Pizzeria Gruby Benek |
Autor |
Wiadomość |
troyek
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 00:20 Pizzeria Gruby Benek
|

Imię: Kamil, ale możesz mi mówić ELVIS
|
powiem krótko: REWELACYJNA.
właśnie otwarta na ulicy okopowej. ( ta, dochodząca do dworca, obok PKO ).
pizza na prawdę rewela, polecam każdemu - da grasso i inne pizzerie się przy tym chowają. Cenowo wychodzi świetnie, świetnie upieczona, (...) ciasto i w ogóle.
polecam każdemu kto jeszcze nie był ! :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 02:51
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
troyek, a bez przeklinania się nie da ? :P :krzeslem: |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 08:35
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
ale ja nie widze, zeby przeklinał :P
Bedzie trzeba obadać tą pizzerie :) |
|
|
|
|
Basia K
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 09:03
|

|
Muszę wypróbowac.Czasami mam ją bliziutko :) |
|
|
|
|
DJ Martinez
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 21:20
|

Imię: Marcin
|
Nie bylem ale mozna wyprubowac, a to link do strony pizzeri:
h t t p;//w w w grubybenek, p l/strona/news.php |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 21:46
|

|
to taniej jak w Da Grasso tak ? |
|
|
|
|
troyek
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 23:47
|

|
trunks, jeżeli chodzi o starter np :}
składniki dopierasz sam. itp.
ja tam wole to niż da grasso, tam się zraziłem kilka razy. |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Pią Sie 22, 2008 07:17
|

|
tutaj jeszcze nie miales czasu sie zrazic, ale spokojnie wszystko przed Tobą ;) |
|
|
|
|
troyek
Wysłany: Pią Sie 22, 2008 09:02
|

|
trunks napisał/a: | tutaj jeszcze nie miales czasu sie zrazic, ale spokojnie wszystko przed Tobą ;) | pożyjemy, zjemy, zobaczymy ;) |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Pią Sie 22, 2008 11:54
|

Imię: Piotr
|
zamówiłem zjadłem oceniam pozytywnie tylko dyspozytor powiedział do 45 min przyjechała po 1,5 godziny ale ciepła to dobrze :) i też mi się podoba możesz sobie sam sosy wybrać gratisowe oraz składniki na niej znajdujące się ;)
Ps fajnie rozmieszczone sa miasta na ich mapie nie wiedziałem że gliwice znajdują się nad dąbrową górniczą a Katowice na miejscu Gliwic :P |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Sob Sie 30, 2008 21:34
|

|
Gmeras napisał/a: | Ps fajnie rozmieszczone sa miasta na ich mapie nie wiedziałem że gliwice znajdują się nad dąbrową górniczą a Katowice na miejscu Gliwic |
oj tam, nie bądz taki drobiazgowy hihihihi ;) |
|
|
|
|
mailpat
Wysłany: Pon Gru 01, 2008 18:10
|

Imię: Patryk
|
Hm, za waszymi namowami spróbowałem pizzeri Gruby Benek i jestem rozczarowany. Pizza zamiast po obiecanej godzinie przyjechała po 1,5. Co prawda była ciepła (ale to już plus w porównaniu np. do Da Grasso), ale jej walory smakowe pozostawiały wiele do życzenia. Ciasto mokre, niedobre odchodziło od warstwy ze składnikami... Ogolnie beznadzieja.
Jak pizza to tylko z TelePizzy :) Ale to moje prywatne zdanie. |
|
|
|
|
Deszcz
Wysłany: Pon Gru 01, 2008 22:59
|

|
mailpat napisał/a: | Hm, za waszymi namowami spróbowałem pizzeri Gruby Benek i jestem rozczarowany. Pizza zamiast po obiecanej godzinie przyjechała po 1,5. Co prawda była ciepła (ale to już plus w porównaniu np. do Da Grasso), ale jej walory smakowe pozostawiały wiele do życzenia. Ciasto mokre, niedobre odchodziło od warstwy ze składnikami... Ogolnie beznadzieja.
Jak pizza to tylko z TelePizzy :) Ale to moje prywatne zdanie. |
Niestety jeszcze nie próbowałem specjałów z tego lokalu, ale koleżanka była w lokalu i mówiła, że Jej smakowała, a nawet była zachwycona. Natomiast zgodzę się z Tobą, że pizza z TelePizzy jest świetna, zarówno w dostawie jak i w lokalu. Ja jeszcze gorąco polecam pizze z mojej osiedlowej Pizzeri Vinci. Świetna zarówno w lokalu jak i w dostawie. Czas oczekiwania bardzo krótki jak na pizzerie :) |
|
|
|
|
MajkeL
Wysłany: Wto Gru 02, 2008 14:29
|

|
Zamówiłem kiedyś pizze z tej pizzerii, faktycznie trochę długo trzeba było czekać, ale za to pizza wyśmienita.... :P |
|
|
|
|
Mentos_
Wysłany: Pon Gru 29, 2008 22:38
|

Imię: Zdzisław Wyrwiząbek
|
Pizza z Benka jest naprawde mega smaczna :) i na miejscu i w dostawie, mega wypas - tym najedzą sie 4 dorosłe osoby na full |
|
|
|
|
Ishikawa
Wysłany: Nie Mar 15, 2009 20:43
|

Imię: Ola
|
Hm, do niedawna uwazalam Dagrasso i Dominium za pizzerie, wktorych najlepiej mi pizza smakuje. Sprobowałam w GB i pycha, duuuzo składników, ale niestety nie smakuja mi sosy ;/ |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Nie Mar 15, 2009 23:34
|

|
o wlasnie sie miałem wypowiedziec w tym temacie....ostatnio jadam z tamtad pizze mniej wiecej raz w tyygodniu....zamawiamy stamtąd w pracy i jestemy zadowoleni, wczesniej zamawialismy w da grasso czy telepizzy, ale w benku wychodzi najtaniej, a pizza jest naprawde smaczna.....a sosy to jadam tylko łagodny pomidorowy i mi smakuje :). Dobra jest ta promocja, ze przed godz 15 duza pizza w cenie sredniej, a 2 osoby sie taką najesc mogą :) |
|
|
|
|
Ishikawa
Wysłany: Nie Mar 15, 2009 23:35
|

Imię: Ola
|
Ludziska, kiedy pizza przed 15 ?:P Kawałek mam,do mnie takie info o promocjach z opoznieniem dochodza. Ale pizza smaczna:) |
|
|
|
|
katarzyna35k-ce
Wysłany: Pią Sie 21, 2009 15:01
|

|
ostatnio sie tam żywie , pyszna pizza i nie droga a do tego pyszne jedzenie z grilla ;) |
|
|
|
|
Basia K
Wysłany: Pon Sie 09, 2010 11:55
|

|
Co się stało z Benkiem ?
Ostatnio zamawiałam w sobotę...Już mi podpadło,ze po podaniu mojego nr telefonu,kobita pytała o adres (Wcześniej,jak podawało się nr tel,to oni już mieli adres,tylko pytali o potwierdzenie).Przyjechał samochód z "Grubego Benka",ale pizza była inna .... "Pizzaparty",czy jakoś tak..... |
|
|
|
|
|