedstawienia dla najmłodszych przygotują artyści gliwickiego Teatru A.
W razie czego podaję namiar na osobę odpowiedzialną za organizację jarmarków w Forum: Liliana Lehrer-Rychel tel 604 799 718
Co my tam będziemy robić?
Z racji kilkunastoletniego doświadczenia w zawodzie mamy wystąpić na jarmarkach w roli expertów udzielając na bieżąco bezpłatnych konsultacji żywieniowych. W soboty i niedziele przeprowadzać będziemy darmowe analizy składu ciała z dwunastoma parametrami sprawdzającymi zdrowie. Będzie zimowa promocja dla pacjentów - 50 %, zapisy na bezpłatne konsultacje mailowe, tak żeby skorzystać z naszej wiedzy także po wyjściu z Forum, warsztaty tematyczne min dla przedszkolaków, mam w ciąży itp, pokaz zdrowego gotowania z kucharzem restauracji Super Nova. Program naszych zadań do wykonania przez te 12 miesięcy jest naprawdę długi :)
Dlatego bardzo, bardzo pilnie szukamy:
- OSOBY NA STANOWISKO ASYSTENTKI DIETETYKA ( min 1 osoba)
- HOSTESSY ( min 2 osoby) do roznoszenia ulotek z kuponami rabatowymi
Napisz: ventis@op, p l
Zadzwoń: 604-967-967 lub 608-38-57-57 lub 032 724-80-08
Poznaj nas osobiście: Centrum Dietetyczne Ventis mgr Aleksandra Banaszkiewicz-Filipiak ul. Młyńska 3 44-100 Gliwice
Zabacz: w w w ventis-centrum, p l ( będzie umieszczona na serwerze dopiero od 8 stycznia 2010)
WAŻNE: Szukamy tylko kobiet. Szczegółowe oczekiwania i warunki pracy
przesyłamy na mail. Bądź pierwsza! Czas rekrutacji ograniczony.
Harmonogram Roku Jarmarków w FORUM:
Styczeń: 8, 9, 10
Luty:12, 13, 14
Marzec: 12, 13, 14
Kwiecień: 9, 10, 11
Maj: 7, 8, 9
Czerwiec: 11, 12, 13
Lipiec: 9, 10, 11
Sierpień: 6, 7, 8
Wrzesień: 10, 11, 12
Październik: 8, 9, 10
Listopad: 12, 13, 14
Grudzień: 10, 11, 12
Zapraszam i do zobaczenia nie tylko na jarmarkach - Aleksandra Banaszkiewicz-Filipiak :serce: |
|
|
|
|
Mamma20
Wysłany: Pon Sty 04, 2010 01:15
|

Imię: Agnieszka
|
Jakie warunki jeśli można spytać?
Chodzi mi przede wszystkim o godziny pracy... |
|
|
|
|
inamorata
Wysłany: Pon Sty 04, 2010 15:01
|

Imię: Magdalena
|
Skoro szukają hostess to one swoją prezencją powinny przede wszystkich zachęcać do zdrowego stylu życia. ;) |
|
|
|
|
dietetyczka
Wysłany: Pon Sty 04, 2010 21:08
|

|
Dzięki temu ogłoszeniu zostaliśmy zasypani mailami z cv :) 1 osoba już podpisała umowę. 5 wybranych jest umówionych na jutro. Jeśli będzie potrzeba odezwę się ponownie. W razie czego proszę wysłać swoje cv na nasz adres mailowy: ventis@op, p l. Szukamy osób będących naszą wizytówką, pełnoletnich, baz widocznej nadwagi czy zmian skórnych typu trądzik, miłych uśmiechniętych, chętnych do nauki bo minimum o firmie trzeba wiedzieć :) Wynagrodzenie na rękę za jeden weekend to 210 zł.
Pozdrawiam - Aleksandra Banaszkiewicz-Filipiak :serce:
P.S. Bardzo gorąco dziękuję moderatorom za niekasowanie tego postu, choć to pewnie wbrew regulaminowi :) Ogromnie mi pomogliście. <zkwiaty>
[ Komentarz dodany przez: kisia: 5 Styczeń 2010, 01:01 ]
no wbrew regulaminowi, ale bardzo proszę :) |
|
|
|
|
dietetyczka
Wysłany: Pon Sty 04, 2010 21:10
|

|
Zapomniałam napisać - godziny pracy 11.00-19.00 piątek, sobota i niedziela. Pierwsze Jarmarki Zdrowia 8,9,10 styczeń :) |
|
|
|
|
deni
Wysłany: Wto Sty 05, 2010 13:36
|

|
No proszę, ledwo co przyszłam na forum i już coś ciekawego :) Herbaty też będą? To i ja, jako hrbaciara, na pewno przylecę, tyle że nie jako hostessa. :hyhy: |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
 |
|