Partonat nad strona... |
Autor |
Wiadomość |
Frycek
Wysłany: Pon Sty 17, 2005 12:25 Partonat nad strona...
|

Zaproszone osoby: 1
Imię: Mariusz
|
Niestety moja niespodzianka nie udała się :(
jakiś czas temu złozyłem papiery do Urzedy Miasta dokładnie list do pana prezydenta ,z prosba o objęcie patronatu nad strona. Było by to dużym wyróżnieniem dla Mniea także podniosło by to renome strony.
Dzisiaj otrzymałem odpowiedz:
" W odpowiedzi na prośbę o patronat Prezydenta Miasta Gliwice oraz pokrycie kosztów utrzymania strony internetowej w w w forumgliwice, c o m informuję ,że wniosek został rozpatrzony negatywnie .
Powodem takiej decyzji jest fakt, iż specyfika forum internetowego pozwala na prowadzenie rozmów i wyrażanie opini na dowolne tematy.
Należy więc wziąć pod uwagę fakt, że w dyskusjach mogą wystąpić wulgaryzmy lub inne wypowiedzi , które nie powinny być popoerane przez Prezydenta Miasta Gliwice.
Ponadto, w kwesti pokrycia kosztów związanych z utrzymaniem strony informuję ,że jednostki samocrządu terytorialnego nie mają prawnej możliwości udzielania wsparcia finansowego osobom prywatnym"
Coż moge powiedzieć , oczywiscie liczylem sie z odmową własnie ze wzgledu forum na ktorym jest wolnośc słowa i według mnie poprostu boją sie usłyszeć prawde , w piśmie ktore napisałem do nich zaznaczyłem ze nad porzadkiem czuwaja moderatorzy.a ponadto jest regulamin.
Jesli chodzi o kwestie finansowe to zaznaczylem ze nie musza mi nic płacic ,wystarczy sam patronat ktory i tak jest duzym wyroznieniem.
Tak wiec pierwsza sprawa ktora zalatwialem skonczyla sie fiaskiem :( .
tak wiec przechodze do nastepnej czasci :) |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Pon Sty 17, 2005 12:54
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
:( szkoda
Frycek, a czy taki patronat poza wyróżnieniem coś dałby nam forumowiczom ??? |
|
|
|
|
Fenix
Wysłany: Pon Sty 17, 2005 18:55
|

Imię: Krzysztof
|
:lol: Poczatki są trudne ale niedługo i nad naszym forum zaświeci Słoneczko zobaczycie...... |
|
|
|
|
delfin [Usunięty]
Wysłany: Wto Sty 18, 2005 03:19
|
|
Cale szczescie, ze sie nie zgodzili. Patronat UM? Pomyslalbym raczej nad patronatem radia PLUS, a w ostatecznosci jakies gazety Dziennik Zachodni albo Nowiny Gliwickie. |
|
|
|
|
S-A-S-I-K
Wysłany: Wto Sty 18, 2005 10:34
|

|
Cytat: | Tak wiec pierwsza sprawa ktora zalatwialem skonczyla sie fiaskiem | .
e_tam
i_tak_doceniamy_twoje_starania_ :mg: |
|
|
|
|
Mariusz
Wysłany: Wto Sty 18, 2005 13:51
|

Imię: Mariusz Damian
|
To niech oni z UM żałują, że zrezygnowali z tego. Kij im w oko, bo w tyłek to przyjemność. Wrrrr |
|
|
|
|
PAKuS
Wysłany: Wto Sty 18, 2005 14:24
|

Zaproszone osoby: 3
Imię: RAFA?
|
Mariusz napisał/a: | To niech oni z UM żałują, że zrezygnowali z tego. Kij im w oko, bo w tyłek to przyjemność. Wrrrr |
dokładnie stary
tak jak muwisz
niech żałuja
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
|
|
|
|
Dana
Wysłany: Wto Sty 18, 2005 17:32
|

|
Patronat Radia lub Gazety to jest dobry pomysł - nie wiem jak z realizacją na ile jest możliwa |
|
|
|
|
Frycek
Wysłany: Wto Sty 18, 2005 17:50
|

|
W chwili obecnej powiem tylko tyle ze ....prace trwaja ,jednak ciezko jest uzyskac cos takiego.
ale cicho....nie zapeszajmy |
|
|
|
|
Mariusz
Wysłany: Wto Sty 18, 2005 19:05
|

