Zamknięty przez: Fenix Nie Maj 27, 2007 13:46 |
Lokal i info |
Autor |
Wiadomość |
ansc
Wysłany: Sro Maj 23, 2007 20:27
|

|
Jakieś niechcejstwo mnie dopadło tzn. leń okrutny, a raczej wyczerpanie sił witalnych. Cosik mi się wydaję że się nie dokulam a tak fajnie może być... |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Sro Maj 23, 2007 21:39
|

|
ansc, postaraj sie dokulac, bedzie super, zobaczysz ze sie oderwiesz od codziennosci |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Czw Maj 24, 2007 00:28
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
ansc napisał/a: | a tak fajnie może być |
fajnie napewno bedzie, przyłączam się do słów Dorothei, przyjdź chociaz na chwile, a może po Ciebie przyjść ? :D |
|
|
|
|
MajkeL
Wysłany: Czw Maj 24, 2007 10:44
|

|
Ja mam takie pytanko do Organizatorów :)
Czy możemy liczyć na utwory z naszej (nie)oficjalnej
h t t p;//w w w forumgliwice, c o m/viewtopic.php?t=3083&postdays=0&postorder=asc&start=40]Składnaki ForumGliwice, c o m vol.1
przecież po coś ona była tworzona :) |
|
|
|
|
Anula [Usunięty]
Wysłany: Czw Maj 24, 2007 11:03
|
|
tak, a wszczególności pozycja 2 na liście :rotfl: |
|
|
|
|
PAKuS
Wysłany: Czw Maj 24, 2007 11:33
|

Zaproszone osoby: 3
Imię: RAFA?
|
MajkeL napisał/a: | Cosik mi się wydaję że się nie dokulam a tak fajnie może być... |
moje ja ciebie zabrać na barana i przyjeść
a tak po 1 to czemu tą impreze maty tam gdzie nie można palic tylko schodzić bedzietrzeba |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Czw Maj 24, 2007 14:41
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
PAKuS napisał/a: | czemu tą impreze maty tam gdzie nie można palic tylko schodzić bedzietrzeba |
bo tak jest lepiej....dla niepalących ;)...i bardzo dobrze! |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Czw Maj 24, 2007 23:55
|

|
MajkeL napisał/a: | Czy możemy liczyć na utwory z naszej (nie)oficjalnej |
nie wiem czy to jest możliwe. bo trzeba by miec je już nagrane żeby zanieść do lokalu i sie zapytać, a na to raczej nie ma czasu. PAKuS napisał/a: | czemu tą impreze maty tam gdzie nie można palic tylko schodzić bedzietrzeba | bo po 1 ta sala jest dla niepalących, po drugie jakby nie było 90% ludzi na spotkaniach nie pali, więc chociaz raz mozna zrobić coś w ich kierunku jeżeli tylko jest taka możliwość, po 3 nie marudź masz młode nogi i nic Ci się nie stanie jak się ruszysz na dół by zapalić.
Mała prośba
Osoby które posiadaja forumowe koszulki proszone sa o zabranie ich na spotkanie.
Chcemy zrobić takie wspólne zdjecie na którym bedziemy wszyscy w koszulkach :D |
|
|
|
|
Aessa
Wysłany: Pią Maj 25, 2007 07:16
|

Imię: Paulina
|
To ja się chyba nie nadaję :idiota: Palę, nie mam koszulki forumowej i nie mam pojęcia gdzie jest Babilon :zdziwko: Poza tym widok mojej osoby jest tak "oszałamiający", że ludziom odechciewa się jeść :dontgetit: :rotfl: Więc palić będzie można na piętrze, przecież nikt i tak nie będzie miał apetytu :hyhy: ;) |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Pią Maj 25, 2007 08:54
|

