Przesunięty przez: Frycek Sro Mar 28, 2007 17:43 |
freeway porażka na rynku |
Autor |
Wiadomość |
AgnieszkaL
Wysłany: Pon Kwi 25, 2005 16:15 freeway porażka na rynku
|

|
freeway rynek tam gdzie dom plastyków to totalna katastrofa czekalam bardzo długo az cos tam otworzą a poniewaz tak dlugo ogladalam zaklejone starymi plakatami dykty myslalam ze będzie tam cos exxxxtra a tu pewnego dnia aaaa oczom nie moglam uwierzyc o jedzeniu i obsłudze nic nie moge powiedziec bo nie byłam w srodku, ale nie pojde tam niiiiigdyyyy mcDonalds lepiej by się wkomponował, nie wie kto sie zgodził na odstawienie takiej chały na naszym pieknym rynku ale mam do niego o to ogromny zal.najpierw to okropne iglo a teraz jakis tragiczny fastfood z czerwonym neonem. to jest obciach na skale miedzynarodowa. teraz juz nawet nie przyprowadzę znajomych z zagranicy i innych miast polski na nasz rynek bo nigdzie nie widzialam takiej chaly jest mi naprawdę wstyd. tylko czekam az to upadnie |
Ostatnio zmieniony przez AgnieszkaL Pon Kwi 25, 2005 17:52, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Pon Kwi 25, 2005 16:59
|
Smoczyca

Zaproszone osoby: 1
|
eee przepraszam o co chodzi ? bo nie wiem za bardzo O_o |
|
|
|
|
frohike
Wysłany: Pon Kwi 25, 2005 17:20
|

|
Aither kolo Empiku otworzyli jakas badziewiasta knajpke i tyle :P |
|
|
|
|
AgnieszkaL
Wysłany: Pon Kwi 25, 2005 17:47
|

|
badziewasta to mało powiedziane
ja na msze dam zeby upadla bo szpeeeecii |
|
|
|
|
Fenix
Wysłany: Pon Kwi 25, 2005 19:37
|

Imię: Krzysztof
|
HeHe a Aniuś ją poleca ale jaja |
|
|
|
|
Zagiel
Wysłany: Pon Kwi 25, 2005 20:18
|

|
tja... znana, lubiana i powszechnie szanowana firma Dako otworzyla kolejny lokal "na poziomie", po prostu rozlozyc rece i zaplakac :/ |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Pon Kwi 25, 2005 20:36
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
Fenix Aniuś jej nie poleca tylko napisała w dziale polecającym ale w zasadzie nie wypowiadała się pochlebnie o niej.
Prawde powiedziawszy ja też mam problem w jakim dziale mam umieścić co co chciałam napisać o pewnej nowootwartej knajpce |
|
|
|
|
ANIUS
Wysłany: Pon Kwi 25, 2005 20:36
|

|
nie polecam fenix czytaj dokladnie!!!! polecam wyprobowac, zeby podzielic sie opinią:
Wysłany: 2005-04-25, 13:59
"Witam:) dzisiaj bedac na rynku zauwazylam nowy lokal o nazwie jak w temacie, nie wiem czy juz tam byliscie (jeszzce kilka dni temu go nie bylo!!!)?
Weszłam do srodka sie rozeznac co i jak:) Niczego nie probowalam, wiec walorow smakowych, ani obslugi ocenic nie moge, aczkolwiek tylko to, co zauwazylam:) Dla mnie marnaaaaaa podroba barów fast food a'la Mc Donald. Widzialam, ze proponuja zestawy typu cola plus frytki, hamburgery, salatki itd...slabiutenki wybor, nie wygladalo najciekawiej:)
p.s
oczywiście Dako rzadzi:) heh
mam nadzieje, ze jak wyprobujecie ten lokal opiszecie swoje wrazenia:)"
:wsciekly: |
|
|
|
|
ANIUS
Wysłany: Pon Kwi 25, 2005 20:37
|

|
dzieki kisia
fenix chyba byl bardzo glodny i sie spieszyl do freeway'a kiedy czytal moja wypowiedz ;) |
|
|
|
|
Fenix
Wysłany: Pon Kwi 25, 2005 23:48
|

