Ogród |
Autor |
Wiadomość |
Aither
Wysłany: Czw Mar 13, 2008 11:43
|
Smoczyca

Zaproszone osoby: 1
|
ansc napisał/a: | bo truje wszystko z psami i kotami włącznie. |
ee tego nie wiedzialam O_o w kazdym badz razie ja jak mam skosic 300m^2 to udaje ze jestem bardzo chora i sie ruszyc nie moge :>
a jakies iglaki planujesz miec ? :> moze ogrodek skalny albo jakies oczko wodne ? :> |
|
|
|
|
ansc
Wysłany: Czw Mar 13, 2008 19:30
|

|
Ja bardzo lubię kosić trawę, sadzić i robić różnego rodzaju prace w ogrodzie ale niestety nie które są ponad moje siły. Oczka wodnego na razie nie planuję, nad ogródkiem skalnym sie zastanawiałam ale brak mi inwencji twórczej. Jak na razie sadzę wszystkiego po trochu, tak aby pozasłaniać to i tamto. Chciałabym mieć różne iglaki w różnych odcieniach i kolorach, pod płotem wysokie, bliżej środka karłowate, jeszcze sama nie wiem jak to będzie wyglądało |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Sob Mar 15, 2008 13:03
|
Smoczyca

|
h t t p;//skalniak, c o m, p l
strona z ktorej korzystala moja kolezanka jak z ojcem urzadzala ogrod ;) w galerii sa ciekawe pomysly jesli chodzi o kamienie w ogordzie i nie tylko ;) moze sie cos przyda :)
co do oczka wodnego... do tego trzeba przede wszystkim cierpliwosci... widzialam wiele oczek wodnych bo sama w ogrodzie chcialam robic ale prawde mowiac... wole akwarium :D |
|
|
|
|
Admike
Wysłany: Sob Mar 15, 2008 16:47
|

Imię: Adam (dla znajomych Adaś :-) )
|
w tv widziałem reklamę magazynu o domu i jest tam jakiś dodatek o ogrodach,pewnie to coś dla Was "ogrodowicze" |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Nie Mar 16, 2008 09:54
|
Smoczyca

|
Adaś magazynow o samym ogrodzie tez jest wielka ilosc ;) wydawanych jest chyba kilka pozycji ;) ale po co kupowac jak w necie mozna poszperac :D |
|
|
|
|
kra52
Wysłany: Nie Wrz 14, 2008 17:28
|

Imię: maria
|
A ja mam działkę,a ostatnio całkowicie zajmuje mnie komputer.
Oczywiście jestem amatorem(ą).Robię też dużo zdjęć. |
|
|
|
|
ansc
Wysłany: Pon Wrz 15, 2008 19:18
|

|
No parę miesięcy minęło od wiosny ;) Trochę upałów więc nic nie robiłam oprócz, pielenia i podlewania, ale z radością obserwuję mój ogródek który pomalutku zaczyna jakoś wyglądać, z kosą się już oswoiłam, podobno jak z nia szaleję to wyglądam jak kobita z reklamy: kobiety na traktory ;) Cebulki kwiatuszków wczesnowiosennych już posadzone, więc mogę już tylko czekac do wiosny ;) |
|
|
|
|
colutea [Usunięty]
Wysłany: Pią Sty 02, 2009 21:50
|
|
temat dla mnie :D
jestem świeżutko upieczonym architektem krajobrazu a raczej architektką :P
jeśli ktoś ma ochotę zainwestować trochę w swój ogródeczek wypadałoby postarać się o profesjonalny jego projekt :) zatem polecam się - ceny nie są wygórowane ;) |
|
|
|
|
|