Poprzedni temat «» Następny temat
Cinema City - Forum Gliwice
Autor Wiadomość
Adamix 
Wysłany: Pią Cze 29, 2007 11:03   Cinema City - Forum Gliwice  

Imię: Adam
Mam zamiar wybrać się do nowego kina na Shreka :P Jak większość chyba z was, ale nie wiem nic o tym kinie...

Jak wiecie to czy jest w Cinema taka karta jak w Multikinie zwana Multimaniak? Ponieważ szukałem tego na stronie, ale nic tam na ten temat nie pisze.

I w ogóle jak ktoś tam był niech napisz wrażenia po seansie :hyhy:
PW Email www Cytuj
Tonio 
Wysłany: Pią Cze 29, 2007 11:42     

Bylem na 0:01 na Shreku... film fajny ale nie bedzie to moja ulubione kino... jakos tak w Kato lepiej to wygladalo..., a poza tym kino jak i cala reszta w Forum (po blizszych ogledzinach) jest niedokonczone...
PW Email Cytuj
FlashMan 
Wysłany: Pią Cze 29, 2007 18:28     

Wiem, że telefonia PLAY wraz z Cinema City przygotowała jakieś karty i rabaty.
PW Email Cytuj
Gmeras 
Wysłany: Pią Cze 29, 2007 23:01     

Imię: Piotr
a mi sie gliwickie Cinema podoba :]
shrek tez :]
PW Email Cytuj
FlashMan 
Wysłany: Sob Cze 30, 2007 16:45     

Byłem dzisiaj z siostrzyczką na Shreku. Film fajny. Obsługa bardzo dobra. Toalety ładne. Muzyczka przed filmem łagodna. Odstępy pomiędzy rzędami - PERFECT. Wysokość siedzenie - PERFECT. Całość podłogi na której umieszczone są siedzenia po bardzo dobrym kątem. :)

Jedynym 'ale' jest różnica pomiędzy temperaturą w sali (chłodno), a temperaturą w Forum. Jest to jednak dla mnie zrozumiałe - sala jest obiektem zamkniętym w przeciwieństwie do Forum.

Jednym słowem... Multikino w Zabrzu - ŻEGNAJ!
PW Email Cytuj
Drauka 
Wysłany: Sob Cze 30, 2007 16:54     

Imię: Katarzyna
a ja bylam wczoraj na piratach z karaibow :)
sale male ale da sie przyzwyczaic i w sumie w niczym to nie przeszkadza. Fakt ze zimno strasznie bylo brr! toalet tam nie odwiedzalam bo po seansie nie wypuszaczli tym samym wejsciem tylko juz poza obszar kina ;) Obsluga faktycznie bardzo mila no i z Heyah mam darmowy popcorn :hyhy: optymalne siedzenia (tzn rzedy) to 4, 5, 6 wg mnie
a do multikina w zabrzu jeszcze pewnie zajrze ;)
PW Email Cytuj
FlashMan 
Wysłany: Sob Cze 30, 2007 17:17     

z Heyah darmowy popcorn? Może z Tak-takiem również? :)

P.S. - nie wiem jakie są inne sale, ale ja byłem w "1" i wiem tyle, że ta jest największa ze wszystkich. :)
Ostatnio zmieniony przez FlashMan Sob Cze 30, 2007 17:18, w całości zmieniany 1 raz  
PW Email Cytuj
Adamix 
Wysłany: Nie Lip 01, 2007 10:08     

Imię: Adam
Ja niestety nie byłem jeszcze w Cinema, ponieważ wyjeżdżam do pracy za granicę...
Ale prędzej czy później na pewno odwiedzę te kino, czytając wasze posty :D
PW Email www Cytuj
Morqana 
Wysłany: Nie Lip 01, 2007 12:55     

FlashMan napisał/a:

Jedynym 'ale' jest różnica pomiędzy temperaturą w sali (chłodno)

Tak, tak mi też było chłodniutko :) Ale... Naprawdę wspaniale ułożone miejsca :)
FlashMan napisał/a:
P.S. - nie wiem jakie są inne sale, ale ja byłem w "1" i wiem tyle, że ta jest największa ze wszystkich. :)

Ja też w 1 :) a reszty jeszcze nie zwiedziłam :P

Adamix napisał/a:
Ale prędzej czy później na pewno odwiedzę te kino, czytając wasze posty

Oj, koniecznie :) i zyczę udanego wyjazdu... co prawda praca, ale zawsze to odbicie się od codziennej monotonności :)
PW Email Cytuj
ziutek997 
Wysłany: Nie Lip 01, 2007 19:07     

Też mam w planach się tam wybrać :) Mam nadzieję że kino spełni chociaż częściowo moje oczekiwania bo do Multikina nie bardzo mam ochotę jeździć gdy kino jest pod nosem.
PW Email Cytuj
kaszanna 
Wysłany: Pon Lip 02, 2007 07:51     

