LETNIA AKADEMIA TAńCA |
Autor |
Wiadomość |
kisia
Wysłany: Nie Sie 12, 2007 19:27
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
Alhambra, miło mi sie to czyta :) już nie mogę sie doczekać, tylko że ja wszystko pozapominałam. Cyba od września zapisze się na kurs dla początkujących by sobie przypomnieć :rotfl: |
|
|
|
|
Alhambra
Wysłany: Nie Sie 12, 2007 19:40
|

|
Tego się nie zapomina Kisiu :) przyjdź jak najszybciej na zajęcia dla grup juz tańczacych (a piękna jak z bajki, nowa, malutka scena w Alhambrze potrzebuje pięknych i dobrych tancerek :rotfl: .... tylko może zmień avatora na aktualny, żebym Cię poznała... nie mogę sobie wyobrazić Ciebie w nowej fryzurze.... takie piękne długie włosy :zalamany: |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Nie Sie 12, 2007 23:15
|

|
Alhambra napisał/a: | nie mogę sobie wyobrazić Ciebie w nowej fryzurze | ja siebie tez nie poznaje :rotfl:
Alhambra napisał/a: | Szczegółowy program warsztatów na naszej stronie w w w alhambra, c o m, p l | nie znalazłam nigdzie programu warsztatów więc prosze o więcej informacji na temat tańca orientalnego. Od kiedy i ile razy w tygodniu ? :) |
|
|
|
|
Alhambra
Wysłany: Pon Sie 13, 2007 09:31
|

|
Na stronie Alhambry w aktualnościach (druga pozycja od góry :| ) opisane są warsztaty taneczne i godziny ich rozpoczęcia. Nie napisałam o tematach warsztatów tańca orientalnego, poneważ chciałam dostosować program do uczestniczek (ponieważ warsztaty dla osób tańczacych przeznaczone są dla moich uczennic, wiec znam Wasze mozliwości :)
Od 20 - 24.08 godz. 19.00 rusza grupa poczatkujaca (podstawy tańca orientalnego) - zajęcia codziennie od poniedziałku do piatku trwajace 1,5 godz. (koszt 70 zł). Ta grupa jest juz zamknięta, wiec jeśli będzie wiecej chetnych (a pewnie tak, bo w środę w Nowinach powinien być fajny artykoł o tańc brzucha) to stworzymy nową grupe dla poczatkujacych (może przezyję 5 godzin tańca :) Grupa dla osób znajacych podstawy tańca (czytaj dla Kisi) codziennie od poniedziałku do piatku od godz. 20.30-22.00 - przygotowałam choreografię do muzyki "Entrance of the stars" (to motyw przewodni wszytkich występów Bellydance Superstars) - bedzie tu trochę tribalu, trochę woalu, trochę tabla solo - magia orientu :D Planuję rówież pokaz orientalnego, scenicznego makijażu i pomysły na ciekawe stroje by niekoniecznie trzeba było wydawać 800 zł na strój, który i tak za chwilę nam się znudzi. W drugim tygodniu zajęcia bedą tylko od poniedzałku do czwartku (muszę się jeszze zdążyć zagrzać w egipskim słoneczku :zawstydzony: przed jesienią, która juz właściwie w pełni w naszym kraju. Natomiast, co zrobimy na tych warsztatach, to będzie uzależnione od poziomu reprezentoanego przez uczestniczki, ale też będą dwie grupy: poczatkująca i już tańcząca. |
|
|
|
|
Amal
Wysłany: Pon Sie 13, 2007 15:54
|

|
kisia napisał/a: | ja wszystko pozapominałam |
Kisia tylko nie mów że wogóle nie tańczyłaś poza zajęciami :niepewny:
Alhambra napisał/a: | "Entrance of the stars" (to motyw przewodni wszytkich występów Bellydance Superstars) - bedzie tu trochę tribalu, trochę woalu, trochę tabla solo - magia orientu |
show z PAryża to moja codzienna dobranocka (płyta już zaczyna się zacinać, a Ania chce mnie wyrzucić :zalamany: )
Alhambra napisał/a: | ciekawe stroje by niekoniecznie trzeba było wydawać 800 zł na strój, który i tak za chwilę nam się znudzi |
- chyba tylko bardzo wybrednej "tancerce" :P ;) |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Pon Sie 13, 2007 16:24
|

|
Alhambra, bardzo Ci dziekuje za szczegółowe wyjaśnienie i do zobaczenia 20-go sierpnia :hurra: |
|
|
|
|
Alhambra
Wysłany: Sro Sie 22, 2007 12:04
|

|
Zapraszamy na warsztaty tańca nowoczesnego - broadway jazz prowadzone przez Iwonę Tchórzewską w dniach 25 - 26 sierpnia (sobota/niedziela) godz. 17.00-19.00
Broadway jazz – styl tańca współczesnego pochodzący z teatrów na Broadway w Nowym Jorku z elementami klasyki, jazzu, modern.
Na warsztatach proponujemy naukę podstawowych figur, opanowanie koordynacji ruchowej oraz nauka choreografii do wspaniałej muzyki musicalowej. Zajęcia kierowane są do wszystkich, którzy lubią znaną muzykę musicalową i filmową w połączeniu z tańcem.
Rezerwacja miejsc do piątku pod nr tel. 032 300 0245 |
|
|
|
|
|