Legalne okienka |
Autor |
Wiadomość |
jan
Wysłany: Wto Sty 23, 2007 10:02 Legalne okienka
|

|
h t t p;//w w w proline, p l/index.php?id=news&subid=microsoft_polska_nie_szukamy_piratow_po_blokach_s0uyv9 |
|
|
|
|
MacSen
Wysłany: Sro Sty 24, 2007 18:19 Re: Legalne okienka
|

Imię: Matthias
|
jan napisał/a: | h t t p;//w w w proline, p l/index.php?id=news&subid=microsoft_polska_nie_szukamy_piratow_po_blokach_s0uyv9 |
Owszem to jest prawda że M$ nie rozsyła łowców piratów po mieszkaniach, ale nie możesz zaprzeczyć że błękitni mogą swoją akcję anty-piracką prowadzić(podnoszącą statystyki wykrywalności przestępstw) i M$ nic do tego.
Choć jestem ciekaw co by znaleźli gdyby przypuścili zmasowany nalot na każdego internautę w Polsce :) |
|
|
|
|
Arex30
Wysłany: Sro Sty 24, 2007 19:43
|

Zaproszone osoby: 10
Imię: Arkadiusz
|
MacSen napisał/a: |
Choć jestem ciekaw co by znaleźli gdyby przypuścili zmasowany nalot na każdego internautę w Polsce |
co 5 moze co 50 legalny
a umienia legal ... |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Sro Sty 24, 2007 22:24
|

Zaproszone osoby: 2
|
Arex30 napisał/a: | a umienia legal ... |
że co?
Wcale bym sie niezdziwil jakby te ploty ktos z MS rozsylal. W koncu w tym okresie maja najwyzsza sprzedaz produktow swojej marki. Jakby im tak bardzo zalezalo na opinii ludzi, to taka informacje podaliby niemal natychmiast po takich akcja z niby nalotami. Przeciez o tym mowiono juz od poczatku grudnia, a oni sie ockneli w polowie stycznia? Hmm moim zdaniem to niezla kampania reklamowa ;) |
|
|
|
|
Arex30
Wysłany: Sro Sty 24, 2007 22:29
|

|
Major,
No mam legal a i ma spox. zapłaciłem z niego 10X33 PL i mam wszystko w de
Jutro ide kupić Ofice na raty.
10X32,80 PLN
Przestałem palic stać mnie na legal.
PROSTE!!!!!!!!
7PLN dziennie na fajki = 210 miesięcznie co daje 1,5 miecha na M$ |
|
|
|
|
super_sonic
Wysłany: Sro Sty 24, 2007 22:30
|

|
to smutne ze w tym kraju ludzi trzeba podstepem zmuszac do uczciwosci :) |
|
|
|
|
Arex30
Wysłany: Sro Sty 24, 2007 22:34
|

|
super_sonic, to co ty nazywasz podstepem ja nazywam ... oj moze lepiej.
W BRDZO WIELU TOPIC'ah jest o tym mowa iż jest przyzwolenie społeczne na kradzież......
Mentalnośc kalego ..... Byle nie mnie. |
|
|
|
|
gregov
Wysłany: Sob Lip 28, 2007 01:28
|

Imię: Grzegorz
|
Mam lepszy sposób na legala -> idź na studia :hyhy: ,dostaniesz Windowsa za free (tak jest przynajmniej na wydziale AEiI politechniki ) ,obecnie mam nawet legalną Viste chociaż nie używam |
|
|
|
|
Frycek
Wysłany: Sob Lip 28, 2007 07:43
|

Zaproszone osoby: 1
Imię: Mariusz
|
gregov napisał/a: | obecnie mam nawet legalną Viste chociaż nie używam |
podziel sie :P |
|
|
|
|
MacSen
Wysłany: Sob Lip 28, 2007 11:04
|

|
Frycek. Nie martw się że Visty nie masz jesli chcesz sitko to ci dam i to bez łachy M$.
I tak w ogóle to czego boicie się linuxa ... ja przez tydzień pracy z linuxem wiem więcej o komputerku niż przez rok będąc pod windowsem :D (Terminal rox) |
|
|
|
|
Grabarz
Wysłany: Sob Lip 28, 2007 11:09
|

