Przesunięty przez: Frycek Pią Cze 13, 2008 23:14 |
Kamerki a strona |
Autor |
Wiadomość |
PAKuS
Wysłany: Pon Maj 30, 2005 21:18
|

Zaproszone osoby: 3
Imię: RAFA?
|
Demmo napisał/a: | oje osiedle nocą.. osoba która zrobiła to zdjęcie powinna dostać nobla.. rewelacja.. bardzo mi sie podoba Kwadratowy
h t t p;//demmo.chosting, p l/fotki/bloki.jpg |
nono falne osiredle |
|
|
|
|
Demmo
Wysłany: Pon Maj 30, 2005 21:33
|

|
osfald napisał/a: | Demmo czy to jest czesc Twojego osiedla niedaleko od Cmentarza Centr? patrzac na to zdjecie cmentarz bylby na lewo za blokami? pytam bo mi sie to miejsce jakos kojarzy :] |
ciutkę na prawo jest szkoła podst. nr 1 i park przy kozielskiej/andersa.. na lewo jest jakaś przychodnia, żłobek, przedszkole, kilkanaście kolejnych takich bloków i na samym końcu jest własnie cmentarz centralny.. :)
co do fotek, to mogę je podesłać.. nie wiem kto je robił, ale chyba nie będzie miał pretensji.. od biedy można by na oko ocenić do których drzwi zapukać, żeby się zapytać autora o zgodę :rotfl: |
|
|
|
|
ANIUS
Wysłany: Wto Maj 31, 2005 10:41
|

|
hihihih ja Wam moge dac kamerka obraz na myjnie samoobslugowa smarta hihihih bedziecie obserwowac ktory sasiad lub kolega myje swoj karawan:P |
|
|
|
|
cinque
Wysłany: Czw Cze 02, 2005 15:47
|

|
a ja moge na WKU!!! :rotfl: :rotfl: Który Pan chce?
Tzn najpierw muszę się dorobić netu i kamerki ;) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
 |
|