Przesunięty przez: Frycek Sro Mar 28, 2007 17:43 |
Tajemniczy Ogród - opinie za i przeciw |
Autor |
Wiadomość |
Morqana
Wysłany: Czw Gru 06, 2007 19:55
|

|
Piotrulek napisał/a: | mylisz pojęcia. |
pojęcia ?? Nie myle pojeć, bo o żadnym tu nie wspomniałam. Owszem jest to u nich obowiązek aby podejśc do klienta, ale mi korona z głowy nie spadnie jak sobie raz podejdę. Zresztą miłoby było się postawić również na ich miejscu :zdegustowany: |
|
|
|
|
darkenstein [Usunięty]
Wysłany: Czw Gru 06, 2007 23:37
|
|
exit |
Ostatnio zmieniony przez darkenstein Pią Mar 07, 2008 02:03, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Basia K
Wysłany: Pon Sty 07, 2008 15:43
|

|
Już trochę czasu minęło od tej mojej wizyty w tym lokalu,a dopiero dziś o niej piszę...
Po Waszych komentarzach szłam tam strasznie najeżona...
Ale nie było tak źle-pani kelnerka podeszła do nas po zamówienie bardzo szybko(dając nam czas na "rozpłaszczenie" się) Równie szybko przyniosła co trzeba ;) Popielniczka regularnie opróżniana (nakopciłyśmy trochę :zawstydzony: ). Na muzykę nie zwróciłam uwagi-może nie była tak głośna...?
A może obsługa "Tajemniczego Ogrodu" odwiedza "Forum-Gliwice" i wyciąga wnioski..... :cool: |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Pon Sty 07, 2008 22:41
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
Basia K napisał/a: | A może obsługa "Tajemniczego Ogrodu" odwiedza "Forum-Gliwice" i wyciąga wnioski..... | nie jest to wykluczone, byłoby miło :D |
|
|
|
|
morellox
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 06:59
|

|
tyle Wiem ze po ,,przemeblowaniu,, BRO poszlo w gore... I tyle Mnie tam widzieli... :hyhy: |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
 |
|