Twierdza |
Autor |
Wiadomość |
Niedźwiedź
Wysłany: Wto Paź 09, 2007 10:36 Twierdza
|

|
Teoretycznie kolejny studencki pub w klimatach Dziupli, Cd czy Mle... no ale czuję się tam jakoś przyjemniej i swojsko :) (znajoma barmanka może być przyczyną:P) nie jest tak zadymiony jak Dziupla, nie jest tak głośno jak w Mleczarni, do CD nie porównuję bo sam tam rzadko bywam :P Z tego co pamiętam to piwo od 3/3,5:)
Sam lokal znajduje się na rogu Pszczyńskiej i Bojkowskiej tuż za tymi delikatesami - vis a vi CD:P
No ale wracając do tematu - był ktoś? jakieś opinie, wrażenia ?:) |
|
|
|
|
MajkeL
Wysłany: Wto Paź 09, 2007 10:46
|

|
Teraz to się nazywa Twierdza ?
O ile pamiętam to lokal chyba już 3x zmieniał nazwę....
Ja dalej niż do Dziupli nie chadzam ;) więc co do wnętrza i atmosfery lokalu nic nie moge napisać. |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Wto Paź 09, 2007 13:22
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
ja do tych spelun jak dziupla czy Cd wogle juz nie chadzam, a do mleczarni i owszem :) Pszczynska za daleko |
|
|
|
|
Wieczorny
Wysłany: Wto Paź 09, 2007 20:45
|

|
ostatnio się wybierałem, ale w piątek jakoś koło 3 w nocy było już zamknięte.
mam nadzieję, że jest jednak lepiej niż w dziupli - bo ta knajpa to dla mnie porażka na całego... ale obrazek przed wejściem twierdzy "rzondzi" :rotfl: |
|
|
|
|
Czarnulka
Wysłany: Sro Paź 10, 2007 20:11
|

|
Dziupla nie ma wygladac,w Dziupli trzeba wyczuc klimat :looka:
W Twierdzy nie bylam,ale jezeli jest mniej zadymiona niz Dziupla to chetnie sprawdze...
....dlaczego wszystkie tego typu lokale sa az na pszczynskiej... :/ |
|
|
|
|
Niedźwiedź
Wysłany: Czw Paź 11, 2007 00:22
|

|
=CzArNuLkA= napisał/a: | Dziupli trzeba wyczuc klimat :looka: |
W dziupli moim zdaniem był klimat... ale już jakiś czas temu zmył się:P =CzArNuLkA= napisał/a: | ...dlaczego wszystkie tego typu lokale sa az na pszczynskiej... :/ | studenci Polibudy pod ręką i wszystko jasne :D |
|
|
|
|
|