NIE POLECAM !!! |
Autor |
Wiadomość |
ansc
Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 18:21 NIE POLECAM !!!
|

|
Wszystko było świetnie dopóki nie złożyłam zamówienia i nie zapłaciłam za towar. Szef miło mnie obsłużył, doradził, zrobił projekt. Ale zaczęły się schody kiedy towar przyjechał do domu. Okazało się zamówienie nie zgadzało się z wystawioną fakturą a faktura nie zgadzała się z fizycznym stanem dostarczonego towaru. Za tydzien miałam dostać brakujące kafelki, minęły 3 tygodnie i wreszcie są, omówiłam sie, że jeśli kierowca ma po drodze do mnie to żeby mi podrzucił te kafelki, (jeździłam przez 3 tygodnie za tymi kafelkami do knurowa i juz miałam tego dość) Okazało się, że muszę jeszcze zapłacic za te kafelki bo podobno Pani wystawiła mi korektę i zwrócono mi pieniądze, więc dzwonie tam żeby wyjaśnić sprawę (lekko zdenerwowana) a Pani mi zwraca uwagę że mówię do niej nie odpowiednim tonem i że poprawi ta korektę i mogę się pofatygować po korektę i kafelki do knurowa. Ja jeszcze bardziej wkurzona mówie jej że umawialiśmy sie ze będą one dostarczone mi do domu a ona na to że ja mogę ewentualnie uprzejmie prosić aby mi je dostarczono :mad: zakończyłam tą rozmowę bo udusiłabym tą babę przez słuchawkę.
A więc jak zapłacisz za towar możesz być pewny że zostaniesz tam olany sikiem prostym. |
|
|
|
|
Sou
Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 18:43
|

|
Trzeba temat zalozyc " Oszusci i niesolidne firmy" jak na purepc i bedzie mozna dorzucac takich delikwentow do worka firm w ktorych nie chcemy byc obslugiwani ; ) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
 |
|