DOstawcy internetu |
Autor |
Wiadomość |
pedro36
Wysłany: Wto Kwi 03, 2007 15:20 DOstawcy internetu
|

|
Witam,
no więc dzisiaj się dowiedziałem jacy to z tp (nie będe klną bo nie wypada ;)) :zly:
nieche im się ruszyć żeby mi neta podłączyć więc im "grzecznie podziękowałem" i moje pytanie, jaki internet mi najbardziej polecacie ?
moje wymagania:
-na pewno nie z TP
-musi mieć zew. ip
-nie może byc podłączone przez łącze telefoniczne*
mieszkam na Rynku (obok ul. zwycięstwa)
*- nie wiem jak to wytłumaczyć ale mój brat był pierwszy i ykorzystał kiedy dawno temu nasz numer żeby właśnie podłączyc neo.. przez kabl telefoniczny...
czy ktoś zna jakieś rozwiązanie ?
pzdr.
pedro36 |
|
|
|
|
loki
Wysłany: Pon Kwi 16, 2007 08:40
|

|
Witam
Czy ktos z forumowiczow korzysta z usług internetowych gliwickiej firmy SSH? Ponoc firma ta wykupila czy tez przejela sieci na sikorniku (nest, dronet...), a poniewaz bede mieszkal ponownie przez 6 miesiecy na tym osiedlu (w zasiegu ich sieci) to chcialbym wczesniej poznac kilka opinii na ich temat... jaka jest jakosc uslugi, szybkosc i ceny....
Ich strona internetowa jest KOMPLETNIE gola... adres, forma dzialanosci i nic poza tym....
Pozdrawiam |
|
|
|
|
Moshe
Wysłany: Wto Lip 17, 2007 09:20
|

|
Zajzyj na h t t p;//w w w sikornik.net]stronke sieci |
|
|
|
|
Grabarz
Wysłany: Wto Lip 17, 2007 16:21
|

Imię: Jak wyżej ;)
|
Korzysta ktoś z tej sieci do której link podał Moshe ? Jestem ciekaw opinii użytkowników |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
 |
|