Indian Dreams. Restauracja indyjska |
Autor |
Wiadomość |
kisia
Wysłany: Nie Maj 15, 2011 14:01 Indian Dreams. Restauracja indyjska
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
Bardzo polecam dla wszystkich którzy lubią zjeść coś innego.
Jedzenie świeże, bardzo dobre, nie czeka się zbyt dlugo. Każdy znajdzie coś dla siebie, nawet dzieć.
Wystrój nie krzykliwy, widać akcenty indyjskie. Jedyne zastrzeżenie mam do ubioru obsługi, która jak dla mnie powinna mieć chociaz kameez (tunikę), zeby nadać lepszego klimatu restauracji, ale to moje takie małe zboczenie ;) Toalety skromne, ale czyste. Muzyka nie tylko bollywoodzka. Niestety ceny nie są niskie, ale myślę, ze raz na jakiś czas można spędzić tam miłe popołudnie lub wieczór. |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Nie Maj 15, 2011 23:33
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
byłem, podobało mi sie, jedzenie ciekawe, obsługa miła... |
|
|
|
|
Piotrulek
Wysłany: Pon Maj 16, 2011 18:57 Re: Indian Dreams. Restauracja indyjska
|

Imię: Piotr
|
kisia napisał/a: | Bardzo polecam dla wszystkich którzy lubią zjeść coś innego.
Jedzenie świeże, bardzo dobre, nie czeka się zbyt dlugo. Każdy znajdzie coś dla siebie, nawet dzieć.
Wystrój nie krzykliwy, widać akcenty indyjskie. Jedyne zastrzeżenie mam do ubioru obsługi, która jak dla mnie powinna mieć chociaz kameez (tunikę), zeby nadać lepszego klimatu restauracji, ale to moje takie małe zboczenie ;) Toalety skromne, ale czyste. Muzyka nie tylko bollywoodzka. Niestety ceny nie są niskie, ale myślę, ze raz na jakiś czas można spędzić tam miłe popołudnie lub wieczór. |
świetnie...tylko gdzie to jest?? |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Pon Maj 16, 2011 23:56
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
to jest na Rynku, przy rogu z plebańską, tam kiedyś była chyba naleśnikarnia... |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Wto Maj 17, 2011 22:18
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
trunks napisał/a: | to jest na Rynku, przy rogu z plebańską | tak na rogu, tam kiedyś była taka jakas droga włoska restauracyjka :) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
 |
|