Pizzeria Biesiadowo |
Autor |
Wiadomość |
Piotrulek
Wysłany: Sob Lip 16, 2011 20:44 Pizzeria Biesiadowo
|

Imię: Piotr
|
Na mapie Gliwic kolejna pizzeria sieciowa...i na każdy,nie tylko na pierwszy rzut oka widać ,że sieciowa...masa przypadkowych pracowników,wystrój pozostawiający bardzo dużo do życzenia...odbity tynk w połączeniu z prawie perfekcyjnie wykonaną gładzią,wstawki drewna połączone z "cegiełkami" za szynkwasem...tragedia projektowa...ale nie to jest najważniejsze...w piątki lokal czynny do 24...3 facetów wchodzi do lokalu o 23,15 zamawia pizzę i napoje za 50 zł,czekamy kilkanaście minut...dostajemy,a w tym właśnie czasie tleniona ,filigranowa blondynka, zaczyna zamiatać,a następnie myć mopem podłogę...wiem,ze każdy chce być szybko w domu...ale kurcze są jeszcze klienci,Ci ,dzięki którym te właśnie lokale kwitną...NIE POLECAM w kontakcie stacjonarnym...pizza calkiem smaczna i do zjedzenia,czas oczekiwania na miejscu do przyjęcia...całość zasługuje na ...3 z plusem,jako rozwojowy lokal... |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Nie Lip 17, 2011 00:21
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
a gdzie ta pizzeria się mieści bo nie chce mi sie pytać wujka google ? :D |
|
|
|
|
Piotrulek
Wysłany: Nie Lip 17, 2011 06:54
|

Imię: Piotr
|
a ta pizzeria sie mieści na ulicy Młyńskiej w pomieszczeniach po meblach Agata...
h t t p;//w w w biesiadowo, p l/restauracje/slaskie/gliwice-mlynska/kontakt |
Ostatnio zmieniony przez Fenix Pon Lip 18, 2011 16:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Admike
Wysłany: Nie Lip 17, 2011 12:53
|

Imię: Adam (dla znajomych Adaś :-) )
|
oj oj oj to u Was zrobili chałę. Tu we Wrocku ta sieć ma nie dość, że pyszne jedzenie to jeszcze fajne lokale (są ponoć 2 - ja byłem tylko 1 i podobało mi się) |
|
|
|
|
Basia K
Wysłany: Nie Lip 17, 2011 19:14
|

|
Ja kiedyś zamawiałam u nich pizzę w dostawie i przyznam,że średnio mi smakowała..... |
|
|
|
|
kobi
Wysłany: Wto Lip 19, 2011 09:34
|

Imię: Bożydar :]
|
No właśnie też mam zastrzeżenia co do smaku. Średnia jakaś. Jedyny plus to rozmiar największej ;) |
|
|
|
|
Basia K
Wysłany: Pią Lip 22, 2011 09:24
|

|
kobi napisał/a: | Jedyny plus to rozmiar największej |
Właśnie,przystępne ceny i świetne nazwy dań,które zachęcają do wypróbowania.Jednak u mnie skończyło się na jednym razie. |
|
|
|
|
|