Przesunięty przez: kisia Wto Sty 29, 2008 01:48 |
Świąteczne dekoracje miasta |
Autor |
Wiadomość |
glewitz
Wysłany: Wto Lis 29, 2005 20:57
|

Imię: Bartłomiej
|
a wedlug mnie Gliwice mogłyby wreszcie zdobyyć się na więcej intencji. Może się mylę, ale przynjemniej w poprzednich latach bywało tak, że drzewka były przysztrojone tak samo, a dekoracja ul. Zwycięstwa nie zmieniła się chyba od la 10. Jeżeli jet inaczej to oświećcie mnie |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Sro Lis 30, 2005 12:03
|

|
U mnie tez kutia.........., w tamtym roku robiłam ją po raz pierwszy raz w zyciu, zjedli wszystko wiec chyba był dobra....... |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Sro Lis 30, 2005 15:37
|
|
Dorothea napisał/a: | zjedli wszystko wiec chyba był dobra....... |
albo było mało... :D :D :D :D :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: |
|
|
|
|
Krzysio [Usunięty]
Wysłany: Sro Lis 30, 2005 17:10
|
|
nikt ci nie bedzie wydawal fortuny na nowe ozdoby :] ja sie wogole ciesze ze te ozdoby sa :) |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Sro Lis 30, 2005 18:36
|

|
Piotrulek, nie sądze, całą miche zrobiłam, az sie martwiłam ,ze zgłupiałam albo co!!!!!! :D :rotfl: :zdziwko: |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Czw Gru 01, 2005 00:18
|

Zaproszone osoby: 2
|
Jeśli się niemyle to ozdoby wiszące na ulicy zwycięstwa są dopiero od 4lat :P Po drugie lepiej, żeby zajmowano się innymi wydatkami niż wieczne zmiany w wystroju świątecznym. Tego też zadarmo nie robią. |
|
|
|
|
glewitz
Wysłany: Czw Gru 01, 2005 22:32
|

|
z jednej strony niby tak, ale z drugiej... jak coś się robi, to powinno sie to robić porządnie |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Wto Gru 20, 2005 15:43
|
Smoczyca

Zaproszone osoby: 1
|
juz za pare dni swieta... pochodzilam po sklepach i to co sie dzieje to jawna parodia... ceny siegaja gwiazd... no tak prezent na Gwiazdke za takie ceny... przebicie kilkakrotne ze az boli...
edit...
im blizej swieta tym drozej... paranoja chyba O_o |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Wto Gru 20, 2005 19:33
|

|
No to jutro ostatecznie musze zahaczyć o sklepy. Zresztą i tak nie bede miał innych terminiów. |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Wto Gru 20, 2005 21:38
|
Smoczyca

Zaproszone osoby: 1
|
co do ozdob miasta... z jednej strony fajnie ze w ogole sa... a z drugiej... jak juz wydali kase to mogli zainwestowac w cos "fajnego" a nie stojacego Mikolajka na scenie na Kraku... nie wiem ale to mi jakos tam nie pasuje... jestem uczulona na takie figurki Mikolajow :| |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Wto Gru 20, 2005 23:29
|

|
Szczególnie, że Mikołaj przychodzi 6stego grudnia, a nie 24tego. |
|
|
|
|
ziutek997
Wysłany: Sro Gru 21, 2005 09:25
|

|
Ble.... zaczyna się najgorszy okres w roku.. jak ja nie lubie całej tej przedświątecznej "szopki" :P A co gorsze trzeba wybrać się na zakupy... o zgrozo...
Przeraża mnie ta mania przedświątecznego kupowania... wiem że każdy potrzebije to czy tamto... ale taikie rzeczy w sklepach dzieją się tylko raz w roku... ludzikimi umysłami zawładną konsumpcjonizm... [...] :looka: |
|
|
|
|
Szamanka
Wysłany: Sro Gru 21, 2005 12:28
|

Imię: Beti( dla znajomych)
|
ziutek zgadzam sie z Toba....mozna oszalec na sam widok zajetych parkingow a co dopiero wejscia do sklepu.
Staram sie unikac ten caly tlum bo mnie jasna anielka bierze :evil: ,ale czasami sytuacja wymaga zacisnac zeby i pchac ten wozek.
Nie rozumie tego calego zamieszania....przeciez sklepy sa zamkniete tylko 2 dni a ludzie szaleja jak by miala wojna przyjsc.
W Polsce to, jeszcze z tego co wiem,niektore sklepy sa w drugi dzien swiat otwarte.
Swoje prezenty zrobilam sobie juz wczesniej,w miare zakupy tez,reszta byla wczoraj ( dobrze,ze nie zaczelam warczec :wsciekly: ) i nie ruszam sie z domu :rotfl: |
|
|
|
|
ziutek997
Wysłany: Sro Gru 21, 2005 16:26
|

|
Poprostu... teraz
ŚWIęTA = ZAKUPY
prosta zależność... poprostu uważam że powoli zaczyna robić się to przesadą... |
|
|
|
|
glewitz
Wysłany: Sob Gru 31, 2005 14:34
|

|
wogóle nie za bardzo postarali się |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Wto Gru 18, 2007 23:44
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
jak Wam się podobają Gliwice świątecznie przystrojone ? |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Sro Gru 19, 2007 16:34
|

Imię: Piotr
|
kisia napisał/a: | jak Wam się podobają Gliwice świątecznie przystrojone | tak jak zeszłoroczne tylko inna szopka na rynku powstaje ;) |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Sro Gru 19, 2007 21:21
|
|
Gmeras napisał/a: | tak jak zeszłoroczne tylko inna szopka na rynku powstaje |
zgadza sie co roku to samo tylko ostatnią cyfrę zmieniaja,ale jaki prezydent taki i wystroj,stary i dziadowski prezydent,to i wystroj na jego miarę...ważne,ze sie jemu to podoba... |
|
|
|
|
|