Sklep z mapami i przewodnikami |
Autor |
Wiadomość |
Farindel
Wysłany: Pon Cze 27, 2011 17:43 Sklep z mapami i przewodnikami
|

|
Witam!
Chciałbym sie dowiedzieć czy w gliwicach są sklepy z mapami i przewodnikami które polecacie? Gdzie sie w takie turystyczne materiały zaopatrujecie? ( znam słynny sklep na arkońskiej ale nie pomne jego nazwy - ktoś przypomni? - szukam numeru telefonu do niego)
Wiem google twoim przyjacielem, jednak chciałem poznać Wasze opinię jak i uwagi na powyższy temat - szukam miejsca gdzie obsługa bedzie dobrze zorientowana i będzie mogła doradzić w razie czego.
Pozdrawiam
Maciek |
|
|
|
|
Agacisko ;-)
Wysłany: Pon Cze 27, 2011 17:48
|

|
Boczna Wrocławskiej (nie wiem jak ta uliczka się nazywa), jest to ulica jeszcze mały kawałek przed placem krakowskim. |
|
|
|
|
Farindel
Wysłany: Pon Cze 27, 2011 17:50
|

|
Dzieki za szybką odpowiedź ale jeśli jak dobrze rozumiem dotyczy ona lokalizacji ulicy arkońskiej to jak już pisałem w pierwszym poście wiem gdzie sklepik sie znajduje - nie pamiętam tylko czy ma oficjalną nazwe i jaki ma numer telefonu - jestem teraz poza gliwicami a mam do nich zapytanie ofertowe ;)
Agacisko - jakie jeszcze sklepy polecasz? |
|
|
|
|
llaneta
Wysłany: Pon Cze 27, 2011 17:58
|

|
h t t p;//w w w pkt, p l/s/gliwice/100372699/u_piotra.html to chyba ten sklepik |
|
|
|
|
Farindel
Wysłany: Pon Cze 27, 2011 18:08
|

|
Dziękuje za szybką i konkretną odpowiedź.
PS: Czy jest na froum opcja: "pomógł/a" chętnie klikne przy twoim profilu :) |
|
|
|
|
llaneta
Wysłany: Pon Cze 27, 2011 18:09
|

|
na tym forum nie ma takiej opcji , ale polecam się na przyszłość |
|
|
|
|
dzierlatka
Wysłany: Sob Sie 06, 2011 13:00
|

|
Agacisko ;-) napisał/a: | Boczna Wrocławskiej (nie wiem jak ta uliczka się nazywa), jest to ulica jeszcze mały kawałek przed placem krakowskim. |
Arkońska - nadal ten sklep hula !!! / po drugiej stronie mieszkał kiedyś Wojciech Pszoniak - a tala ciekawostka :D / |
|
|
|
|
|