| chodziarze łączcie się ;) | 

| Autor | Wiadomość | 

| Major   
  Wysłany: Sob Paź 15, 2005 09:22 | 

|  

Zaproszone osoby: 2

| 

| Ale wycieczki rowerowe są ciekawsze. Mozna to wszystko co na piechote zwiedzic duzo szybciej i czasem dotrzeć do okolic gdzie bym sie nie spodziewal takich widokow np jak to: h t t p;//img430.imageshack.us/my.php?image=09140515162aq.jpg
 lub to:
 h t t p;//img436.imageshack.us/my.php?image=09140514360vt.jpg
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Gmeras   
  Wysłany: Sob Paź 15, 2005 10:04 | 

|  

Imię: Piotr

| 

| Ja mam prawie dziennie spadec z Lotników na Barlickiego i spowrotem do szkoły ale jak mam zamiar spacerowac to wybiera sie jakiś cel i sie do niego zmierza :) |  | 

|   |  | 

|  | 

| Ana   
  Wysłany: Sob Paź 15, 2005 10:48 | 

|  

| 

|  	  | Major napisał/a: |  	  | Ale wycieczki rowerowe są ciekawsze. | 
 Major, ale nie zastąpią one nocnego szwędania się w celu bez celu :)
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| ziutek997   
  Wysłany: Sob Paź 15, 2005 12:46 | 

|  

| 

| Ja też zawsze dość sporo chodziłem.. nie mam samochodu więc wszedzie docieram na piechotę lub autobusem :) Przez 3 lata podstawówki miałem ponad 20 minut drogi do szkoły a potem przez 5 technikum prawie pół godziny :) I to wcale nie tempem spacerowym :) 
 Bardzo lubię też spacery :) Dzisiaj też wybieram się na spacerek do kolorowego jesiennego lasu :)
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Aither   
  Wysłany: Pią Lis 04, 2005 17:19 | 

| Smoczyca 

Zaproszone osoby: 1

| 

| Lubie spacerowac... ale tez jestem wygodna jak mam jakis cel to wole pojechac samochodem, jesli chce odpoczac, moze nawet zapomniec przez chwile o  klopotach to wychodze z domu... Stanowczo wole z kims niz samemu bo czesto wpadaja glupie pomysly do glowy a skutki tych pomyslow sa czasem bolesne i oplakiwane, lubie chodzic w miejsce gdzie jestem sama... las to chyba moje ulubione miejsce gdzie moge pospacerowac... |  | 

|   |  | 

|  | 

| Piotrulek [Usunięty]

Wysłany: Sob Lis 05, 2005 20:00 | 

| 
 | 

| W minioną niedzielę tak pięknie świecilo słoneczko,że wstalem raniutko,tj o godz.7.30 i po toalecie i szybkim,lekkim śniadanku pojechalem na robotę,a potem na lotnisko i mialem zamiar się przespacerować tylko tym asfalcikiem,ale jak zaszedlem na koniec asfalciku to postanoiwilem obejść cale lotnisko,bylem prawie sam ,bo nie liczę 3 osób miniętych,ale bylo fajnie ,rozmyślalem sobie i ukladalem w głowie swoje sprawy,ale bylem zadowolony i wyszlo mi to na dobre,dzięki temu jest moi dużo lepiej...piesze wędrówki są wspaniale i każdemu polecam... :ok:  :super:  :ok:  :super: |  | 

|   |  | 

|  | 

|  |