Imię: Krzysztof
|
HEHEHE ale smieszne wlasnie robie oftopa ale powiem ci ze po 1 nie bywam w takich lokalach a po 2 mnie niestac na ciagle wypady do lokalików spotkania forumowe to co innego ..... |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Wto Kwi 26, 2005 09:18
|
Smoczyca

|
Jakos niemilo wspominam siec Dako... ale okej... niestety ale to nie jest jedzenie dla mnie... :) i tyle a ze szpeci :D to sobie dzis zobacze :D |
|
|
|
|
ANIUS
Wysłany: Wto Kwi 26, 2005 12:00
|

|
fenix nie bylo mowy o tym czy Cie stać, czy nie, czy chodzisz do takich lokali, czy tez nie:) zazartowalam sobie, bo nie przeczytales dokladnie mojego postu, a skomentowales:) |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Wto Kwi 26, 2005 12:46
|
Smoczyca

|
hehehehe ktos nie potrafi czytac miedzy wierszami? lub nie zauwazyl ironii ? :) no ale nie wiem na razie o czym mowa :) dzis na miasto ide wiec sie specjalnie przyjrze co to i jakie to :) |
|
|
|
|
ANIUS
Wysłany: Wto Kwi 26, 2005 12:49
|

|
ahh czasem sie denerwuje :zdziwko: |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Wto Kwi 26, 2005 13:08
|
Smoczyca

|
ANIUS spokojnie :) Fenix czasem tak ma :) najpierw skasuje potem pomysli o czym bylo :D :D :D |
|
|
|
|
AgnieszkaL
Wysłany: Wto Kwi 26, 2005 15:51
|

|
no jezeli to nowy pomysl dako to wszystko tlumaczy znacie taką piosenkę w ktorej refrenie przewijało się ...........miastem rządzi mafia .........o gliwicach tez juz tak mozna spiewac |
|
|
|
|
frohike
Wysłany: Wto Kwi 26, 2005 16:14
|

|
Agagatka napisał/a: | no jezeli to nowy pomysl dako to wszystko tlumaczy znacie taką piosenkę w ktorej refrenie przewijało się ...........miastem rządzi mafia .........o gliwicach tez juz tak mozna spiewac |
za niedlugo wsztstko na Rynku bedzie Dako
:zly: |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Nie Maj 08, 2005 20:26
|
|
Byłem wczoraj w tym barze okolo godz.17 i pusto kompletnie,ceny umiarkowane,ale oprocz sprzedającej dziewczyny kompletnie nikogo.Ale jak to mowią na biednego nie trafilo...
frohike napisał/a: | za niedlugo wsztstko na Rynku bedzie Dako |
Słyszalem wczoraj,że wlaściciel Dako jest Prezesem Piasta Gliwice...nie wiem ile w tym prawdy. ;) ;) |
|
|
|
|
Demmo
Wysłany: Pon Maj 09, 2005 00:09
|

|
no taką piosenkę to można już śpiewać, bo nikt inny by chyba nie dostał pozwolenia na zrobienie takiego badziewia na samym rynku...
ciekawe rzeczy się w tych Gliwicach dzieją ;) |
|
|
|
|
AgnieszkaL
Wysłany: Pon Maj 09, 2005 16:19
|

|
uwierz mi ze wielu startowało zeby zrobic tam knajpkę wiem to z dobrego zrodla niektorzy nawet mieli fajne pomysły ale tu nie chodzi o kasę ani nawet o znajomosci tylko o swiety spokój musieli się zgodzic zeby mies spokoj |
|
|
|
|
|