|
Wróżka w Gliwicach |
| Autor |
Wiadomość |
Lama71
Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 19:15
|

|
| Nelta napisał/a: | | ale ostatnio miałam hasło "TA AK !" i to znaczy, że co |
brzmi jak TAK ale jąkały. Ale mogło być np. częścią dłuższego TA AK TOWNIE albo czegoś w tym guście. CO może oznaczać? Wiesz, ktoś kto się jąka ma zazwyczaj problemy z wysłowieniem się, często bywa opacznie rozumiany itd. Wyjść trzeba z tego, o czym otwierając flaszkę myślałaś. I nad tym się pochylić. Myślałaś o brunecie z naprzeciwka? Zatem wiesz... może znaczyć to, że on jest na tak, a może, że wymaga subtelnego podejścia. Bardzo to wieloznaczne jest niestety, powinnaś inną flaszkę otworzyć i pomyśleć o tym samym, o czym myślałaś wówczas. I wtedy jasność większa będzie. Kapsle z Tymbarku są niezawodne :przestraszony:
Ale tak się składa, że i ja dzisiaj Tymbarka piłem. Nie myślałem o niczym, odruchowo oderwałem kapsel, a tam "Ktoś Cie obserwuje". Na serio. To jest dopiero numer... :niepewny: |
| Ostatnio zmieniony przez Lama71 Czw Wrz 17, 2009 19:16, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Nelta
Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 19:56
|

|
| Lama71 napisał/a: | | Bardzo to wieloznaczne jest niestety, powinnaś inną flaszkę otworzyć i pomyśleć o tym samym, o czym myślałaś wówczas. I wtedy jasność większa będzie. |
cholera :/ nie pamiętam o czym myślałam ... wiem, że na pewno nie o brunecie z naprzeciwka, choć może nie wyglądam na giganta myśli, czasem myślę też o innych sprawach :D no nic, ten kapsel puszczę w niepamięć a do kolejnego podejdę z większą uwagą
| Lama71 napisał/a: | | Ale tak się składa, że i ja dzisiaj Tymbarka piłem. Nie myślałem o niczym, odruchowo oderwałem kapsel, a tam "Ktoś Cie obserwuje". Na serio. To jest dopiero numer... :niepewny: |
oby to się nie przerodziło w manię prześladowczą maj Dir :cwaniak: |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 22:44
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
| Lama71 napisał/a: | | Nie, nie roztoczę przed Tobą żadnych wspaniałych wizji, niestety nie należę do facetów, którzy mówią co wypada, albo co dana osoba chciałaby usłyszeć, ale do tych, którzy mówią jak jest, w sensie jak uważają że jest |
i to sie chwali...
A tak wogle to wróżbiarstwo otwiera furtkę Złemu, czyli krótko mówiąc moze doprowadzic w efekcie do opętania, dlatego odradzałbym zabawe w te rzeczy. Jesli ktos faktycznie ma taki dar to zastanówmy sie od kogo go otrzymał, pozatym takie korzystanie z wróżbiarstwa staje sie dla niektórych uzależnieniem i zadnej waznej decyzji nie potrafią samemu podjąć bez konsultacji z "medium" - powoli sie ubezwłasnowalniasz. |
|
|
|
|
Lama71
Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 00:10
|

|
| trunks napisał/a: | | A tak wogle to wróżbiarstwo otwiera furtkę Złemu, czyli krótko mówiąc moze doprowadzic w efekcie do opętania, dlatego odradzałbym zabawe w te rzeczy. |
o tak, zaprawdę tak. Nawet czytałem kiedyś o Tarocistach. czy jak oni sie tam zwą, że nigdy, przenigdy nie postawią tarota, na podstawie którego określą datę swojej śmierci.
Ja już jestem opętany, więc spoko, nie grozi mi opętanie.
| trunks napisał/a: | | pozatym takie korzystanie z wróżbiarstwa staje sie dla niektórych uzależnieniem i zadnej waznej decyzji nie potrafią samemu podjąć bez konsultacji z "medium" - powoli sie ubezwłasnowalniasz. |
wiesz, mnóstwo ludzi nie podejmuje ważnych decyzji bez modlitwy, albo rozmowy choćby z mężem (żoną). To też po części uzależnienie? Trzeba być wybitnie postrzelonym, żeby tak ufać wróżce. A tacy wybitni... oni szukają łatwych rozwiązań.
| Nelta napisał/a: | | holera :/ nie pamiętam o czym myślałam ... |
normalnie mnie rozczarowujesz, gdzie głowę masz kobieto? Otwierać Tymbarka i nie kontrolować myśli? Nie kierować na tory odpowiednie? Czy dziś go spotkam? sruu kapsel - i odpowiedź Tymbarka - drugi z lewej. Albo obejrzyj się za siebie itd.
Wbj sobie do głowy, albo wytatuuj na piersi - najpierw pytanie, potem Tymbark.
| Nelta napisał/a: | | choć może nie wyglądam na giganta myśli |
może nie wyglądasz, a jak wygląda taki gigant myśli?
| Nelta napisał/a: | | no nic, ten kapsel puszczę w niepamięć a do kolejnego podejdę z większą uwagą |
nie tak szybko... 3 zdrowaśki o północy w pełnię, z głową posypaną popiołem. A potem sie ruzeczką wysmagać. Dla pokuty i odczynienia zlego uroku.
I koniecznie musisz sobie kupić limitowaną, z osobnym INDYWIDUALNYM numerem wytrawionym na spodzie, edycję podełeczka na kapsle z wróżbami. Bez tego to ni hu hu... |
|
|
|
|
Nelta
Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 00:39
|

