Przesunięty przez: kisia Czw Mar 04, 2010 08:38 |
ente |
Autor |
Wiadomość |
super_sonic
Wysłany: Pon Paź 15, 2007 18:44
|

|
rozmawialem z panem Romanem Ogazą :) gdybys sie dowiedzial czy mam jakiekolwiek szanse to bylbym wdzieczny |
|
|
|
|
kobi
Wysłany: Wto Paź 16, 2007 19:41
|

Imię: Bożydar :]
|
super_sonic, poszło na pw ;) |
|
|
|
|
michaszko
Wysłany: Pon Lis 19, 2007 11:35
|

|
Witam, doslownie przed chwila rozmawialem z jakas Pania z firmy Ente i zaprosila mnie na rozmowe. Studiuje makrokierunek, specjalizacja automatyka na 4-tym roku. Jak 90% studentow nie umiem za wiele - nie oszukujmy sie ;) Jakich pytan moge sie spodziewac? |
|
|
|
|
super_sonic
Wysłany: Pon Lis 19, 2007 14:26
|

|
po pierwsze czy umiesz programować mikrokontrolery
po drugie kazali mi wymienić bramki logiczne, narysować schematy i tablice prawdy, a potem zrealizować je za pomocą diod i rezystorów. Autocad ci się też przyda. w sumie nic trudnego ale co z tego skoro juz nie oddzwonili :P pozdrawiam i zycze powodzenia |
|
|
|
|
michaszko
Wysłany: Pon Lis 19, 2007 16:34
|

|
zrealizowac bramke za pomoca diod i rezystorow?:o
przeciez czlowiek sie takich rzeczy nie uczy na pamiec a wymyslic to na poczekaniu jest raczej ciezko :) |
|
|
|
|
michaszko
Wysłany: Sro Lis 21, 2007 13:52
|

|
|
|
|
|
super_sonic
Wysłany: Sob Lis 24, 2007 22:44
|

|
|
|
|
|
Noemi
Wysłany: Pon Gru 03, 2007 18:14
|

Imię: Katarzynka
|
michaszko napisał/a: | Studiuje makrokierunek, specjalizacja automatyka na 4-tym roku |
....oooo ładnie i co cięzkie studia... ? :)
michaszko napisał/a: | Zostalem przyjety |
gratulacje... :super: |
|
|
|
|
wonski
Wysłany: Sro Maj 21, 2008 20:52
|

Imię: wonski ;)
|
Odgrzebuje stary temat, ale nie chcialem zakladac nowego apropo tej firmy.
Jako, ze mam zamiar tam sie przejsc w sprawie pracy, chcialem sie dowiedziec, czy ktos moze mi cos wiecej powiedziec apropo tej firmy.
Czytalem ten temat i posty zawarte w nim, no ale one maja juz swoja date, wiec moze od tego czasu cos sie zmienilo Na lepsze czy na gorsze? Czy wogole warto? Jak z zarobkami? Jak atmosfera w pracy? Itd...
Dzieki z gory za odpowiedz, pozdrawiam;) |
|
|
|
|
wonski
Wysłany: Sro Mar 03, 2010 19:35
|

|
Po raz kolejny odgrzebuje stary temat, a to z tego powodu ze mam mozliwosc pracy tam, ale jednak chcialbym sie dowiedziec czegos wiecej o samej firmie, jak dziala w srodku, jaka atmosfera, ludzie, placa, szefostwo, itd, itp
Prosze o jakies opinie, moze ktos cos slyszal lub moze kolega kolegi kolegi tam pracuje i cos ktos wiecej wie na ten temat :)
bardzo mi zalezy,
pozdrawiam |
|
|
|
|
wonski
Wysłany: Sro Mar 03, 2010 19:47 Ente - praca
|

|
Witam
Jakis czas mnie tu nie bylo i nie moge sie doszukac forum o pracy a konkretniej watku o firmie ENTE. Chcialem temat odswiezyc, no ale nie znalalzem tego watku wiec pisze tutaj. W razie jakbym powielil cos to przepraszam, no ale nie znalalzem tego tematu:)
A teraz przechodzac do sedna sprawy to czy jest tutaj moze ktos kto moze mi opowiedziec troche wiecej o samej firmie ENTE, jak dziala w srodku, jaka atmosfera, ludzie, placa, szefostwo, itd, itp poniewaz mam mozliwosc pracy tam no ale chcialbym zrobic male rozenanie w temacie:) Prosze o jakies opinie, moze ktos cos slyszal lub moze kolega kolegi kolegi tam pracuje i cos ktos wiecej wie na ten temat :)
bardzo mi zalezy :)
pozdrawiam
[ Komentarz dodany przez: kisia: 4 Marzec 2010, 08:39 ]
znalezione, scalone :D |
|
|
|
|
kk
Wysłany: Sob Mar 13, 2010 00:50 Re: Ente - praca
|

Imię: Krzysztof
|
wonski napisał/a: | Witam
Jakis czas mnie tu nie bylo i nie moge sie doszukac forum o pracy a konkretniej watku o firmie ENTE. Chcialem temat odswiezyc, no ale nie znalalzem tego watku wiec pisze tutaj. W razie jakbym powielil cos to przepraszam, no ale nie znalalzem tego tematu:)
A teraz przechodzac do sedna sprawy to czy jest tutaj moze ktos kto moze mi opowiedziec troche wiecej o samej firmie ENTE, jak dziala w srodku, jaka atmosfera, ludzie, placa, szefostwo, itd, itp poniewaz mam mozliwosc pracy tam no ale chcialbym zrobic male rozenanie w temacie:) Prosze o jakies opinie, moze ktos cos slyszal lub moze kolega kolegi kolegi tam pracuje i cos ktos wiecej wie na ten temat :)
bardzo mi zalezy :)
pozdrawiam
|
Brat miał tam praktyki - pogadam z nim na ten temat i dam znać, albo podam mu namiary na forum . |
|
|
|
|
|