Do czego służy Wam internet? |
Autor |
Wiadomość |
Major
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 01:01
|

Zaproszone osoby: 2
|
Tak jak wyzej. Tyle ze przygode z netem zaczalem dawno temu jakos w poczatek liceum (jeszcze modem rządził) Wtedy mirc, czasem mp3, jakies informacje dorwac potrzebne do szkoly. Gdy nastały czasy stałego łącza to i jakos dni zaczely szybko leciec, a sciagalo sie wszystko od filmow po gry, muzyke, programy cholera wie co jeszcze. Troche sie czytalo jakies ciekawostki.
Teraz ogolem caly komp sluzy do puszczania muzyki, włączenia tlena i przegladniecia fora i nim sie ockne to juz pare godzinek nie ma :kwasny: |
|
|
|
|
p4cz3k
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 14:14
|

Imię: Marcin
|
dla mnie internet to przedewszystkim kontak z ludzmi, dziala tak samo jak telefon komorkowy - gg , m@il, do tego przyznaje szczerze - muzyka - piractwo neistety - ostatnio malo gram online - no i wiadomosci - uczelnia - czasem zakupy - |
|
|
|
|
Czarnulka
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 16:28
|

|
Internet-materiały pomocnicze do szkoły i wysyłanie sms'ów(ew gadu). |
|
|
|
|
FlashMan
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 16:37
|

|
Internet, codzienna dawka świeżej porcji wiadomości, e-mail'e, WP Kontakt, kontakt z rodziną zza granicy :) |
|
|
|
|
Mariusz
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 16:41
|

Imię: Mariusz Damian
|
FlashMan napisał/a: | Internet, codzienna dawka świeżej porcji wiadomości, e-mail'e, WP Kontakt, kontakt z rodziną zza granicy :) |
No, no, tylko nie mów, że gołych babek nie oglądasz :rotfl: |
|
|
|
|
FlashMan
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 16:48
|

|
No, jak tam przez pzypadek wpiszę inny adres strony niż tej, której chciałem... :P :lamer: |
|
|
|
|
Bary i swinki
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 16:52
|

|
ja potrzebuje internetu do kontaktu ze światem :D uwielbiam rozmawiać przez gg ale wole real :D zawsze gg tańsze od telefonu:) czasem potrzebuje jakiś materjałów do szkoły ściągi itp a czasem poprostu lubie sobie poczytac coś ciekawego :D |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 16:58
|

Imię: Piotr
|
fora internetowe wiadomości a na GG sie tylko i na szybko kontaktuje nieprzepadam za dłuższymi rozmowami :P;) |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 19:19
|
|
Teraz wiem,że mi internet poslużył,abym mógł poznać wiele ciekawych osób i bez niego nigdy by się to nie stalo,oto te osoby:
wspaniala i cudowna kisia,pracowity Frycek,krol internetu fenix,towarzyski frohike,tajemnicza cinque,wesola Aither,muzykalna Asia:),fotograficzna Jenny,upierdliwa Aniuś,córkowy kazidełko,zmanierowana Czarnulka,konkretny Major,dziwny Pakuś,służbowy Mariusz,niespotykana Dorothea,driver Dana,ciekawa Rafalka,przystojaniaczek MajkeL,telefoniczna Asieńka,siatkarska Niezgrzeszona Stysia,czarodziejska Szamanka,długowłosy p4cz3k,przyjacielski darkenstein,ostry Demmo,uśmiechnięta praz,milutka asik,milicyjny ziutek997,europejski kobi,pedagogiczny osfald,trynkowy(nie mylić z trunkowym) Gmeras,daleka Ana,knurowska burek,kijowska(nie mylić z Kijowem) Angina Wujowska,italiański Appo,łabędzki trunks,appowa Olaa,opolski Admike i milutka Dorotka...ale się napisdalem,jeśli o kimś zapomnailem to bardzo przepraszam i należy do braci poznanej przez internet... :D |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 19:26
|

|
Piotrulku dzieki za takie cudowne okreslenie...........
Dla mnie internet to tez kontakt z ludzmi,bez niego nie mogłabym sie kontaktowac tak czesto z przyjaciólmi ktorzy mieszkaja w Argentyinie, a dzieki skyopowi moge prawie codziennie z nimi pogadac.Internet to rowniez codzienne nowe wiadomosci, czasami zakupy , sciaganie muzyki(ja tego nie robie, ale moje dziecko chyba zyc by bez tego nie mogło).Teraz moim zyciem jest Forum, nawet jak sie wali i pali to musze tu do Was wejsc i zobaczyc jak sie macie.............
Internet jest THE BEST poprostu :D |
|
|
|
|
frohike
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 19:28
|

|
Piotrulek napisał/a: | towarzyski frohike |
heh az mi sie miło zrobiło czytając to |
|
|
|
|
frohike
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 19:31
|

|
Dorothea napisał/a: | sciaganie muzyki(ja tego nie robie, ale moje dziecko chyba zyc by bez tego nie mogło). |
powinnas dzieciaczkowi zabronic
my tu na forum tepimy piractwo |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 19:34
|

|
frohike oj nie badz taki zasadniczy............. |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 19:35
|

|
p4cz3k nie sciagaj muzy z netu bo nas tu tepic bedą |
|
|
|
|
frohike
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 19:39
|

|
Dorothea, pączek to twoje dziecko? |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 19:44
|

|
frohike nieeeee hihihihihihi, ale On tez sciaga hihihihi , umre tu zaraz :rotfl: |
|
|
|
|
frohike
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 19:51
|

|
Dorothea, a juz myslałem ze rodzina
chociaż mało podobni jesteście |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 19:53
|

|
frohike czy ja wyglądam na takie "stare" dziecko???? |
|
|
|
|
Mariusz
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 19:55
|

Imię: Mariusz Damian
|
Piotrulek napisał/a: | służbowy Mariusz |
Fajne określenie ;) Tylko jak my Piotrulka określimy ;-) ?
Może ... zawsze trzymający łapki na stole Piotrulek ?:)
Ma ktoś inne pomysły ?:) |
|
|
|
|
frohike
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 20:03
|

|
|
|
|