Przesunięty przez: Fenix Pon Kwi 26, 2010 17:31 |
Wycieczki rowerowe |
| Autor |
Wiadomość |
Lama71
Wysłany: Czw Lip 02, 2009 22:27
|

|
| Noemi napisał/a: | | kiedy jedziemy chłopaki |
lubisz jazdę w trudnym terenie? Widziałem tam ze dwóch, może trzech wariatów, ale żadnej kobiety. Tylko patrzyły na mnie jak na wariata. Ale cóż, bielutkie trykotki, Adidasiki, Nike... jakoś nie dla mnie. |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Czw Lip 02, 2009 22:44
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
| ja tez nie przepadam za jazda po blocie, dlatego nie wjezdzam tam zaraz po deszczu... |
|
|
|
|
Noemi
Wysłany: Pią Lip 03, 2009 11:20
|

Imię: Katarzynka
|
nie ,ja sie nie moge pobrudzic :P :P ojej ;)
chodziło mi żeby w ogole pojezdzic :P
< nie tylko na przyszłej autostradzie :P i po deszczu :) >
może byc w słoncu i na lepszym terenie :zawstydzony: :P |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Sob Lip 04, 2009 16:12
|

|
| a ja sobie blotniki plastykowe wczoraj zapodałem, bo juz mnei dobijała ta pogoda ostatnio....normalnie niemialbym nic przeciwko troche sie ochlapac, ale jak do pracy jezdze to nieza fajnie :P |
|
|
|
|
robertvandee
Wysłany: Pią Kwi 23, 2010 23:26 Wycieczki rowerowe
|

|
| Lubię jeździć po lasach na rowerze. Które ciekawe lasy polecacie konkretnie w okolicy do udanych wycieczek? |
|
|
|
|
kobi
Wysłany: Sro Maj 12, 2010 18:31
|

Imię: Bożydar :]
|
| Fajna pogoda (no może nie dziś) a tu cisza? No co jest? Już nikt nie jeździ na rowerku? :niepewny: |
|
|
|
|
aoyaga
Wysłany: Sro Maj 12, 2010 19:07
|

|
na rowerku to zawsze ktoś jeździ! np ja wczoraj jechałam w bardzo przyjemnym majowym deszczu :super:
ale nie polecam uprawiać tego na ulicy obok przejeżdżających 'ochlapaczy' :dobani: |
|
|
|
|
plusz0wy
Wysłany: Sro Maj 12, 2010 19:15
|

Imię: Grzesiek
|
| ja mam zamiar sprowadzić tutaj rower w celach dojazdowych do pracy ;) |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Sro Maj 12, 2010 23:36
|

|
|
|
|
|
Basia K
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 16:51
|

|
| Ja 3-go maja troszkę pojeździłam z córką po obrzeżach Gliwic.Daleko nie jechałyśmy,bo pogoda była niepewna,ale przynajmniej "sezon rowerowy uważam za otwarty" ;) |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 17:08
|

Zaproszone osoby: 2
|
Ja sezon rowerowy dopiero otwieram w czerwcu i tego samego miesiaca zamykam :/
A tak wracaja do wycieczek, zna ktos miejscowki w stylu park ojcowski gdzie mozna by pojechac na rowery?
Czy jezdzil ktos na rowerze w okolicach chalupek, lub tez granicy polsko-czeskiej? |
|
|
|
|
Titanic
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 18:37
|

|
Major
1. Krótko :)
2. Kiedyś pojechałem do Ostrawy przez Rudy i Lubomię ale prawdę powiedziawszy nic ciekwego w okolicach Chałupek nie widziałem. |
|
|
|
|
kobi
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 20:59
|

|
plusz0wy, no i prawidłowo :ok: Też myślę nad rowerkiem do pracy, ale troszku blisko mam i nie wiem czy się opłaca brać ;)
Major, chcesz jechać z Gliwic rowerem czy zabrać np. autem? Jeśli to drugie, to polecam w ogóle wybrać się w góry, niekoniecznie blisko :) |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Pią Maj 14, 2010 20:34
|

