szkolenie manicure pedicure? gdzie w okolicach gliwic? |
Autor |
Wiadomość |
marti_ka
Wysłany: Wto Sie 14, 2007 19:36 szkolenie manicure pedicure? gdzie w okolicach gliwic?
|

|
jak w temacie poszukuje kursu, szkolenia ale zalezy mi zeby byl to kurs weekendowy, w moim przypadku odpadaja wszelkie ciagnace sie miesiacami kursy... moze ktoras z was wie... gdzie mozna sie tego nauczyc i otrzymac certyfikat... |
|
|
|
|
Szamanka
Wysłany: Wto Sie 14, 2007 21:03
|

Zaproszone osoby: 2
Imię: Beti( dla znajomych)
|
Zastanawiam sie czy mozna podczas jednego weekendu ( bo chyba to masz na mysli-albo?) nauczyc sie wszystkich sztuczek dobrego manicure? |
|
|
|
|
marti_ka
Wysłany: Sro Sie 15, 2007 11:14
|

|
wiesz jesli mozna sie nauczyc robienia tipsow zelowych badz akrylowych w jeden weekend (tylko ty plus instruktor) to chyba manicure tez ;) |
|
|
|
|
marti_ka
Wysłany: Sro Sie 15, 2007 11:26
|

|
szczerze to zalezy mi na papierku bo jakby nie bylo duzo mozna sie nauczyc chodzac na takie zabiegi, z ksiazek i fachowej literatury.... |
|
|
|
|
panna_foch
Wysłany: Sro Sie 22, 2007 08:55
|

Imię: AleX
|
Czy można, hmm zależy od osoby nauczającej i uczącej. Sam manicure nie jest zbyt skomplikowany, ale faktycznie warto go przećwiczyć parę razy. No ale skoro w studium kosmetycznym miałam na ten temat dwie pracownie przez parę godzin, to szkolenie w weekend tez wystarczy. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
 |
|