Ciekawostka |
Autor |
Wiadomość |
Frycek
Wysłany: Nie Cze 24, 2007 14:41 Ciekawostka
|

Zaproszone osoby: 1
Imię: Mariusz
|
tak sobie buszowalem po neciku i .....fajna cena..ciekawe ile warta jest w w w forumgliwice, c o m
h t t p;//aukcja.onet, p l/show_item.php?item=206878894]Moze ktos jest chetny..... |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Nie Cze 24, 2007 14:49
|

Imię: Piotr
|
wysoko się ceni :P
myślę ze mu tu bardziej chodzi o propozycje ;) |
Ostatnio zmieniony przez Gmeras Nie Cze 24, 2007 14:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Nie Cze 24, 2007 16:32
|

Zaproszone osoby: 2
|
Frycek, a c oszukasz szybkiego interesu :P Oczywiscie zartuje, w koncu to Twoja domena. Sądze jednak ze nikt mu tej domeny za takie pieniadze nie kupi. Raczej obstawalbym za tym co napisal Gmeras. |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Nie Cze 24, 2007 18:24
|
|
Frycek napisał/a: | fajna cena..ciekawe ile warta jest |
ale (...) facet pociska,w życiu nie dostanie tyle... |
|
|
|
|
Titanic
Wysłany: Nie Cze 24, 2007 20:07
|

|
Z licytowanej strony dowiedziałem się, że moja koleżanka jedzie reprezentować Polskę na festiwalu "Lady Summertime" w Finlandii. Trzymajcie za nią kciuki bo to dobra wokalistka i bardzo ciepły człowiek :) |
|
|
|
|
fekete
Wysłany: Nie Cze 24, 2007 21:36
|

|
Frycek napisał/a: | tak sobie buszowalem po neciku i .....fajna cena..ciekawe ile warta jest |
Opcje transportu: Odbiór osobisty
Formy płatności: Wpłata na konto bankowe (płatność z góry)
Koszt wysyłki: brak danych
:) |
|
|
|
|
FlashMan
Wysłany: Czw Cze 28, 2007 11:13
|

|
Fajnie brzmi opcja odbioru osobistego tej domeny :) |
|
|
|
|
Krzysio [Usunięty]
Wysłany: Czw Cze 28, 2007 14:53
|
|
Piotrulek napisał/a: | ale (cenzura) facet pociska,w życiu nie dostanie tyle... |
Oj zdziwiłbyś się, nie za takie ceny ludzie domeny sprzedają :D
Powiedzmy, że jako pierwszy byś kupił sobie domenę microsoft, c o m a potem chciał im sprzedać za 1 milion dolców, myślisz żeby nie kupili ?:]
Wszystko zależy od tego, komu potrzebna taka domena. UM ma gliwice, p l, a poza tym Gliwiczanie by spalili Urząd Miejski gdyby się dowiedzieli, że ten wydał 300 tys zł na domenę :D
Może jakaś organizacja pozarządowa lub stowarzyszenie związane z Gliwicami by się porwało na taką domenę, ale nie za taką cenę :D Góra 20 tys. taka domena jest warta :] Ale raczej takiego stowarzyszenie nie stać na to ;)
Frycek napisał/a: | fajna cena..ciekawe ile warta jest w w w forumgliwice, c o m |
Kolo sprzedaje domenę z serwisem, Ty raczej byś miał z tym problem, bo cały skrypt został udostępniony Tobie za darmo, a więc raczej nie możesz tego odsprzedać, tak jest chyba w regulaminie przemo.org, ale nie jestem pewien :D
Ale co innego domena :) Właściwie w Gliwicach działają tylko dwa forum, to i centrum handlowe :D |
|
|
|
|
|