samochodowe dylematy ... |
Autor |
Wiadomość |
marek1
Wysłany: Pią Cze 04, 2010 22:00
|

Imię: marek1
|
zgadzam sie za 3 4 tys dobrej alfy nie kupisz ale zmierzalem do tego ze co drugie auto to golf mam jakies takie do tego podejscie hmm...tato mial poloneza 15lat dobre auto ale pozniej wiadomo z wiekiem szwankowal pare lat temu pojechal nim do chorwacji i zrobil tam furore nikt takiego auta tam nie widzial i to mi sie wlasnie podoba byc orginalnym choc to tylko auto a co do alfy to sie zgodze jestem maniakiem i zlego slowa na jej temat nie powiem pozdro sebek pozdro espi |
|
|
|
|
espi
Wysłany: Pią Cze 04, 2010 22:38
|

Imię: Ania
|
marek1, jakbym miała kasę nieograniczoną kupiłabym sobie może phaetona z salonu, ale ponieważ nie mam kupię pewnie golfa, zrobię go żeby był na chodzie i nie raził wyglądem i będę zadowolona. Wszak jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. A w tym wątku radzimy co ma kupić początkujący kierowca z niewielkim budżetem :)
Manię samochodową rozumiem i szanuję, ale jak będziesz tak wszystkim wciskał tę alfę to będzie z przodu alfa, z tyłu alfa, z boku alfa i sam przestaniesz być oryginalny ;) |
Ostatnio zmieniony przez espi Pią Cze 04, 2010 22:48, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
 |
|