Wpływ gier komputerowych na ludzi |
Autor |
Wiadomość |
Patek
Wysłany: Wto Cze 03, 2008 15:47
|

|
frohike napisał/a: | hmm ja grywam tylko w Colina i nie zauwazylem abym z tego powodu szybciej autem jezdzil :rotfl: |
Ale niekturzy maja slaba psychike |
|
|
|
|
Patek
Wysłany: Wto Cze 03, 2008 15:49
|

|
np. Tibia
ostrzegam iż zdjęcia są drastyczne i mogą źle zadziałać na twoją psychice! Zanim otworzysz je dobrze się zastanów czy chcesz to zrobić!
16 latek zabił 12 latka,ponieważ ten nie oddał mu 20k...
post zostal zmieniony, linki wyrzucone, jak sam napisales za drastyczne -szamanka |
Ostatnio zmieniony przez Szamanka Wto Cze 03, 2008 23:00, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Wto Cze 03, 2008 22:41
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
|
|
|
|
snkkrk
Wysłany: Sob Cze 06, 2009 16:41
|

|
Jest coś takiego jak wolna wola |
|
|
|
|
MacSen
Wysłany: Sro Sie 19, 2009 00:22
|

Imię: Matthias
|
Czy gry na ludzi ( ja) wpływają ... tak wpływają.
Tylko że ich wpływ jest zależny od tego co wynosimy z domu ( nie nie magnetofony i telewizory)
Gram w różne dziwne twory i nieprzypominam sobie bym miał pomysły jak geniusze z DE lub Us mylący realny swiat z CS-em czy NFS-em
Jestem soba a mam na koncie parędziesiąt setek cyfrowych bytów ubitych w tym kilka SIMOW z dymem puszczonych XD
Ale czy mi to na psyche siadło... nie
No może tyle tylko że z wiekiem sie przesiadam na gry dojrzalsze w stylu Microsoft Flight Simulator X Deluxe :hyhy: ( absolutny brak strzelanin a adrenalika podejscia na Pyrzowice w 747-800 na przyrządach ogromna) lub extrmalnie wykręcone wyścigi al'a GTR czy RFactor.
I jestem nadal lajtowy ludek . |
Ostatnio zmieniony przez MacSen Sro Sie 19, 2009 00:23, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
vkimi
Wysłany: Sro Sie 26, 2009 21:36
|

Imię: Woody
|
człowiek zawsze się opisze tak, jak chce się widzieć
a rzeczywistość bywa inna |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
 |
|