Do czego służy Wam internet? |
Autor |
Wiadomość |
FlashMan
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 21:13
|

|
Może Senior Piotrulek, w końcu wiekiem to On jest najdojrzalszy! :) |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 22:10
|

Imię: Piotr
|
Piotrulek napisał/a: | trynkowy(nie mylić z trunkowym) Gmeras |
Jeszcze sie niepoznalismy osobiście ale mam nadzieje ze to nastapi i piwka tez sie napijemy :P trunki tez lubie ;D |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 23:07
|
|
Gmeras napisał/a: | trunki tez lubie |
czyli trunki i trynek ,prawda ?? :D :D :D |
|
|
|
|
Bary i swinki
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 23:11
|

|
jakby sie z Tobą ktoś napił to przechlapane :) za rozpijanie nieletnich grozi do 2 lat pozbawienia wolności :D jak już tepimy przestępwsta to wszystkie :P |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 23:13
|
|
Bary i swinki napisał/a: | jak już tepimy przestępwsta to wszystkie |
ależ oczywiÂ?cie ,poddaję się samoukaraniu,bo Mariusz patrzy pewnie,nasz forumowy służbista Mariuszek... :D :D :D :D :D :D :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 23:20
|

|
Piotrulek ale ze mna mozesz sie napic , ja juz pełnoletnia od roku jestem...... :rotfl: |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 23:57
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Sob Paź 15, 2005 00:02
|

|
trunks w trojke bedzie jeszcze weselej hihihihiii |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Sob Paź 15, 2005 00:47
|

Zaproszone osoby: 2
|
Pozytywny piątek, dzięki Piotrulek za ocene. Szkoda, ze nie bylo Ciebie z nami na wesolym spontanicznym spotkanku. Ja jeszcze nie ochłonołem. :rotfl: |
|
|
|
|
kobi
Wysłany: Sob Paź 15, 2005 01:12
|

Imię: Bożydar :]
|
Piotrulek napisał/a: | europejski kobi |
Ciekawe dlaczego? :zdziwko:
:rotfl: :super: |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Sob Paź 15, 2005 10:52
|

Imię: Piotr
|
Jak spotkanie chca planowac na 19 listopada to bede po 18-stce :super: |
|
|
|
|
espi
Wysłany: Sob Paź 15, 2005 11:16
|

Imię: Ania
|
:offtopic: :offtopic: :offtopic: |
|
|
|
|
ziutek997
Wysłany: Sob Paź 15, 2005 13:52
|

|
Nie podoba mi się wykorzystnie internetu przez uczniów którzy mowią ze wykożystują go do nauki a tak naprawde to rzywcem przepisują z niego np. referaty czy ściągają gotowe wypracowania. Natomiast nie potrafią sami nic zrobic ani znaleźć w książce lub bibliotece... Bzdura :dobani: Ciekawe co tacy ludzie zrobią jak pójdą na studia... wtedy znaleźć cokolwiek na temat w interncie jest naprawdę trudno... i można liczyć tylko na skypty, bibliotekę itd... |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Sob Paź 15, 2005 14:36
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
ziutek997 napisał/a: | rzywcem przepisują z niego np. referaty czy ściągają gotowe wypracowania |
ja tak pare razy zrobilem, bo to oszczędność czasu jak są jakies referaty z mało istotnych przedmiotow, a gosciu tego prawie i tak nie sprawdza |
|
|
|
|
Ana
Wysłany: Sob Paź 15, 2005 15:33
|

|
ściąganie podstawowych informacji i przepisywanie ich jest ok, zwłaszcza jak to są naprawdę mało ważne zajęcia. Gorzej z wypracowaniami. Mój młodszy brat to preferuje. Ściąga, drukuje, wciska mi abym sprawdziła czy ktoś tam głupot nie popisał i domaga się wniesienia poprawek (tak żeby wyglądało, że to jego dzieło).... wrrrr....
Coś jeszcze na temat internetu. Piotrulek napisał o czymś chyba najważniejszym co mamy dzięku internetowi:
Piotrulek napisał/a: | internet poslużył,abym mógł poznać wiele ciekawych osób i bez niego nigdy by się to nie stalo |
podpisuję się pod tym obiema łapkami :D |
|
|
|
|
Szamanka
Wysłany: Wto Paź 18, 2005 08:09
|

Zaproszone osoby: 2
Imię: Beti( dla znajomych)
|
Wiele z nas napisalo,ze wlasnie przez internet poznalo wiele ciekwych osob....mozliwe ze ta "druga polowke"
a jednak zdaza sie slyszec wielkie oburzenie wsrod spolecznosci gatunku ludzkiego ;) ,ze to wielka bzdura,ze takie znajomosci koncza sie predzej niz zaczely rozpoczete,ze niektore wielkie milosci umieraja,bo "kable" okazaly sie nie za bardzo mocne
Ja jednak napisze,ze wlasnie przez internet poznalam wiele ciekawych ludzi....niektorzy zostali do tej pory wirtualni,innych przenioslam w real.
Faktem jest tez,ze niektorzy gdzies po kilku rozmowach znikali by znow po kilku miesiacach sie pojawic.
Wiem,ze nie mialabym innej szansy,gdyby w moim domu nie bylo tego "wynalazku szatana"( slowa mojej bratowej :rotfl: ) poznac wielu z Was |
|
|
|
|
|