|
| Lama71 napisał/a: | Nelta napisał/a:
choć może nie wyglądam na giganta myśli
może nie wyglądasz, a jak wygląda taki gigant myśli? |
po dłuższym przyglądnięciu się sobie stwierdzam, że jednak jak ja ... to coś tak w oczach błyszczy i niepokoi :cwaniak:
| Lama71 napisał/a: | | Wbj sobie do głowy, albo wytatuuj na piersi - najpierw pytanie, potem Tymbark. |
no przestań, dla Tymbarka mam się szpecić ? :D przed tą częścią ciała jest wiele innych zadań o ile ważniejszych niż przypominanie o wróżbach :D
| Lama71 napisał/a: | | nie tak szybko... 3 zdrowaśki o północy w pełnię, z głową posypaną popiołem. A potem sie ruzeczką wysmagać. Dla pokuty i odczynienia zlego uroku. | opdapa. nie lubię umęczać ciała, trzeba wymyśleć coś innego. zdecydowanie. mogę dwa razy objechać rynek na wrotkach, ale smagać się czymkolwiek nie zamierzam :cwaniak: |
|
|
|
|
Lama71
Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 00:54
|

|
| Cytat: | | ie lubię umęczać ciała, trzeba wymyśleć coś innego. zdecydowanie. mogę dwa razy objechać rynek na wrotkach, ale smagać się czymkolwiek nie zamierzam |
to ma być kara nie przyjemność. Zawsze możesz kogoś poprosić o wysmaganie. :rotfl: | Nelta napisał/a: | | to coś tak w oczach błyszczy i niepokoi |
pewnie lampa CI się odbijała w lustrze, stąd to błyszczenie :P hm... gigant myśli. :luka:
tatuaż nie koniecznie szpeci. Wszystko kwestia tego, jaki, jak zrobiony. Wiele kobiet ma takowe na piersiach, i nie tylko. Możesz mieć dwa w jednym. COś, jak ze słoniem Trąbalskim, co se supełek zrobił. I na głowę wody kubełek Kubełek odpuść, a supełek zastąp czymś.
Widzisz... może to być jako talizman, chronić od złych wróżb i uroków. |
|
|
|
|
Nelta
Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 01:01
|

|
| Lama71 napisał/a: |
to ma być kara nie przyjemność. Zawsze możesz kogoś poprosić o wysmaganie. |
jaaasne, wtedy temu komuś zafunduję radochę :D pomysł odrzucony :D
| Lama71 napisał/a: |
pewnie lampa CI się odbijała w lustrze, stąd to błyszczenie :P hm... gigant myśli. :luka: | pfff też coś, pominę milczeniem :P
| Lama71 napisał/a: | | tatuaż nie koniecznie szpeci. Wszystko kwestia tego, jaki, jak zrobiony. Wiele kobiet ma takowe na piersiach, i nie tylko. |
mnie się nie podoba a już na piersi u kobiety zupełnie odpada, nie moja bajka, byłoby to dla mnie jakoś tak mało subtelne (bez względu na wielkość, wzorek i kolorek), więc tak jak i parówkowym skrytożercom mówię stanowcze nie :cwaniak:
wytatuuj się w moim imieniu :D |
|
|
|
|
Matrix
Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 09:56
|

|
| gadacie w ogóle nie na temat, taka drobna uwaga |
|
|
|
|
Lama71
Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 10:34
|

|
| Matrix napisał/a: | | gadacie w ogóle nie na temat, taka drobna uwaga |
zazwyczaj robi się je, jak chce się cos napisać, a nie bardzo wie się co.
... ale ok. Niech będzie. Wróżki mnie zupełnie nie ruszają, nawet zębuszki, więc może niech się wypowiedzą spece od takowych tematów. W sumie często zapominam, o obowiązującym tu "matrixie" :) |
| Ostatnio zmieniony przez Lama71 Pią Wrz 18, 2009 10:35, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Nelta
Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 11:06
|

|
| Matrix napisał/a: | | gadacie w ogóle nie na temat, taka drobna uwaga |
rozmowa ma to do siebie, że ewoluuje - w różnych kierunkach, w zależności od dygresji jakie mnożą się rozmówcom. Oczywiście w przypadku dysput politycznych jest to problem, bo rozmowę obowiązują sztywne ramy tematu, ale jesteśmy w dziale "pogaduszki o wszystkim", więc fakt, iż ze szklanej kuli przeszliśmy do kapsli tymbarku chyba nie grozi śmiercią lub kalectwem ? |
|
|
|
|
Matrix
Wysłany: Nie Wrz 20, 2009 18:50
|

