hemingway |
Autor |
Wiadomość |
ikuko0o
Wysłany: Pon Cze 04, 2007 20:26 hemingway
|

Imię: Agnieszka
|
a co sądzicie o tym lokalu ? ja bym powiedziała tak:gdzie Ci mężczyźni? w hemi na deckami :D ! polecam zwłaszcza sobotnie imprezy :D! |
Ostatnio zmieniony przez kisia Pon Sty 17, 2011 01:08, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
p4cz3k
Wysłany: Pon Cze 04, 2007 20:39
|

Imię: Marcin
|
ikuko0o napisał/a: | a co sądzicie o tym lokalu ? ja bym powiedziała tak:gdzie Ci mężczyźni? w hemi na deckami :D ! polecam zwłaszcza sobotnie imprezy :D ! |
kiedys, a moze inaczej , jakis czas temu lokal byl calkiem przyjemny, sobotnie czy tez czasem piatkowe imprezy na +, kilka tygodni temu jakos tak stwierdzilem ze znajomymi ze sie wybierzemy i co ? wkurzylem sie bo zaplacilem za wejscie 5 pln i spotkalem sie z "zaduchem, tlokiem, smrodem, etc itd" ja rozumiem ... ze ten lokal przyciaga ... ze nie spotka sie tam goracych 15 i 16 tak jak w revolucji czy tez lokalach temu podobnych i przybywa tam tzw. "smietanka starszych" ale kurna no prosze...
aby znalesc na chwile miejsce i skonsumowac piwo nabyte w kolejce w ktorej najpierw stalo sie 15 minut nalez sie niezle natrudzic ... albo wypic na stojaca... ale zostawmy piwo w spokoju ... inna rzecz...wchodzac na parkiet z jednej strony czuc wiatrak ktory wieje w twarz i owszem pomaga..ale z drugiej strony co chwile czuje ciezki oddech jakiegos osobnika ktory sie o mnie ociera...i przyznam sie szczerze nie znosze gdy stado rozplodowych ogierow sie o mnie ociera !! moze jestem za delikatny ? ... a patrzac z perspektwy obserwatora a nie bawiacego sie to : lokal 50 / 50 jesli chodzi o plec ale na parkiecie 5 % dziewczny 95 w/w samcow ... mam wrazenie ze szybko sie tam nie pojawie ... bo po ostatniej wizycie ladnie i grzecznie sobie postanowilem ... ze moja noga tam szybko nie postanie ... |
|
|
|
|
Czarnulka
Wysłany: Pon Cze 04, 2007 21:12
|

|
Jakos tam jeszcze nie byłam...moze z obawy ,ze nie chce,zeby mi kazali dowod pokazac ;) Ale moje młodsze znajome i tak tam bez wiekszych problemow wchodza :looka: Zalezy od ochroniarza |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Pon Cze 04, 2007 21:47
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
=CzArNuLkA= napisał/a: | moze z obawy ,ze nie chce,zeby mi kazali dowod pokazac |
chyba masz dowód ? :P |
|
|
|
|
Czarnulka
Wysłany: Pon Cze 04, 2007 21:53
|

|
trunks napisał/a: | chyba masz dowód |
No tak,ale 21lat sie na nim nie doliczą :P |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Pon Cze 04, 2007 22:07
|

|
ale to chyba tylko dla facetow ? |
|
|
|
|
zajaFFka
Wysłany: Pon Cze 04, 2007 22:16
|

|
lokal całkiem przyjemny :) właściciel też ok :P pan Rysio hehe :P no ze stolikiem może być problem, ale zawsze można zarezerwować choć to dychę od osoby kosztuje :/ kolejki też są niebotyczne :/ zwłaszczą w soboty. |
|
|
|
|
Czarnulka
Wysłany: Pon Cze 04, 2007 22:50
|

|
trunks, "lokal od 21 lat" to chyba nie tylko dla facetow ;) Dla wszystkich,bynajmniej kilka razy juz moich znajomych wypraszali za brak hamerykanskiej pełnoletnosci |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Pon Cze 04, 2007 23:38
|

|
to pechowo...dziwne, ze mnie nie kontrolowali nigdy, a nie wygladam na 21 :P |
|
|
|
|
Czarnulka
Wysłany: Pon Cze 04, 2007 23:52
|

|
trunks, moze jednak wygladasz,albo po prostu trafiałes na swego goryla ;) Ja zaryzykuje w styczniu :D W koncu '87 bedzie wtedy na wstępie :P |
|
|
|
|
zajaFFka
Wysłany: Wto Cze 05, 2007 10:26
|

|
Ja na pewno na 21 nie wyglądam, nawet na te swoje 19ście i nigdy nie miałam problemu z wejściem. :) |
|
|
|
|
ikuko0o
Wysłany: Czw Cze 07, 2007 00:34
|

|
ja tam kiedyś wchodziłam z młodszą o 3 lata kuzynką i jej o dowód nie poprosili tylko mnie :P ! ale nie narzekam bo już się Yba ochroniarze przyzwyczaili do mojej prawie cotygodniowej obecności więc odpuścili :cool: |
|
|
|
|
DJ Martinez
Wysłany: Pon Cze 11, 2007 13:21
|

Imię: Marcin
|
Widze autorce tego tematu sie chyba DJ spodobał z Hemi ciekawe który heheh bo akurat wszystkich znam... hihi to moge przekazac mu ze ma powodzenie i fanke :)
a oto strona klubu w w w hemingway, p l |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Pon Cze 11, 2007 19:42
|

Imię: Piotr
|
=CzArNuLkA= napisał/a: | trunks, "lokal od 21 lat" to chyba nie tylko dla facetow | pierwszy raz słysze ale okej :P |
|
|
|
|
Czarnulka
Wysłany: Pon Cze 11, 2007 19:44
|

|
Gmeras napisał/a: | pierwszy raz słysze ale okej |
?? |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Pon Cze 11, 2007 19:46
|

Imię: Piotr
|
=CzArNuLkA= napisał/a: | ? ? | chodzi mi o to ze tez tam problemów nigdy z wejsciem nie miałem ;p |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Pon Cze 11, 2007 20:01
|
|
Gmeras napisał/a: | chodzi mi o to ze tez tam problemów nigdy z wejsciem nie miałem ; |
bo wygladsza Piotrusiu na 40 latek,nikt cie nie zatrzyma... :D :D :D :rotfl: |
|
|
|
|
Czarnulka
Wysłany: Pon Cze 11, 2007 23:07
|

|
Ja nie wiem,nie probowałam.Smieszne jest to,ze wchodza 15-16nastki a 22 letnie osoby o dowod prosza :/ |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Wto Cze 12, 2007 13:51
|

|
=CzArNuLkA= napisał/a: | wchodza 15-16nastki |
bo teraz to trudno rozpoznac taka osobe, odpowiednio sie ubierze, na twarz kilo tapety i juz wyglada jak 25 lat |
|
|
|
|
ikuko0o
Wysłany: Wto Cze 12, 2007 18:54
|

|
DJ Martinez napisał/a: | Widze autorce tego tematu sie chyba DJ spodobał z Hemi ciekawe który heheh bo akurat wszystkich znam... hihi to moge przekazac mu ze ma powodzenie i fanke :)
a oto strona klubu w w w hemingway, p l |
a i owszem jest tam taki jeden fajny DeJot , fanek to on pewnie ma więcej więc nie trzeba mu nic przekazywać a nawet jakby co to sama sobie dam rade :P !
a co do szalonych nastolatek to na szczęście nie miałam "przyjemności" żadnej spotkać więc na mój gust nie jest źle :D :P |
|
|
|
|
|