|
Aessa napisał/a: | To ja się chyba nie nadaję :idiota: | no przestań, każdy sie nadaje :)to że palisz nie dyskwalifikuje w żaden sposób,my palaczki weźniemy Cie pod swoje skrzydełka :hyhy: i bedziemy sobie wzajemnie dotrzymywać towarzystwa, rozmawiając w międzyczasie :D
Aessa napisał/a: | nie mam koszulki forumowej | o to tez sie nie martw, zawsze możesz mieć 15 zł i juz masz :D. Poza tym nie napisałam ze moga przyjść tylko osoby mające takie koszulki. Każdy jest zaproszony na urodziny obojętnie czy ma koszulke czy nie
Cytat: | nie mam pojęcia gdzie jest Babilon | ul. Świętojańka( przy skrzyżowaniu z Warszawską) zobacz tu ===>>h t t p;//babilon.info, p l/]Babilon |
Ostatnio zmieniony przez kisia Pią Maj 25, 2007 09:00, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Anula [Usunięty]
Wysłany: Pią Maj 25, 2007 08:55
|
|
Aessa napisał/a: | To ja się chyba nie nadaję Palę |
az mi szczena opadła, mam nadzieje ze teraz nie palisz bo podobno w ciąży jesteś :szok:
A co do lokalu to mimo iz nie bedzie mnie na urodzinach mysle ze to doskonaly pomysł ze wreszcie jest lokal z wydzielonym pietrem dla niepalących. Pokłony w strone tych którzy wybrali to miejsce. Ochyda jest jesc wśród palaczy, czuc w ustach tylko dym. |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Pią Maj 25, 2007 09:09
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
|
|
|
|
katarzyna35k-ce
Wysłany: Pią Maj 25, 2007 09:38
|

|
Anula napisał/a: | mam nadzieje ze teraz nie palisz bo podobno w ciąży jesteś |
trunks napisał/a: | hmm w ciąży tez |
przepraszam za off topic. ale czy Aessa, jest jedyna osobą w ciazy ktora pali na świecie? wiadomo ze to nie jest dobre dla zdrowia , ale to jej osobista sprawa chyba nie?
kisia, od ktrorej tam bedziecie moze wpadne na godzinke. |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Pią Maj 25, 2007 09:46
|

|
katarzyna35k-ce, ja napewno przed 21.00, ale inni napewno duzo, duzo wczesniej |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Pią Maj 25, 2007 09:57
|

|
katarzyna35k-ce napisał/a: | kisia, od ktrorej tam bedziecie |
ja pewnie bede od 19.30, a imprezka zaczyna sie od 20 :) katarzyna35k-ce napisał/a: | to jej osobista sprawa chyba nie? | prawda :) i nic nikomu do tego
Aessa napisał/a: | Poza tym widok mojej osoby jest tak "oszałamiający", że ludziom odechciewa się jeść :dontgetit: :rotfl: | co Ty za herezje opowiadasz, musisz przyjść koniecznie na spotkanie, bo trzeba ci te głupoty z główki wybić :krzeslem: |
|
|
|
|
Szamanka
Wysłany: Pią Maj 25, 2007 10:59
|

Zaproszone osoby: 2
Imię: Beti( dla znajomych)
|
Jak ja Wam zazdroszcze :zalamany: :zalamany: :zalamany: |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Pią Maj 25, 2007 11:04
|

|
Szamanka, jeszcze to sobie odbijemy |
|
|
|
|
Aessa
Wysłany: Pią Maj 25, 2007 13:38
|

|
Anula napisał/a: | az mi szczena opadła, mam nadzieje ze teraz nie palisz bo podobno w ciąży jesteś :szok: |
Nie podoba mi się to "podobno" :] Wolałabym już nie czytać takich uwag :) Tak, jestem w ciąży i palę, wiem, że to szkodzi, niestety dla mnie nie jest to takie proste rzucić palenie :/ |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Pią Maj 25, 2007 13:45
|

|
Aessa, nie przejmuj sie gadaniem, przeciez to Twoja sprawa czy palisz czy nie |
|
|
|
|
Aessa
Wysłany: Pią Maj 25, 2007 13:45
|

|
kisia napisał/a: | o to tez sie nie martw, zawsze możesz mieć 15 zł i juz masz :D |
Przynieś taką jedną na Urodzinki, zmuszę faceta żeby do pracy w niej chodził :mad: ;) :krzeslem:
Dorothea napisał/a: | Aessa, nie przejmuj sie gadaniem, przeciez to Twoja sprawa czy palisz czy nie |
Jak będą na mnie krzyczeć, że palę polatamy razem po sami i ich :krzeslem: :D |
|
|
|
|
|