radca prawny |
Autor |
Wiadomość |
stokrotka
Wysłany: Czw Lis 08, 2007 08:48 radca prawny
|

|
znacie moze jakiegos dobrego radcę prawnego ?
słyszałam tez że jest w Gliwicach radca, który udziela darmowej porady? wiecie coś o tym ? |
|
|
|
|
loki
Wysłany: Czw Lis 08, 2007 09:57
|

|
korzystalem z uslug radcy na ul. Kozielskiej na przeciwko sadu (chyba Kosciuszki 28)... szybko i na temat :) wizyta 50zl |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Sob Lis 10, 2007 00:59
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
stokrotka, nie wiem jakiej porady potrzebujesz, ale na ul. Dolnych Wałów 22/2 jest Kancelaria Prawna. Osobiście nie korzystałam z porad tamtejszych radców ale jednego i świetnie sobie radzi ze sprawami. Nie wiem czy udzielaja darmowych porad i ile kosztuje wizyta. Po niedzieli podam namiary jak bedziesz zainteresowana. stokrotka napisał/a: | słyszałam tez że jest w Gliwicach radca, który udziela darmowej porady? | kiedys Nowiny Gliwickie pisały gdzie można uzyskac darmowa porade prawną. Tylko musisz wiedziec, ze udając sie po darmowa poradę czeka cie długi czas oczekiwania w kolejce |
Ostatnio zmieniony przez kisia Sob Lis 10, 2007 01:18, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Mariusz
Wysłany: Sob Lis 10, 2007 13:34
|

Imię: Mariusz Damian
|
Szukaj lepiej forum prawnego w internecie, bo takie istnieje ... |
|
|
|
|
FlashMan
Wysłany: Sob Lis 10, 2007 15:07
|

|
Oto link do tego forum:
h t t p;//w w w forumprawne.info/ |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
 |
|