Imię: Mariusz Damian
|
Mam znajomego dziennikarza z SuperExpressu, mam z nim pogadać czy by coś się udało ? |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Wto Sty 18, 2005 19:22
|

|
|
|
|
|
Frycek
Wysłany: Sro Sty 19, 2005 08:20
|

|
Mariusz napisał/a: | Mam znajomego dziennikarza z SuperExpressu, mam z nim pogadać czy by coś się udało ? |
oczywiscie mozesz pogadac :)
czym wiecej tym lepiej :) |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Sro Sty 19, 2005 09:49
|

|
tylko nie wiem co da nam patronat w SE jeżeli ta gazeta jest ogólnopolska, a nam bardziej zależy na rozreklamowaniu forum w Gliwicach |
|
|
|
|
Frycek
Wysłany: Sro Sty 19, 2005 16:22
|

|
Sponsora :mg:
No a tak powaznie....faktycznie
Ale spokojnie wszytko jest pod kontrola :) |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Pią Kwi 15, 2005 20:04
|
|
kisia napisał/a: | a czy taki patronat poza wyróżnieniem co¶ dałby nam forumowiczom ??? |
Tak dałby nam sporo(!!!!) :zly: ,musielibyśmy tyłki lizać w swoich postach p.prezydentowi :hyhy: miasta i jego pracownikom,popierać ich nieróbstwo,łapówkarstwo,korupcję i bałaganiarstwo,o ulicach pisalibyśmy same superlatywy,a auta łamały by resory w dziurach.Moim zdaniem dajmy sobie spokój z tak niepewnym partonatem :przestraszony: (z resztą dzisiaj prezydent jest ,a jutro może go nie być),lepiej wspólnie się zastanowić w oparciu o jakieś doświadczenia,dobre rady i inne ,jak to forum rozhulać.Zauważcie,że powoli trafia w nasze szeregi coraz więcej ciekawych ludzi(ostatnio choćby Aither :padam: )z wielkim bagażem checi do dzialania i rożnymi ciekawymi pomysłami.Wystarczy przeglądnąć ostatnie listy obecności uczestników spotkań i zaraz widać,kto moglby się udzielać i pomoc w rozpropagowaniu naszego forum. :rotfl: :rotfl:
Warto się zastanowić nad takim nazwijmy to zarządem(oczywiście społecznym)forum,podzialem ról i obowiązków w miarę możliwości,bo jeden Frycek choćby nie wiem co nie robil to i tak nie da rady sam.
Mam już pewnego rodzaju zarys hierarchiczny i przy najbliższej okazji z chęcią to przedstawię,jeśli oczywiście będziecie mieli ochotę tego posłuchać.W końcu to jest nasze Forum i nasze Gliwice,a nie jakiegoś tam prezydenta,gwarantuję wam,że prezydentow zmieni się 3 a nasze Forum i nasze Gliwice będzie zawsze nasze. :hurra: :idea: |
|
|
|
|
Frycek
Wysłany: Pią Kwi 15, 2005 20:31
|

|
Piotrulek napisał/a: | Mam już pewnego rodzaju zarys hierarchiczny |
Ciekawe :przestraszony: :looka: .......wszyscy chca mnie wygrysc..
A ja myslalem ze to ja tutaj ustalam hierarhie...przynajmniej mam takie odczucie i chyba wiekszosc wie kto jest kim...ale moge sie mylic |
|
|
|
|
frohike
Wysłany: Pią Kwi 15, 2005 20:52
|

|
heh Piotrulek mnie tez ciekawi ten twoj zarys, ale zawsze posluchac mozna, a nuz cos ciekawego wymysliles |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Sob Kwi 16, 2005 16:10
|

|
Cytat: | wszyscy chca mnie wygrysc.. |
myśle ze nie chcą i że i tak piotrulek w swojej hierarchii umieścił cie najwyzej :D |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Sob Kwi 16, 2005 20:19
|
|
Cytat: | myśle ze nie chcą i że i tak piotrulek w swojej hierarchii umieścił cie najwyzej |
Kochani,ja nie mowię o wygryzaniu,wręcz przeciwnie,mysle tylko o tym,że jeżli będzie ktoś kto się będzie zajmowal reklamą(tworzenie ulotek,ich rozprowadzanie),to nie potrzeba będzie nikomu innemu zawaracać głowy,jeżeli będzie ktoś kto zajmie sie organizowaniem spotkań forumowiczów itp.to nie trzeba będzie nikogo innego absorbować,jeżeli będą jakieś pieniądze forumowe to potzrebny jest skarbnik itp.,a ty Frycku będziesz to wszystko nadzorował mie jako właściciel lecz jako Prezes Zarządu.To nie jest trudne ,prawda?? |
|
|
|
|
Frycek
Wysłany: Nie Kwi 17, 2005 22:07
|

|
schodzac z tematu powiem tylko tyle ze Kisia jest moja "prawa "reka , a co do reszty to napewno sie porozumiemy ,ja tez mam swoj pomysl.
Ale wrocmy do tematu o patronacie a wlasciwie nawet nie ma co i nim mowic :looka: |
|
|
|
|
|