Jedyny minus to temperatura, zimno mi było. Połowę seansu musiałam mieć córkę na kolanach bo wymarzłyśmy strasznie.
PW Email Cytuj
Gmeras 
Wysłany: Pon Lip 02, 2007 16:59     

Imię: Piotr
a mi tam w sam raz było nawet bluzę musiałem ściągnąć bo było za gorąco ;)
sala nr 2 ;p
PW Email Cytuj
glewitz 
Wysłany: Pon Lip 02, 2007 18:01     

Imię: Bartłomiej
ja byłem dziś na Zodiaku w sali nr 9. Fajna, przytulna sala. Ale szczerze mówiąc samo kino mnie nie zachwyciło. Dużym plusem jest ilość filmów, zdecydowanie większa niż w Multikinie. Ktoś się pytał czy jest coś ala Karta Multkinomaniaka. Dziś pytałem: nie ma, ale w najbliższej przyszłości mają zamiar zrobić. Na korzyść Multikina przemawiają niższe ceny biletów i przyjmowanie kuponów Sodexho pass, których jestem posiadaczem, więc myślę, że ja się z Multikinem nie pożegnam. Temperatura była ok, ale wnęka przy wchodzeniu do sal sprawiała wrażenie ciemnej dziury. W skali od 1 do 6 daję 4
PW Email www Cytuj
ksiemek 
Wysłany: Sob Lip 07, 2007 22:28     

Co do cen biletów to wydaje mi się że i tak się opłaca. Różnica w cenach biletów w CC i Multikinie jest i tak mniejsza niż koszt dojazdu do Multikina.

Jeśli zaś chodzi o CC to byłem tam wczoraj na Szklanej Pułapce (sala 7) i ogólnie podoba mi sie tam bardziej niż w Multi. Dostrzegłem tylko dwa minusy - szerokość foteli (w multikinie są chyba szersze, a tym samym wygodniejsze) oraz ilość miejsca na nogi (może to tylko wrażenie, ale wydawało mi się, że rzędy są ciaśniej poupychane niż w Zabrzu).

Jednak mimo powyższego - polecam. :)
PW Email Cytuj
Kalka 
Wysłany: Sob Lip 07, 2007 23:05     

ksiemek napisał/a:
Dostrzegłem tylko dwa minusy - szerokość foteli (w multikinie są chyba szersze, a tym samym wygodniejsze) oraz ilość miejsca na nogi (może to tylko wrażenie, ale wydawało mi się, że rzędy są ciaśniej poupychane niż w Zabrzu).

Masz racje z tymi fotelami, ale mnie to nie przeszkadza. Ogólnie wole CC bo zawsze jeszcze można po filmie zrobić jakiś ciąg dalszy.....
PW Cytuj
Disiple 
Wysłany: Nie Lip 08, 2007 21:13     

Imię: Victoria
szczerze mówiąc, zdecydowanie wole multikino, jesli chodzi o wygodę, tu jest po prostu bliżej. a tak po za tym to zawsze miałam slabosc do starych kin :) mam nadzieje, ze kino teatr x czy amok tak szybko nie upadna, choc konkurencja jest ogromna.
PW Email Cytuj
Solid_Wood 
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 23:51     

Kalka napisał/a:
ksiemek napisał/a:
Dostrzegłem tylko dwa minusy - szerokość foteli (w multikinie są chyba szersze, a tym samym wygodniejsze) oraz ilość miejsca na nogi (może to tylko wrażenie, ale wydawało mi się, że rzędy są ciaśniej poupychane niż w Zabrzu).

Masz racje z tymi fotelami, ale mnie to nie przeszkadza. Ogólnie wole CC bo zawsze jeszcze można po filmie zrobić jakiś ciąg dalszy.....

Faktycznie coś w tym jest, bo jakaś delikatna dama z rzędu przede mną stwierdziła, że za często kopie w jej siedzenie... :/ hehe Moja wina, że mam takie długie nogi? Tak czy inaczej mnie się kino bardzo podoba. Duży plus za dużą różnicę pomiędzy wysokością rzędów. Nawet wysoka osoba siedząca przed tobą nie przeszkadza w oglądaniu.
PW Email Cytuj
Solid_Wood 
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 23:53     

ps. aha, i byliśmy oczywiście na Shreku. Widziałem wcześniej angielską wersję i jak zwykle nasz nieziemski dubbing zdziałał cuda :) :marynarz:
PW Email Cytuj
Kalka 
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 23:58     

Solid_Wood napisał/a:
Duży plus za dużą różnicę pomiędzy wysokością rzędów. Nawet wysoka osoba siedząca przed tobą nie przeszkadza w oglądaniu.

Potwierdzam, wygodnie i ciepluchno mi się oglądało i jeszcze w świetnym towarzystwie :hyhy:
PW Cytuj
trunks 
Wysłany: Wto Lip 10, 2007 00:02     

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
Kalka napisał/a:
i jeszcze w świetnym towarzystwie

ach dziekuje, mnie tez bylo milo ;) :P
PW Email Cytuj
Odpowiedz do tematu