|
Zygmunt Frankiewicz |
| Autor |
Wiadomość |
Arex30
Wysłany: Pon Cze 01, 2009 08:17
|

Zaproszone osoby: 10
Imię: Arkadiusz
|
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Pon Cze 01, 2009 22:12
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
|
|
|
|
kobi
Wysłany: Wto Cze 02, 2009 09:09
|

Imię: Bożydar :]
|
| trunks napisał/a: | | ludzie nie chcą ryzykować, bo Frankiewicz nie jest taki zły - przynajmniej wiadomo, czego sie spodziewać, nie ma zadnych afer, a z nowym nie wiadomo jak bedzie zwlaszcza, ze poprzedni kandydaci nie wydawali sie godni zaufania np pan bodajze Ogryzek - dawny 1-szy sekretarz miejscowego oddzialu PZPR... |
Im dłużej jesteś we władzach, tym mniej Ci zależy... ;) No i poza tym masz więcej czasu na ukrycie afer ;) |
|
|
|
|
MacSen
Wysłany: Pią Cze 12, 2009 10:31
|

Imię: Matthias
|
Heh..kobi. Cokolwiek się nie napisze to niema w karu polityka który by nie był eks komuna czy to z PZPR-u czy nawet jakiejś ichniejszej młodzieżówki.
Co niemam racji .... pewnie że mam :P |
|
|
|
|
Bea.tka
Wysłany: Pią Lip 10, 2009 22:55
|

|
| a ja tam nie mam nic do Frankiewicza ;] |
|
|
|
|
Coyote
Wysłany: Sob Cze 26, 2010 10:02
|

Imię: Michał
|
| Hmmm inaczej. Macie alternatywę lepszą dla Frankiewicza? ;) |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Sob Cze 26, 2010 15:41
|

Imię: Piotr
|
|
|
|
|
Karlus
Wysłany: Nie Cze 27, 2010 20:16
|

|
| Czyli można go dożywotnio ogłosić prezydentem ;) |
|
|
|
|
Henio.eu
Wysłany: Nie Cze 27, 2010 23:05
|

|
| Nie marnowało by się pieniędzy na wybory ;) |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Nie Cze 27, 2010 23:34
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
| zawsze sie może ktos konkretny pojawić, ale nie ma co na siłe szukac zmiany zeby tylko była, bo jak to mówią "lepsze wrogiem dobrego" |
|
|
|
|
Karlus
Wysłany: Pon Cze 28, 2010 00:56
|

|
| Henio.eu napisał/a: | | Nie marnowało by się pieniędzy na wybory ;) |
Ja żartowałem, to była ironia :D
Frankiewiczowi trzeba patrzeć na ręce i rozliczać go z wyborczych obietnic.
Może Jacek Krzyżanowski? Kogo wystawi SLD, PO? |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Pon Cze 28, 2010 17:18
|

Zaproszone osoby: 2
|
| Bedac w Gliwicach ostatnio musze przyznac, ze cos tam jednak sie dzieje i jakby nie bylo jest kolorowo i w miare czysto. Moze nie do konca musi to byc jego zasluga, ale wydaje mi sie ze procz cen za grunt/mieszkania/domy to wszystko idzie w dobrym kierunku. |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Pon Cze 28, 2010 19:43
|
Smoczyca

Zaproszone osoby: 1
|
| ceny za grunt mieszkania i domy też idą w dół :) i to znacznie to tez nie jest jego zasługa ani wina :) a czysto - tak mnie osobiście podoba się to iż są w dużej mierze remontowane skwery w mieście. Chociaż i tak uważam że miasto jest zielone i na prawdę duże połacie drzew rośnie co jest widoczne z lotu praka :) |
|
|
|
|
Henio.eu
Wysłany: Wto Cze 29, 2010 10:44
|

|
| Karlus napisał/a: | | Henio.eu napisał/a: | | Nie marnowało by się pieniędzy na wybory ;) |
Ja żartowałem, to była ironia :D |
Dlatego na końcu dałem przymrużone oczko;) |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Wto Cze 29, 2010 14:31
|

Zaproszone osoby: 2
|
| Aither napisał/a: | | ceny za grunt mieszkania i domy też idą w dół |
W ktorych miejscach, bo z tego co slyszalem i z wycen za pewne dzielnice to ceny mieszkan poszly w gore, znowu. Mam na mysli centrum, labedy, warynskiego i potem dzielnice domkow w starych gliwicach. |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Wto Cze 29, 2010 14:34
|
Smoczyca

Zaproszone osoby: 1
|
| no oczywiście bo to zależy o jakiej dzielnicy móisz :) ja kupiłam mieszkanie na szobiszowicach rok temu za... jakąś kwotę ;D teraz to mieszkanie kupiłabym za 20 tys mniej jak nie więcej ;) |
|
|
|
|
Volt
Wysłany: Sob Wrz 04, 2010 13:26
|

|
| Coyote napisał/a: | | Hmmm inaczej. Macie alternatywę lepszą dla Frankiewicza? ;) |
Każda jest lepsza
poczekajmy, aż kandydaci się objawią
w każdym razie PO wycofała poparcie dla Frankiewicza i będzie miała innego kandydata
z PISu znając życie wystartuje Chłopek, Widuch z SLD, a Krzyżanowski chyba jako niezależny |
|
|
|
|
Volt
Wysłany: Sob Wrz 04, 2010 13:28
|

|
To lubię! :cwaniak:
jeszcze dokładnie nie wiadomo, kto będzie startował w wyborach, ale Mister Trynek wie, że lepszej od Frankiewicz kadydatury nie ma
buahahahahaha :rotfl:
gratuluję konstruktywnego podejścia!
czuwaj! :cwaniak: |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Sob Wrz 04, 2010 13:45
|

Imię: Piotr
|
| Volt napisał/a: | o lubię!
jeszcze dokładnie nie wiadomo, kto będzie startował w wyborach, ale Mister Trynek wie, że lepszej od Frankiewicz kadydatury nie ma
buahahahahaha
gratuluję konstruktywnego podejścia!
czuwaj! | daj mi przykład który ? to Ci co sie zapisali Aleksander Chłopek (PIS), Jacek Krzyżanowski, Marek Widuch (SLD), czy marionetka PO Zbigniew Wygoda . i powiedz ktory co oferuje i dlaczego ? Uzasadnij.
tylko nie pisz mi bzdur ze każdy będzie lepszy od obecnego
moze zmienię zdanie |
| Ostatnio zmieniony przez Gmeras Sob Wrz 04, 2010 13:45, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Volt
Wysłany: Nie Wrz 05, 2010 11:40
|

|
A widziałeś gdzieś już kampanię wyborczą innego kandydata z wyjątkiem tej Frankiewicza? :P
a dlaczego każda lepsza?
bo ostatnie lata pokazały jak Frankiwicz rujnuje miasto. Jedyne co jest ładne to wizualizacje Gliwic, obecne na każdym kroku, ale efektów póki co nie widzę
widzę póki co do dupy wyremontowane skwery, zlikwidowane tramwaje, tragiczną politykę komunikacyjną miasta, i brak wykorzystania środków z UE (jak się bierze kasę z UE i co z nią można zrobić - zapraszam na Pomorze), butę Frankiewicza i Jarzębowskiego, ....
cdn... bezktrytyczny gapciu
czuwaj! :cwaniak: |
|
|
|
|
|
|