|
| Lama71 napisał/a: | | Matrix napisał/a: | | gadacie w ogóle nie na temat, taka drobna uwaga |
... ale ok. Niech będzie. Wróżki mnie zupełnie nie ruszają, nawet zębuszki, więc może niech się wypowiedzą spece od takowych tematów. W sumie często zapominam, o obowiązującym tu "matrixie" :) |
Jakbys dobrze zauwazył to ja założyłam ten temat więc idzcie sobie pogadac na "Hyde park" albo założcie sobie swój temat, dziekuje |
|
|
|
|
Lama71
Wysłany: Nie Wrz 20, 2009 19:28
|

|
| Matrix napisał/a: | | Jakbys dobrze zauwazył to ja założyłam ten temat więc idzcie sobie pogadac na "Hyde park" albo założcie sobie swój temat, dziekuje |
:ups: nie zauważyłem że założyłaś ten wątek.
a znalazłaś dzięki niemu dobrą wróżkę? Pytam z czystej ciekawości. |
|
|
|
|
Nelta
Wysłany: Nie Wrz 20, 2009 19:37
|

|
| Matrix napisał/a: | | Lama71 napisał/a: | | Matrix napisał/a: | | gadacie w ogóle nie na temat, taka drobna uwaga |
Jakbys dobrze zauwazył to ja założyłam ten temat więc idzcie sobie pogadac na "Hyde park" albo założcie sobie swój temat, dziekuje |
nie czaję ... że jak Ty założyłeś to co ? to teraz tylko Ty możesz w nim pisać ? masz pakiet większościowy i podejmujesz strategiczne decyzję odnośnie przyszłości tego wątku ? decydujesz o tym kto będzie się bawił z Tobą w to czary-mary ? czy też może sam sobie będziesz w nim pisał, bo nie rozumiem co to ma do rzeczy kto jest autorem wątku ? Przecież informacje o wróżkach mnożyły się na pierwszych dwóch stronach - a która umarła a która dobrze żyje a która dobrze wróży, temat przeszedł z wróżki na przepowiednie i cóż ... czy tematy nie są pokrewne ? Z mojego wywiadu środowiskowego wynika, że najlepsza jest wróżka Sara w Katowicach, ale nie napiszę tego, bo zaśmiecę Twój temat niepotrzebną informacją :cwaniak: podejmuję mocne postanowienie poprawy i od dziś obiecuję pytać o zgodę na wypowiedź autora każdego tematu w którym chcę zabrać głos :cwaniak: |
|
|
|
|
Lama71
Wysłany: Nie Wrz 20, 2009 23:51
|

|
| wiesz Nelto, zakładam, że ktoś, kto zadaje temat, chce się czegoż dowiedzieć z własnych powodów. Jedni np. wierzą w Boga, inni w innego Boga, a są tacy, co wierzą we wróżki. CO w tym złego, że chce wiedzieć która jest najlepsza? |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 01:00
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
| Nelta napisał/a: | | nie czaję ... że jak Ty założyłeś to co ? | to znaczy że autorka chce sie dowiedzieć coś na temat tego, o czym pisze w pierwszym poście i ma prawo sie oburzać jeżeli odbiega się od tematu. | Nelta napisał/a: | | fakt, iż ze szklanej kuli przeszliśmy do kapsli tymbarku chyba nie grozi śmiercią lub kalectwem ? | nie, ale ostrzeżeniem może zagrozić, więc ja również proszę o trzymanie się tematu. |
|
|
|
|
lilialilialilia [Usunięty]
Wysłany: Czw Wrz 16, 2010 14:49
|
|
| W moim życiu ostatnimi czasy wydarzyło się wiele złego. Nieszczęścia spadały jedno po drugim, jakby zawisło nade mną jakieś fatum. Straciłam swoją miłość. Przyjaciele odwrócili się. Sama, bezsilna i zdesperowana myślałam o najgorszym… Wtedy, przypadkiem natknęłam się na to SPAM usunięty Możecie mi nie wierzyć, ale to dobra i sprawdzona wróżka. Dzięki jej wskazówkom, przepowiedniom i urokom, los uśmiechnął się do mnie i znowu mogę ciszyć się każdym dniem. Gorąco polecam. |
| Ostatnio zmieniony przez Bot Czw Wrz 16, 2010 21:56, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
bocianu
Wysłany: Czw Wrz 16, 2010 15:38
|

Imię: Wojtek
|
spam detected ;)
[ Komentarz dodany przez: khaman: Czw Wrz 16, 2010 21:54 ]
detected and killed.. :-) |
|
|
|
|
Lama71
Wysłany: Czw Wrz 16, 2010 16:38
|

|
| czy ceny usług wróżkowych są porównywalne z ową wróżką powyższą? Pytam jak najbardziej serio. Ryt przyciągający, spętanie... :niepewny: |
|
|
|
|
Sitesot
Wysłany: Sro Sty 26, 2011 15:37
|

Imię: Artur
|
| Poruszę może stary temat, gdzie znajdę wróżkę w Gliwicach? Ktoś pomoże? |
|
|