Hopy w Gliwicach na Sikorniku |
Autor |
Wiadomość |
mistrzurider
Wysłany: Sro Lip 08, 2009 23:08 Hopy w Gliwicach na Sikorniku
|

|
witam wszystkich! Mam do was pytanie.przy alejce sikornik obok bloku nr 10 przy ulicy kokoszki, od paru lat (chyba 2001) na terenie tych górek były zbudowane hopki, na których można było poskakać na rowerze. niestety w maju 2008 przyjechała firma budowlana i je wyrównała. wiecie może dlaczego tak sie stało? |
|
|
|
|
Deszcz
Wysłany: Czw Lip 09, 2009 22:37
|

|
mistrzurider, przyjechała firma budowlana, bo na tym terenie miał byś profesjonalny tor, teren zaczął być przygotowywany, ale mieszkańcy pobliskiego bloku udali się do Urzędu Miasta z petycją przeciwko budowie tego "toru rowerowego". Chociaż pomysł był popierany przez pewną grupę społeczną, to protest mieszkańców wstrzymał prace i w efekcie końcowym odstąpiono od inwestycji. Na dzień dzisiejszy wiem, że nie będzie w tym miejscu profesjonalnego toru :( |
|
|
|
|
mistrzurider
Wysłany: Pią Lip 10, 2009 10:45
|

|
no to szkoda, ale zastanawia mnie czemu ci mieszkańcy nie chcą, żeby tam coś wybudowano. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
 |
|