|
Chce sie zapakowac w pociag/samochod dojechac do jakiegos punktu i stamtad pojecha w jakies interesujace rejony rowerem. Wczoraj pomyslalem o okolicach cieszyna i gdzies w strone czeskiej granicy. Ale znowu nie wiem co i jak, a tam dawno mnie nie bylo.
Zbyt wysokie gory nie wchodza w gre, bo kondycha nie daje rady, a tu w anglii nie mam rowerka i szczerze mowiac niestety mniej aktywne zycie prowadze z powodu pracy i hobby. |
| Ostatnio zmieniony przez Major Pią Maj 14, 2010 20:34, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
marcel
Wysłany: Pią Maj 14, 2010 22:16
|

|
| cześć wszystkim, się pochwalę, że dojeżdżam do pracy z centrum do łabęd, a poza tym szlifowanie kondychy na "obwodnicy rowerowej". szkoda, że pogoda się spaskudziła, bo mam teraz sporo wolnego czasu i chętnie bym pojeździł na sucho :) |
|
|
|
|
aoyaga
Wysłany: Sob Maj 15, 2010 00:46
|

|
Hm, no jak się chwalić można to ja na rowerku dojeżdżałam z kopernika na bojkowską :D i z powrotem:D nawet się w śniegu zdarzyło...
marcel a czymże jest ta ''obwodnica rowerowa''? |
|
|
|
|
marcel
Wysłany: Sob Maj 15, 2010 12:08
|

|
| aoyaga napisał/a: |
marcel a czymże jest ta ''obwodnica rowerowa''? |
chodzi o kilkukilometrową asfaltówkę z obu stron A4 od zjazdu Rybnicka do następnego w kierunku na Wrocław. są super warunki do trenowania i wielu ludzi jeździ tam na rowerach i rolkach |
|
|
|
|
kobi
Wysłany: Sob Maj 15, 2010 20:21
|

|
Major, wobec tego mógłbym polecić Pieniny a konkretnie Krościenko n/Dunajcem i Szczawnicę. W zeszłym roku troszku tam pojeździłem, może i w tym się wybiorę. Można po górkach, ale także po w miarę płaskim terenie, wzdłuż przełomu Dunajca, także po słowackiej stronie. Polecam :)
| marcel napisał/a: | | chodzi o kilkukilometrową asfaltówkę z obu stron A4 od zjazdu Rybnicka do następnego w kierunku na Wrocław. są super warunki do trenowania i wielu ludzi jeździ tam na rowerach i rolkach |
Faktycznie dobre miejsce, ale ileż rund można robić? ;) |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Sob Maj 15, 2010 20:27
|

|
| kobi napisał/a: | | wobec tego mógłbym polecić Pieniny a konkretnie Krościenko n/Dunajcem i Szczawnicę. |
O brzmi ciekawie. Moze sprawdze ta opcje... Naprade w tamtym roku z wycieczki bylem bardzo zadowolony i chcialbym ta radosc powtorzyc w tym roku.
Swoja droga polecam wycieczke z Krakowa do parku ojcowskiego. Jesli ktos lubi trase szosowo-terenowa. Tam nocka i powrot troszke inna trasa. Warto nabyc na rynku krakowskim czy wczesniej mapke tras rowerowych. I zabawa na 2 dni murowana.
Dobry karczek sprzedawali na skrzyzowaniu kolo takiej smiesznej skalki. |
|
|
|
|
marcel
Wysłany: Nie Maj 30, 2010 18:43
|

|
zapraszam na mojego świeżutkiego bloga, na którym zamierzam opisywać trasy rowerowe i miejsca warte uwagi na całym Górnym Śląsku. jeśli macie jakieś propozycje, zapraszam do dzielenia się uwagami :)
h t t p;//roweremposilesii.blogspot, c o m/ |
|
|
|
|
|
|