KU PRZESTRODZE-uwaga na nieznajomych |
Autor |
Wiadomość |
kisia
Wysłany: Sro Paź 05, 2005 01:35
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
Oczywiście, ze można zaczepiś nieznaną osobę na ulicy i poprosic ja o pomoc. Jak nie miałam jeszcze komórki to pare razy poprosiłam o taką pomoc. |
|
|
|
|
Mariusz
Wysłany: Sro Paź 05, 2005 17:11
|

Imię: Mariusz Damian
|
W USA wprowadzono nową ustawę - porażka.
Otóż każdy kto poczuje się zagrożony w miejscu poblicznym będzie mógł oddać strzał !
Przecież to parodia ... była jedna pomyłka kiedy jakiś japończyk wszedł na posesje amerykanina by spytać się o drogę, a ten wyciągnął broń i strzelił w jego kierunku. Strzał był celny, a skutek - śmierć. |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Sro Paź 05, 2005 17:24
|

Zaproszone osoby: 2
|
Amerykanie to debile i oby ich sposob myslenia nie dotarl do naszego kraju. |
|
|
|
|
Mariusz
Wysłany: Sro Paź 05, 2005 22:10
|

Imię: Mariusz Damian
|
Major napisał/a: | Amerykanie to debile i oby ich sposob myslenia nie dotarl do naszego kraju. |
Jesteśmy za nimi jakieś 30 lat ...
Amerykanie nie są takimi debilami, tylko po prostu niektóre ustawy mają nieprzemyślane.
Jeśli chodzi np: o NYPD (New York Police Department) to trzeba powiedzieć, że to inna epoka i o taką Policję powinniśmy się modlić ...za te 30 lat mamy się przyrównać do ich obecnego stanu, więc ... poczekajmy :) |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Sro Paź 05, 2005 22:18
|

|
Ja nie mowie o ich ustroju bo ten jest rzeczywiscie dosc mocny. Jednak ich mentalnosc ich opyszałość i sposob patrzenia na inne narody to juz pozostawia wiele do zyczenia. OK koniec tego OT :) |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Pią Paź 07, 2005 19:33
|
|
Major napisał/a: | oby ich sposob myslenia nie dotarl do naszego kraju. |
[poogl??daj się wokól siebie i zobaczysz z przerażeniem ,że to już wlasnie od dawna nast??piło |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Pią Paź 07, 2005 23:59
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
kisia, to bylo dosc odwazne, ale niezbyt mądre, ja bym pewnie oddal kase jakby z takiej odległości do mnie mierzyli, bo to tylko chwila nacisnac spust |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Sob Paź 08, 2005 00:07
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
trunks, w takiej sytuacji nie myśli sie co jest madre, wtedy działają instynkty, odruchy, a ja niestety lub stety nie mam odruchu poddania się, tylko ja walczę |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Sob Paź 08, 2005 14:39
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
walczyc mozna jak sa jakies rowne szanse a nie jak ktos ma guna, wtedy najlepiej oddac kase chyba :oczami: |
|
|
|
|
Szamanka
Wysłany: Wto Paź 18, 2005 07:26
|

Imię: Beti( dla znajomych)
|
dobrze jak taki ktos bedzie chcial tylko kase i odejdzie spokojnym krokiem
niestety rzeczywistosc jest czasami inna....okazuja sie agresywni,nie kontroluja tego co robia....zaatakowany automatycznie wlacza "guzik obronny" i wtedy zaczyna sie walka
wszyscy zapewne slyszeli o dziewczynie,ktora wrzucono do studni za zwykla,glupia komorke
Spotykajac sie oko w oko z taka osoba,czasami naprawde nie wiadomo co myslec i jak sie zachowac.
Niestety prawo jest takie,ze obrona wlasna nie wchodzi w gre...bo w razie czego to ta osoba bedzie oskarzona
straszne :zly: |
|
|
|
|
|