Sala, w Gliwicach, okolicy Gliwic |
Autor |
Wiadomość |
anuszka
Wysłany: Pią Sty 08, 2010 12:27 Sala, w Gliwicach, okolicy Gliwic
|

|
Witam,
Przepraszam jeśli w złym miejscu umieściłam ten temat, ale nie wiedziałam gdzie go umieścić i jeżeli temat się dubluje, to też przepraszam, ale nie znalazłam nigdzie takiego..
Chciałabym się zapytać, czy wiem gdzie można wynająć na noc salę? Chodzi mi o salę na 18-nastkę. Sala ze stołami, krzesłami, ale gdzie wnosi się swoje jedzenie i napoje, własna muzyka, własne dekoracje jedynie mile widziany dostęp do kuchni (nie musi być) i oczywiście dostęp do WC. Miło byłoby gdyby cena nie była zbytnio wygórowana.. im niższa cena tym lepiej. Sala tak na 15-30 osób, oczywiście większa też wchodzi w grę, jednak niestety duże znaczeni ma tu cena. Sala w Gliwicach lub okolicy Gliwic (w grę wchodzą różne okoliczne wioski i mniejsze miasta typu Toszek, Trachy itp.). Bardzo proszę o pomoc, bo jest to dla mnie bardzo ważna sprawa! ;)
pozdrawiam
PS. Jeżeli macie jakieś fajne pomysły na 18-nastkę to możecie pisać, będę wdzięczna. Myślę o zorganizowaniu 18-nastki tematycznej, np. w stylu retro, lub hawajskim, ew. cal przebierańców lub coś w tym rodzaju ;) jednak jeszcze nie jestem pewna. |
|
|
|
|
Arex30
Wysłany: Pią Sty 08, 2010 18:11
|

Zaproszone osoby: 10
Imię: Arkadiusz
|
|
|
|
|
anuszka
Wysłany: Pią Sty 08, 2010 22:16
|

|
najlepiej któryś z weekendów lutego (z piątku na sobotę), najlepiej 5-6 luty lub 12-13 luty, chodź ew. może być też któryś z dwóch następnych weekendów. |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Pią Sty 08, 2010 23:03
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
anuszka, pogrzebałam trochę na forum i znalazłam temat, co prawda osoba szukała pubu, ale pada tez propozycja wynajęcia sali
Mariusz napisał/a: | Klub Osiedlowy na Zubrzyckiego.
Idź do tamtejszej spółdzielni i pytaj o szczegóły.
Ja tam robiłem 18stkę i było bardzo fajnie. |
a tu link, gdzie jest to napisane h t t p;//w w w forumgliwice, c o m/viewtopic.php?t=3164]Gdzie zrobić 18-tkę? nie wiem czy informacje tam zawarte sa aktualne, ale może Ci sie przydadzą :D
Powodzenia |
Ostatnio zmieniony przez kisia Pią Sty 08, 2010 23:03, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Arex30
Wysłany: Sob Sty 09, 2010 14:42
|

|
w lutym sale mam zamknięta ( za zimno ) ale .... w marcu ;> |
|
|
|
|
anuszka
Wysłany: Sob Sty 09, 2010 15:52
|

|
dziękuję bardzo :)
hmm.. myślę, że początek marca też wchodzi w grę :) |
|
|
|
|
Arex30
Wysłany: Sob Sty 09, 2010 16:52
|

|
sie zdecydujesz sie odezwij |
|
|
|
|
wiader
Wysłany: Sob Sty 30, 2010 17:46
|

|
Na wstępie witam wszystkich forumowiczów i małe przeprosiny za archeologie ;]
Sprawa wygląda tak iż poszukuje sali na urodzinki na maks 30 osób na koniec lutego bądź początek marca i niestety sala którą miałem upatrzona jest niedostępna...
Co tyczy się pieniędzy to oczywiście jak najmniej, więc wszelkie kluby odpadają bo za drogo się cenią, a do tego alkoholu własnego nie tolerują...
Proszę poratujcie ;D
Pozdrawiam :) |
Ostatnio zmieniony przez wiader Sob Sty 30, 2010 18:03, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
 |
|