Zakup/legalizacja wodomierza |
Autor |
Wiadomość |
kk
Wysłany: Wto Cze 01, 2010 14:16 Zakup/legalizacja wodomierza
|

Imię: Krzysztof
|
Czy gdzieś w Gliwicach albo okolicy można dokonać legalizacji wodomierza albo czy gdzieś można wymienić stary na nowy tudzież regenerowany? |
|
|
|
|
Grabarz
Wysłany: Wto Cze 01, 2010 16:49
|

Imię: Jak wyżej ;)
|
Ja szukałem w zeszłym roku i nie znalazłem. Jedynie ktoś w bloku mówił, że coś takiego jest w Gliwicach - wiem, za bardzo Ci to nie pomoże :)
Jednak cena była jakoś koło 20zł/wodomierz a ja kupiłem potrzebną ilość na Allegro 25zł/sztuka i w stanie jak nowe (regenerowane), o wiele świeższe niż moje. Oczywiście z karteczką legalizacyjną. Także to też jakieś wyjście. |
|
|
|
|
Frycek
Wysłany: Wto Cze 01, 2010 17:23
|

Zaproszone osoby: 1
Imię: Mariusz
|
w wodosciagach kupisz za 40zl ja kupilem w castoramie za 70 z tego co pamietam |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Wto Cze 01, 2010 21:30
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
a ja nie płaciłam nic, a przynajmniej nie pamiętam żebym płaciła za wodomierz, jedynie ileś ale tego też nie pamiętam, płaciłam za legalizację. Zaniosłam swój stary wodomierz i dostałam nowy, w Zabrzu w wodociągach na ul. Wolności |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
 |
|