Książeczka sanepidowska - gdzie szybko wyrobię? |
Autor |
Wiadomość |
margaretka
Wysłany: Sob Cze 12, 2010 10:35
|

|
proszę Was o pomoc, mam meega problem.
Możecie mi powiedzieć, gdzie w Gliwicach znajdę lekarza, który podbije mi książeczkę od ręki, tzn bez badania krwi i moczu? Bo sprawa wygląda tak, że w poniedziałek mam rozmowę kwalifikacyjną do pracy i myślałam, że mam aktualną książeczkę do sierpnia, a tutaj lipa, okazuje się, że do czerwca. Możecie dać mi jakieś namiary? Z góry dzięki za pomoc!:) |
|
|
|
|
espi
Wysłany: Sob Cze 12, 2010 11:15
|

Imię: Ania
|
Na rozmowie kwalifikacyjnej książeczki mieć chyba nie musisz? Niestety nie znam takiego lekarza. |
|
|
|
|
margaretka
Wysłany: Sob Cze 12, 2010 11:20
|

|
wiesz co nie wiem, niby nie, ale jak się okaże, że np mam zacząć od wtorku, to nie zdążę podbić jej w poniedziałek, bo większość gabinetów jest czynna do 16:) dlatego tak mi zależy, żeby zrobić to szybko:) |
|
|
|
|
Arex30
Wysłany: Sob Cze 12, 2010 11:34
|

Zaproszone osoby: 10
Imię: Arkadiusz
|
margaretka, ale zeby zaczac od wtorku prace i tak musza wysłać Cię na badania okresowe, bynajmniej powinni.
margaretka napisał/a: | mam rozmowę kwalifikacyjną | a czy w wymogach była wymagana aktualna książeczka sanepidu ?
h t t p;//szukaj.sluzbazdrowia, p l/Medycyna-pracy/Gliwice/D14,W24,M2068,1000,1.html]zobacz podzwoń popytaj |
Ostatnio zmieniony przez Arex30 Sob Cze 12, 2010 11:38, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
margaretka
Wysłany: Sob Cze 12, 2010 11:43
|

|
tak, tak na pewno zadzwonię, tylko napisałam tutaj, bo myślałam, że może uda mi się znaleźć jakiś pewny kontakt;)
tak trzeba mieć książeczkę;) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
 |
|