Parada Śmieci |
Autor |
Wiadomość |
Drago
Wysłany: Pon Mar 26, 2007 13:58 Parada Śmieci
|

Imię: Olga xD
|
No więc. Nasza szkoła zorbiła takie coś, że cała szkoła chodziła w Czwartek po ryknu z transparentami i poprzebierani za śmieci -.-
Jeśli ktoś to widział, niech napisze -.- |
Ostatnio zmieniony przez Pon Mar 26, 2007 17:55, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Dorotka
Wysłany: Pon Mar 26, 2007 14:20
|

|
:przestraszony: a coś więcej na ten temat? coś chcieliście przez to wyrazić, przkazać? |
|
|
|
|
Drago
Wysłany: Pon Mar 26, 2007 14:24
|

|
Że mamy pokazać, że nalezy zbierać śmieci :/
Widziałaś to? Jeśli nie to dobrze bo to było tragiczne -.-
Robilismy transparenty z napisem np. "nie tylko dzieci zbierają śmieci" |
|
|
|
|
super_sonic
Wysłany: Wto Mar 27, 2007 22:03
|

|
he dobre :D pierwszy raz w zyciu slysze ze ktos sie przebral za smieci :P |
|
|
|
|
Drago
Wysłany: Sro Mar 28, 2007 13:01
|

|
to było straszne :rozpacz: ale przynajmniej nie było leksji, a ja skożsytałam i zrobiłam se rogi z gór od butelek :hyhy: przynajmniej ludzie sie na mnie gapili XD |
|
|
|
|
daniela
Wysłany: Wto Kwi 24, 2007 12:14
|

|
klasa mojej córki tez brała w tym udział! nawet pomagałam jej zrobic "przebranie".
wyszła nam sukienka z kartonu-pudełka :hyhy: znalazłam w necie hasła dot.ochrony srodowiska, zanieczyszczania śmieciami, zainteresowanie dzieci porządkiem itp., opisalismy "tą"sukienke tymi haslami i GOTOWE!!!!
corka mówila ze było bardzo duzo szkół na rynku i pod UM, ktorzy tak jak oni byli przebrani, z hasłami. dzieciakom trzeba przypominac o porzadku i ochronie srodowiska, bo za jakis czas bedzie wszedzie brud, smród, syf !!
jak sie nie nauczy za młodu ze papierek ma wyladowac w koszu a nie na trawniku to :dobani: |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
 |
|