Jedzenie dla terariowych zwierząt? |
Autor |
Wiadomość |
kamosblue
Wysłany: Nie Mar 15, 2009 10:21 Jedzenie dla terariowych zwierząt?
|

|
Gdzie moge znaleźć jakiś sklep terrarystyczny w Gliwicach? Potrzebuje jedzenie dla mojego ptasznika (pająk) |
|
|
|
|
Deszcz
Wysłany: Nie Mar 15, 2009 10:37
|

|
Wcale daleko nie trzeba szukać, w Google wpisałem kiedyś jak szukałem zoologicznych sklepów i między innymi trafiłem tutaj:
"Apogeum" Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Piotr Piekarski
Kontakt
Gliwice, ul. Matejki 5 Ip., tel. 032 2311816 w. 42
Mają tam dużo "asortymentu" do terrariów - najlepiej zadzwonić i zapytać :) |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 01:08
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
Deszcz napisał/a: | "Apogeum" Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Piotr Piekarski | to mój kolega jeszcze z liceum i już wtedy miał węża, więc skoro nadal się tym zajmuje to musi być bardzo dobrym fachowcem :D |
|
|
|
|
colutea [Usunięty]
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 12:45
|
|
nie wiem czym zamierzasz go karmic.. ja mojego nie karmilam nigdy oseskami mysimi wsuwal tylko robale ;) najlepiej kup sobie swierszcze i zaloz wlasna hodowle nie jest to trudne... tak samo maczniaki mozesz dlugo trzymac w sloiczku z maka :) obys nie trafial tak jak ja ze gdy akurat kupowalam zapas robactwa to moj pajak robil sobie miesieczny lub dluzszy post i w tym czasie robale zdychaly np. i kolejne 10zl wywalone na darmo... wszedzie tam gdzie maja na sklepie pajaki, jaszczurki itp. beda mieli dla nich pokarm i mysle ze tez go sprzedaja, wiec powinni miec swierszcze :) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
 |
|