Przesunięty przez: Frycek Sro Mar 28, 2007 17:42 |
klub nocny |
Autor |
Wiadomość |
FlashMan
Wysłany: Czw Maj 12, 2005 21:28 COTTON CLUB
|

|
Prawdopodobnie ten temat nie był jeszcze poruszany. Co myślicie o olbrzymiej reklamie tej "agencji" w centralnym punkcie miasta. Czy wg. Was reklamowanie takich rzeczy nie powinno odbywać sie w innym miejscu? Jakie jest Wasze zdanie na ten temat? |
|
|
|
|
ANIUS
Wysłany: Czw Maj 12, 2005 21:37
|

|
Mnie ta reklama nie drazni, nie chadzam do takich miejsc, ale uwazam, ze sa dla ludzi, moga byc tak samo reklamowane jak kazde inne (puby, knajpki, restauracje). Draznilaby mnie gdyby obrazala moje odczucia i byly na niej bardzo rozneglizowane panie w nieodpowiednich pozach... a to, co widzialam, to jest przyzwoite:) dzieci chyba takze nie deprawuje... o ile mowimy o tej samej reklamie:) |
|
|
|
|
Frycek
Wysłany: Czw Maj 12, 2005 21:39
|

Zaproszone osoby: 1
Imię: Mariusz
|
powiem szczerze ze mni to nie przeszkadza ,ale dziwnie wyglada rozowy tarpanik przed sądem pracy i nikt sobie z tego nic nie robi bo przeciez zaprakowany prawiodlowo.
Trampka juz nie ma bo podpalili.....
samo zycie |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Czw Maj 12, 2005 21:51
|
|
Frycek napisał/a: | ale dziwnie wyglada rozowy tarpanik przed sądem |
Jest to kolejna forma reklamy,skoro nie koliduje z przepisami to niema sprawy.
Kiedyś Nowiny Gliwickie zrobily nagonkę na tą rekalme.oczywiście odezwały się ortodoksyjne,kleropodobne glosy,że to uderza w ich katolickie uczucia,mi natomiast kompletnie to nie przeszkadza w szczególności napis LOKAL DLA ODWAŻNYCH(lub coś w ten deseń),może się kiedyś odważę??Na tą chwilę nie jestem odważny... :) :) :) |
|
|
|
|
FlashMan
Wysłany: Czw Maj 12, 2005 21:53
|

|
Zgodzę sie z Wami. Przecież nie zawsze reklamy muszą byc telefonów, czy sklepów. Każdy człowiek ma prawo do reklamy, w końcu żyjemy w wolnym kraju. |
|
|
|
|
ANIUS
Wysłany: Czw Maj 12, 2005 21:54
|

|
niech sobie stoja trabanciki i inne :rotfl: |
|
|
|
|
FlashMan
Wysłany: Czw Maj 12, 2005 21:58
|

|
mnie się osobiście bardzo podoba ten czarny maluch mający chyba już z 30 lat jeżdżący z logo Night Club'u ;) |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Pią Maj 13, 2005 10:38
|

Imię: Piotr
|
mi tez nieprzeszkadza przechodze obok tej reklamy obojętnie jak obok kazdej innej ;) |
|
|
|
|
kaszanna
Wysłany: Pią Maj 13, 2005 10:53
|

|
Nie ma nic rażącego w tej reklamie. Wiele osób nawet nie wie co to za klub bo z reklamy nic konkretnego nie wynika :] |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Pią Maj 13, 2005 11:39
|
Smoczyca

|
ani grzeje ani ziebi :) jest mi totalnie obojetny :) |
|
|
|
|
Obi Wan
Wysłany: Pią Maj 13, 2005 14:38
|

|
Ja za każdym razem jak na nią patrzę to mi się przypomina, że miałem kiedyś KARTę RABATOW? tego lokalu :hyhy: |
|
|
|
|
Demmo
Wysłany: Pią Maj 13, 2005 14:39
|

|
heh.. trabanta podpalili a malucha który stał przy dworcowej przewrócili na bok.. ;) heh.. to pewnie ekipa z konkurencji :rotfl:
do tej reklamy cotton clubu już tak się przyzwyczaiłem że przechodząc/przejezdzając/przelatując moim ufo/dreptając obok nawet nie zwracam na to uwagi..
czyli wychodzi na to że mnie to nie razi.. rózowe autka mnie trochę śmieszą, bo ten róż jest taki badziewny że hej.. :D ale jak chcą takie to niech mają ;)
mnie to osobiście 4, 6, 12.. czyli lotto :rotfl: |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Pią Maj 13, 2005 14:40
|
Smoczyca

|
hehehehehhee :) klub jak klub obojetnie jakie swiadczy uslugi :D :D :D jesli prosperuje dalej znaczy ze ma sie dobrze :) |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Sob Maj 14, 2005 10:51
|
|
Aither napisał/a: | znaczy ze ma sie dobrze |
Powiem więcej ,BARDZ DOBRZE,gdyż wydzierżawienie takiej płaszczyzny(to jest prywatny budynek) i wymalowanie takiej reklamy to są potwornie duże pieniądze... :) :) :) |
|
|
|
|
frohike
Wysłany: Sob Maj 14, 2005 15:31
|

|
pewnie pan prezydent ma z tego jakies korzysci i dostali w promocji po nizszej cenie |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Nie Maj 15, 2005 10:51
|
|
frohike napisał/a: | pewnie pan prezydent ma z tego jakies korzysci |
W tym konkretnym wypadku raczej nie ,bo jak pisalem jest to ściana prywatnego wlasciciela... :P :P |
|
|
|
|
Demmo
Wysłany: Nie Maj 15, 2005 11:58
|

|
albo prywatny własciciel dostaje darmowe wejściówki :rotfl: :rotfl: |
|
|
|
|
of
Wysłany: Nie Maj 15, 2005 12:00
|

|
frohike napisał/a: | pewnie pan prezydent ma z tego jakies korzysci i dostali w promocji po nizszej cenie |
taaa... a FlashMan dostal kupe kasy za zrobienie zadymy na forum aby zwrocic uwage i rozreklamowac bawelniany klub :rotfl: |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Wto Maj 17, 2005 14:06
|

Imię: Piotr
|
Można było dzis przeczytac w informatoże rynkowym ze w tym lokalu nagrywali przez ukryte kamery imntymne igraszki klijentów heh ;d |
|
|
|
|
ANIUS
Wysłany: Wto Maj 17, 2005 14:27
|

|
Cytat: | Można było dzis przeczytac w informatoże rynkowym ze w tym lokalu nagrywali przez ukryte kamery imntymne igraszki klijentów heh ;d
|
hihi jak dojdzie to do zon tych klientow, to beda one szczesliwe :rotfl: :rotfl: :rotfl: :P ;) |
|
|
|
|
|