Stulecie Muzeum w Gliwicach |
Autor |
Wiadomość |
glewitz
Wysłany: Sro Cze 22, 2005 17:32 Stulecie Muzeum w Gliwicach
|

Imię: Bartłomiej
|
wiem, że jestem trochę spóźnialski, ale mam do was zapytanie. Byliście na Nocy Stulecia w Muzeum ??? Jeżeli tak, to w jakich oddziałach i gdzie/czy wam się podobał ??? Bo ja był em. Nawet nie wiedziasłem że Oddział Odlewnictwa Artystycznego jest tak ciekawy... |
|
|
|
|
cinque
Wysłany: Czw Cze 23, 2005 10:05
|

|
veni, vidi,... :)
po chwilce chyba wszedzie
OOA chyba dopiero otworzyli, bylam tam co prawda w czasie studiow na warsztatach, ale nie bylo jeszcze tylu eksponatow :)
w Zameczku nic nie zobaczylam (ciasno i duszno i kupa ludzi), w Radiostacji bylo bardzo ciekawie, wysluchalam opowiadania "jak bylo naprawde", swietnym pomyslem byly monety okolicznosciowe, bezplatny autobus,... i winko na otwarciu OOA ;)
Generalnie, jak na prowincjonalne (badz co badz) muzeum - pomysl bardzo dobry, i naprawde bylo co ogladac (szkoda, ze tak malo czasu mialam) :) |
|
|
|
|
glewitz
Wysłany: Czw Cze 23, 2005 19:45
|

Imię: Bartłomiej
|
monety to był bardzo dobry pomysł (szkoda, że nie wylosowałem pozłacanej). Mnie się podobało w Willi Caro (szczególnie aktorzy), Zameczek nie był zły (choć faktycznie duszno), Radiostacja cudowna (jeszcze wieczorem), a OOA- niczego sobie |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
 |
|