dlaczego kobietom tak bardzo przeszkadza zarost |
Autor |
Wiadomość |
Piotrulek
Wysłany: Sro Lip 27, 2011 20:46
|

Imię: Piotr
|
aniaxxx91 napisał/a: | jejku jak sie nie goli 4 dni no. |
więc jak można sie nie golić przez 4 dni...szok |
|
|
|
|
aniaxxx91
Wysłany: Sro Lip 27, 2011 21:25
|

Imię: Ania
|
|
|
|
|
plusz0wy
Wysłany: Sro Lip 27, 2011 21:30
|

Imię: Grzesiek
|
ja potrafię się nie golić tydzień i żyję. Wbrew pozorom okazuje się to bardzo proste. Wystarczy po prostu opanować nieodpartą ochotę sięgnięcia po piankę i maszynkę do golenia :) Są ciekawsze rzeczy do roboty niż spędzanie co dzień paru minut na skrobaniu twarzy. A jak się pokona chwilowe swędzenie to można się nie golić wcale. Słyszałem kiedyś o ludziach, którzy się odważyli nie robić tego dłużej - dziadek mi kiedyś opowiadał, nazywał ich "brodaczami"... |
|
|
|
|
aniaxxx91
Wysłany: Sro Lip 27, 2011 21:34
|

|
no i macie odpowiedź. Dzięki :p |
|
|
|
|
kobi
Wysłany: Sro Lip 27, 2011 22:47
|

Imię: Bożydar :]
|
3 dni to max, dłużej nie dałem rady (czyt. byłem zmuszony) ;) |
|
|
|
|
plusz0wy
Wysłany: Sro Lip 27, 2011 23:07
|

|
kobi napisał/a: | (czyt. byłem zmuszony) |
hehe tutaj się zgodzę :) Czasem TRZEBA się ogolić :P |
|
|
|
|
Appo
Wysłany: Czw Lip 28, 2011 12:42
|

Imię: Marek
|
No cóż :P Najlepszą sprawą jest golarka elektryczna - codziennie przed wyjściem, a dokładne ręczne golenie kiedy trzeba ;) |
|
|
|
|
kobi
Wysłany: Czw Lip 28, 2011 14:49
|

|
No i elektrycznej się trzymam od długiego czasu, ale to raczej z musu niż wygody.
Ale fakt - wygoda spora :) |
|
|
|
|
Piotrulek
Wysłany: Czw Lip 28, 2011 19:59
|

|
plusz0wy napisał/a: | ja potrafię się nie golić tydzień i żyję. |
no cóż nie będę komentował...powiem tylko ,ze można śniadania nie zjeść,nie dotknąć kompa,nie oglądać telewizji,ale nie można się codziennie na gładko nie ogolić...wystarczyć spojrzeć do lustra i nazwać to co sie widzi w nim,będąc nieogolonym...straszne i tragiczne... :zdegustowany: :zdegustowany: :zdegustowany: :zdegustowany: |
|
|
|
|
plusz0wy
Wysłany: Czw Lip 28, 2011 20:34
|

|
Piotrulek napisał/a: | wystarczyć spojrzeć do lustra i nazwać to co sie widzi w nim,będąc nieogolonym |
nie wiem co Ty widzisz. Ja widzę przystojniaka, niezależnie od rodzaju zarostu :P |
|
|
|
|
kobi
Wysłany: Pią Lip 29, 2011 10:09
|

|
plusz0wy napisał/a: | Piotrulek napisał/a: | wystarczyć spojrzeć do lustra i nazwać to co sie widzi w nim,będąc nieogolonym |
nie wiem co Ty widzisz. Ja widzę przystojniaka, niezależnie od rodzaju zarostu :P |
Hahaha dobre :rotfl: :ok:
Kwestia gustu, taki 3-dniowy zarost może być elementem "upiększającym" - o ile takiego słowa można użyć w odniesieniu do faceta ;)
Czasami człowiek może się lepiej czuć będąc nieogolonym, ale i tak wszystko sprowadza się do ostatecznego zdania kobiety ;) |
|
|
|
|
plusz0wy
Wysłany: Pią Lip 29, 2011 10:52
|