Imię: Jak wyżej ;)
|
Ja kupiłem w styczniu 2 XP Home na oba kompy, ściągnąłem open offica i wszystko co freeware`owe i da się żyć :) Jak mam ochotę w coś zagrać to kupuję cd-action :P Poza tym wolę darmowe mmorpg.
Moim problemem był brak Visual Basica (w dowolnej formie) aż natknąłem się na Pakiet Express, który można ze stronki microsoftu ściągnąć po sprawdzeniu legalności systemu. Do tego media player 11. p2p nie używam, nic nie ściągam itp.
Dlatego teraz żadne akcje mi nie straszne :P
A co do samego pomysłu, wydaje mi się, że oprócz tortur to wszystkie sztuczki żeby człowieka "zmobilizować" do uczciwości są dobre ;) |
|
|
|
|
katarzyna35k-ce
Wysłany: Sob Lip 28, 2007 12:17
|

|
hmm u mnie na osiedlu była łapanka przeprowadzona przez policje i jakis gosci z gospodarczej. Wiem ze kilku znajomym wlepili pokazne kary ....za posiadanie nagranych filmów z netu
Smiesza mnie te reklamy w TV o kradziezy jak sie sciaga film czy muzyke ,wielka mi sprawa ,powiem wiecej , nie znam ludzi ktorzy tego nie robia |
|
|
|
|
Grabarz
Wysłany: Sob Lip 28, 2007 12:56
|

|
katarzyna35k-ce napisał/a: | Smiesza mnie te reklamy w TV o kradziezy jak sie sciaga film czy muzyke ,wielka mi sprawa ,powiem wiecej , nie znam ludzi ktorzy tego nie robia |
No to poznaj :P |
|
|
|
|
krzys
Wysłany: Sob Lip 28, 2007 13:00
|

Imię: Krzyś
|
a mnie windy wkurzały od dawna i w koncu krzys zakasał rękawy i sobie linuksa zrobił i jest miodzio ... 0 stresy, zwiechów etc. Poezja i tyle ...Wogole to keidys nienawidzilem pisac, ale dzieki gg to sie zmienilo, i teraz kocham konsolę xD :hyhy: :hyhy: :hyhy: :hyhy: |
|
|
|
|
MacSen
Wysłany: Sob Lip 28, 2007 13:29
|

|
@Krzyś
Bo terminal stworzył Bóg...a windowsa Bill Gates.
Zresztą popatrzcie co windows ludziom robi....
I jak tu się nie bać windowsa :D |
Ostatnio zmieniony przez MacSen Sob Lip 28, 2007 13:41, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
super_sonic
Wysłany: Sob Lip 28, 2007 13:37
|

|
"Moim problemem był brak Visual Basica (w dowolnej formie) aż natknąłem się na Pakiet Express, który można ze stronki microsoftu ściągnąć po sprawdzeniu legalności systemu"
zeby tylko :) ja mam od nich Visual Studio C#, Visual Studio C++ i MS XNA Game Studio Express a wszystko za friko :) |
|
|
|
|
Grabarz
Wysłany: Sob Lip 28, 2007 15:01
|

|
super_sonic napisał/a: | "Moim problemem był brak Visual Basica (w dowolnej formie) aż natknąłem się na Pakiet Express, który można ze stronki microsoftu ściągnąć po sprawdzeniu legalności systemu"
zeby tylko ja mam od nich Visual Studio C#, Visual Studio C++ i MS XNA Game Studio Express a wszystko za friko |
No no zgadza się :) Po prostu wymieniłem to co mnie się przyda(ło) :) |
|
|
|
|
katarzyna35k-ce
Wysłany: Sob Lip 28, 2007 15:38
|

|
Grabarz napisał/a: | katarzyna35k-ce napisał/a:
Smiesza mnie te reklamy w TV o kradziezy jak sie sciaga film czy muzyke ,wielka mi sprawa ,powiem wiecej , nie znam ludzi ktorzy tego nie robia
No to poznaj |
mam rozumiec ze nigdy nie sciagałes gier czy muzyki mp3 bo o folmach juz nie wspomne? :| |
|
|
|
|
Grabarz
Wysłany: Sob Lip 28, 2007 16:17
|

|
Napisałaś w czasie teraźniejszym, więc nie. |
|
|