Botox w wieku 24 lat? |
Autor |
Wiadomość |
Szamanka
Wysłany: Pon Sty 24, 2011 19:59
|
Zaproszone osoby: 2
Imię: Beti( dla znajomych)
|
:kwasny: :kwasny: :kwasny:
stara, siwiutenka jestem, mnie to juz nawet i jad weza by nie pomogl :hyhy: :hyhy:
a na powaznie
nie jestem zwolenniczka takich metod.....ale tez nie potepiam....masz potrzebe....rob ( nie moja kasa nie moja twarz)....ale na milosc anielki, nie gdy ma sie 30 lat.....litosci. |
|
|
|
|
Harcerka
Wysłany: Pon Sty 24, 2011 22:26
|
|
Szamanka a 32???? :rotfl: |
|
|
|
|
Miau
Wysłany: Pon Kwi 04, 2011 11:32
|
|
Ja też mam prawie tyle, ale na botoksik to jeszcze za wcześnie... |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Pon Lis 21, 2011 23:55
|
Zaproszone osoby: 2
|
Odswiezam temat, bo calkiem niedawno widzialem program na ten temat.
Chcialem wrzucic pare ciekawych zdjec ludzi po botoxie, ludzi ktorzy nie wygladaja normalnie. Przesadzili z iloscia zabiegow, lub poprostu z czasem ilosc botoxu w ich twarzach zaczela dominowac nad naturalnymi tkankami.
Niestety ciezko takie zdjecia znalesc na necie, a to stawia mi kolejne pytanie: dlaczego?
Wydaje mi sie ze pewnym ludziom ktorzy zarabiaja na tym olbrzymie pieniadze, bo z roku na rok klientow im zapewne przybywa, nie chca pokazywac prawdy, a jest ona przykra. Zwlaszcza ze te zabiegi uzalezniaja, a o tym tez sie nie mowi... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|