|
Piotrulek napisał/a: | straszne i tragiczne... :zdegustowany: :zdegustowany: :zdegustowany: :zdegustowany: |
jakoś wkurza mnie kiedy ktoś uważa, że jego zdanie jest jedynie słuszne i prawdziwe. Rozumiem mieć własne poglądy i się ich trzymać, też tak mam. Ale Twoje wypowiedzi mnie często drażnią i będę protestował :) Co innego napisać "moim zdaniem zarost jest fe ale wolnoć Tomku w swoim domku" a co innego "jak ktoś się nie goli przez 3 dni to na stos z nim albo cisnąć kamieniem" |
|
|
|
|
Piotrulek
Wysłany: Pią Lip 29, 2011 19:42
|

|
plusz0wy napisał/a: | Ale Twoje wypowiedzi mnie często drażnią |
wcale mi to nie przeszkadza...
plusz0wy napisał/a: | będę protestował |
możesz to czynić do woli...również mi to nie przeszkadza...
plusz0wy napisał/a: | a co innego "jak ktoś się nie goli przez 3 dni to na stos z nim albo cisnąć kamieniem" |
szkoda stosu a tym bardziej kamienia na nieogolonego faceta... |
|
|
|
|
Piotrulek
Wysłany: Pią Lip 29, 2011 19:45
|

|
plusz0wy napisał/a: | jakoś wkurza mnie kiedy ktoś uważa, że jego zdanie jest jedynie słuszne i prawdziwe |
możesz mi wierzyć ,ze w tej kwestii jest słuszne...
plusz0wy napisał/a: | nie wiem co Ty widzisz. Ja widzę przystojniaka, niezależnie od rodzaju zarostu |
po pierwsze nie co ,tylko kogo,a po drugie ja nie zdążę zobaczyć zarośniętej twarzy,bo szybciej sie golę,a potem oglądam jaki ładny jestem... |
|
|
|
|
aniaxxx91
Wysłany: Pią Lip 29, 2011 19:45
|

|
Koniec sporów. Kto chce niech sie goli kto nie to niech sie nie goli. Też macie problem :p |
|
|
|
|
Piotrulek
Wysłany: Pią Lip 29, 2011 19:49
|

|
aniaxxx91 napisał/a: | Też macie problem |
ależ wręcz przeciwnie...ja nie mam żadnego problemu, :rotfl: :rotfl: :rotfl: ;) ;) ;) |
|
|
|
|
aniaxxx91
Wysłany: Pią Lip 29, 2011 20:38
|

|
no i dobrze:) w końcu każdy może mieć swoje zdanie :D |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Pią Lip 29, 2011 21:37
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
kobi napisał/a: | Kwestia gustu, taki 3-dniowy zarost może być elementem "upiększającym" | dokładnie, niektórzy faceci wyglądają bardzie sexi :hyhy:
kobi napisał/a: | i tak wszystko sprowadza się do ostatecznego zdania kobiety | prawda i tylko prawda :D |
Ostatnio zmieniony przez kisia Pią Lip 29, 2011 21:49, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Karlus
Wysłany: Sob Lip 30, 2011 11:20
|

|
Appo napisał/a: | No cóż :P Najlepszą sprawą jest golarka elektryczna - codziennie przed wyjściem, a dokładne ręczne golenie kiedy trzeba ;) |
Mam strasznie delikatną michę i po użyciu golarki elektrycznej cholernie piekło :zdegustowany:
Jak ktoś ma aż taki problem z zarostem to niech biegnie do kosmetyczki by się go pozbyć na pewien czas :zdziwko: Metroboye w forum dadzą wam namiary :rotfl: |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Nie Lip 31, 2011 18:25
|

|
ja tam lubie ogolonych facecikow, przytulic sie mozna i nie dostaje sie uczulenia ;) |
|
|
|
|
|