Szukam fotek gliwickich obiektów |
Autor |
Wiadomość |
kk
Wysłany: Wto Wrz 26, 2006 23:14 Szukam fotek gliwickich obiektów
|

Imię: Krzysztof
|
Witam
Potrzebowałbym kilku, raczej dobrej jakości fotografii różnych gliwickich obiektów.
Nie zammierzam ich nigdzie upubliczniać, na żadnych stronach, gazetach, książkach itp.
Jeśli ktoś coś ma - proszę o info, albo o podesłąnie - z góry ogromne dzięki :)
W sieci, wbrew pozorom wcale nie tak łatwo coś znaleźć, nawet Google Images sobie średnio poradził z zadaniem :) |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Wto Wrz 26, 2006 23:29
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
a znasz h t t p;//w w w gwo.slask, p l/ ? Stronka Aither i Ziutka... |
|
|
|
|
frohike
Wysłany: Sro Wrz 27, 2006 04:40
|

|
trunks napisał/a: | a znasz h t t p;//w w w gwo.slask, p l/ ? Stronka Aither i Ziutka... |
chyba nie zna :D |
|
|
|
|
kk
Wysłany: Sro Wrz 27, 2006 08:29
|

|
frohike napisał/a: | ...chyba nie zna :D |
Zna, oglądał, ale jakoś nie było tam za wiele fotek :( |
|
|
|
|
Szamanka
Wysłany: Sro Wrz 27, 2006 12:16
|

Zaproszone osoby: 2
Imię: Beti( dla znajomych)
|
kk napisal Cytat: | ale jakoś nie było tam za wiele fotek | :zdziwko: , no to jakie fotki poszukujesz?......bo ostatnio ogladalam stronke Aither i fotki sa rewelacyjne, wlasciwie wszystko co czlek chce sie o Gliwicach dowiedziec |
|
|
|
|
kk
Wysłany: Sro Wrz 27, 2006 13:04
|

|
Szamanka napisał/a: | :zdziwko: , no to jakie fotki poszukujesz?......bo ostatnio ogladalam stronke Aither i fotki sa rewelacyjne, wlasciwie wszystko co czlek chce sie o Gliwicach dowiedziec |
Przyznam - przybyło ostatnio trochę zdjęć (zaglądałem na ta stronę jakis czas temu)
Ale nie ma na przykład dworca PKP.
Dobra, zdjęc mi starczy, a jak cegoś mi zabraknie - wybiorę się z aparatem "na miasto" ;)
Pozdrawiam i przepraszam za zbyt pochpone zawracanie głowy (najpierw szukaj potem pytaj :) ) |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Sro Wrz 27, 2006 13:10
|
Smoczyca

Zaproszone osoby: 1
|
wiele zdjec jest nieopublikowanych w naszej galerii... mamy je na dyskach lub plytach jesli potrzebujesz konkretnie jakichs obiektow to napisz mi na meila ja postaram sie je odnalezc w tym archiwum co mam :) |
|
|
|
|
ziutek997
Wysłany: Czw Wrz 28, 2006 11:09
|

|
kk w razie potrzeby służmy orgynałami :) w wyżej jakośći :) A to prawda żę zdjęć mamy więcej.. tylko że przy ich dodawaniu trochę roboty jest :) i powoli to idzie :) Zresztą nie wszystko publkujemy:) |
|
|
|
|
|