Szycie na miarę - szukam dobrej krawcowej! |
Autor |
Wiadomość |
AmelciaQ
Wysłany: Pią Gru 30, 2011 17:16 Szycie na miarę - szukam dobrej krawcowej!
|

Imię: Amelia
|
Z góry przepraszam, jeśli pomieszałam działy ;) Potrzebuję uszyć sukienkę na co dzień, w stylu lat 50,60... Szukam naprawdę dobrej krawcowej/krawca z Gliwic lub okolic.. Tylko musi być cierpliwy, bo mam zamiar marudzić ;) Nie jestem do końca pewna, jaki dekolt i rękawy będą najlepsze, więc osoba musi się znać na rzeczy.
Ehh, tak to jest, jak człowiek sobie coś upatrzy... |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Pią Sty 06, 2012 21:51
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
a nie masz jakiś zdjęć, na pewno byłyby pomocne.
Ja mogę polecić krawcową z Knurowa. Szyła sukienkę na studnówkę dla mojej córki.Jak będziesz zainteresowana to na PW podam namiary. Aha może szyć dopiero od lutego bo ma teraz pełno zleceń na karnawał. |
|
|
|
|
Morqana
Wysłany: Sro Sty 11, 2012 15:28
|

|
Jeżeli nadal jestes zainteresowana to polecam krawcową na ulicy Lipowej. Ma <a w sumie mają,bo są tam dwie krawcowe> pracownie na pierwszym piętrze,tuż nad sklepem ze zniczami i spożywczakiem. Szyła mi sukienkę na Sylwestra i mogę zdecydowanie Ją polecić :). Jeśli chcesz podam Ci nr. telefonu na PW;) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
 |
|