A DONG- Restauracja orientalna na ul. Jagielońskiej |
Autor |
Wiadomość |
Matrix
Wysłany: Nie Sty 18, 2009 20:27 A DONG- Restauracja orientalna na ul. Jagielońskiej
|

|
a własciciwie należałoby napisać "niewiadomo gdzie", przejeżdżałam tamtedy ostatnio i okazuje się w tym ów budynku-pawilonie sa same banki, restauracji nie ma. Czy ktos wie co sie stało z restauracja A DONG? Czy zlikwidowali lokal czy go przenieśli gdzieś? W tym budynku o ile dobrze pamietam był tez salon jakiejs telefonii komórkowej, gabinet stomatologiczny, biuro podrózy, sklep zoologiczny, dobre jedzonko tam mieli chociaz tanio nie było |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Pon Sty 19, 2009 00:05
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
Może zarządca nieruchomości nie przedłużył umowy najmu bo inne oferty były korzystniejsze??
Byłam tam rok temu i jak zawsze nie było tłumów, co mi akurat odpowiadało, cicho, przytulnie, intymnie, jednak niestety być moze przez to lokal nie potrafił na siebie zarobić.Szkoda, był tam bardzo długo :( |
|
|
|
|
martinextra
Wysłany: Pon Mar 09, 2009 19:57
|

|
a to ciekawe... ogłoszenie o prace z 5 marca... czyli jednak A Dong bedzie przy Jagiellońskiej?
h t t p;//w w w europa.eu.int/eures/eures-searchengine/servlet/ShowJvServlet?lg=PL&serviceUri=h t t p;//158.66.1.98:8081/euresWS-LocalPes/services/ServiceProvider&uniqueJvId=378043 |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
 |
|